Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Cadeaus onder 25 euro | Makkelijk en goedkoop!

Geschreven door Celine Klooster

13 december 2018

Stress! Kerst komt er bijna aan en je hebt nog steeds geen cadeaus gekocht.. Nou, daar help ik je bij! In deze post staan de beste (lastminute!) kerst cadeaus onder de 25 euro op een rijtje om zo jouw vrouw, geliefde of zus te verrassen. Neem zeker even een kijkje bij deze gift guide om zo nog op lastminute ideeën te komen.

Cadeaus onder 25 euro

Een giftbox is een hartstikke goed cadeau. In deze giftbox zit een oogschaduw palette, een blush palette, kwasten, een lip palette en nog veel meer! Deze box is net boven de 25 euro en zeker het kopen waard!

Ik ben echt gek op de producten van Pixi Beauty. Zo heb ik al een hoop artikelen geschreven over deze producten. Dit is dan ook de reden waarom ik het zeker aanraad om eens te kijken naar de producten van dit makeup merk. Deze tonic is zeker een aanrader!

Lees tip: Dulce’s Lip Candy van Pixi Beauty

Iedereen wil natuurlijk mooi, lang en glanzend haar en het nieuwe jaar dan ook geweldig beginnen. Deze olie is daar echt perfect voor.

Sokken! Wie houdt er nou niet van sokken! Deze sokken zijn lekker dik en daarom ook perfect voor winter.

 

Ik ben zelf echt gek op sleutelhangers en daarom moest er ook zeker eentje in mijn gift guide. Deze sleutelhanger kost maar 3 euro en het is echt een perfect cadeau!

Het wordt winter en daarom zijn sjaals echt het perfecte cadeau. Deze groene sjaal past perfect bij een mooie zwarte jas en hij is ook nog eens hartstikke goedkoop!

Lees tip: De beste cadeaus voor mannen en vrouwen

Dit luchtje van Tommy is echt geweldig en ook nog eens super goedkoop!

Iedereen is blij met een set kwasten en deze kwasten zijn daarom echt perfect. Deze kwasten zijn goed te gebruiken voor de dagelijkse routine en heel goed betaalbaar. Zo weet je zeker dat je goede kwasten hebt voor een laag prijsje.

Geloof me, iedereen is blij met een highlighter. Weet je echter niet welke highlighter nou perfect is voor iedereen? Koop dan zeker deze highlighter. Hij staat erg goed aangeschreven en is dan ook echt prachtig.

Wist je dat adventkalenders nu hartstikke goedkoop zijn? Natuurlijk kan je deze adventkalender niet meer openen volgens de vakjes, maar dat betekent niet dat deze kalender niet gevuld is met geweldige producten voor een hartstikke laag prijsje.

Deze clutch is echt hartstikke mooi. Ik vind het wijnglaasje op de clutch echt geweldig en ik krijg er dan ook een echt kerst gevoel bij.

Het wordt winter en daarom is een praktisch cadeau natuurlijk ook een goed idee. Wat dacht je van deze leuke zwarte muts? Hartstikke makkelijk om te combineren!

Cadeaus onder 25 euro

Hoe gaaf is deze bril? Deze brillen zijn de laatste tijd helemaal in en alhoewel het winter wordt, het is nog steeds een hartstikke goed cadeau.

NARS is echt een hartstikke goed merk en daarom ook het perfecte cadeau om jouw geliefde mee blij te maken. Een perfect cadeau voor onder de kerstboom dus.

Nog op zoek naar een mooie riem? Dan is dit echt het perfecte cadeau! Deze riem is echt prachtig en daarnaast ook nog eens het perfecte cadeau!

Deze jurk is echt prachtig. Natuurlijk moet je voor kledingstukken de juiste maat weten, maar als je deze weet, neem dan zeker eens een kijkje naar deze jurk. Deze jurk is namelijk helemaal in kerst sfeer en ook nog eens onder de 25 euro!

Welke cadeaus onder 25 euro ga jij zeker kopen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.