Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Cadeaus onder 25 euro | Makkelijk en goedkoop!
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

13 december 2018

Stress! Kerst komt er bijna aan en je hebt nog steeds geen cadeaus gekocht.. Nou, daar help ik je bij! In deze post staan de beste (lastminute!) kerst cadeaus onder de 25 euro op een rijtje om zo jouw vrouw, geliefde of zus te verrassen. Neem zeker even een kijkje bij deze gift guide om zo nog op lastminute ideeën te komen.

Cadeaus onder 25 euro

Een giftbox is een hartstikke goed cadeau. In deze giftbox zit een oogschaduw palette, een blush palette, kwasten, een lip palette en nog veel meer! Deze box is net boven de 25 euro en zeker het kopen waard!

Ik ben echt gek op de producten van Pixi Beauty. Zo heb ik al een hoop artikelen geschreven over deze producten. Dit is dan ook de reden waarom ik het zeker aanraad om eens te kijken naar de producten van dit makeup merk. Deze tonic is zeker een aanrader!

Lees tip: Dulce’s Lip Candy van Pixi Beauty

Iedereen wil natuurlijk mooi, lang en glanzend haar en het nieuwe jaar dan ook geweldig beginnen. Deze olie is daar echt perfect voor.

Sokken! Wie houdt er nou niet van sokken! Deze sokken zijn lekker dik en daarom ook perfect voor winter.

 

Ik ben zelf echt gek op sleutelhangers en daarom moest er ook zeker eentje in mijn gift guide. Deze sleutelhanger kost maar 3 euro en het is echt een perfect cadeau!

Het wordt winter en daarom zijn sjaals echt het perfecte cadeau. Deze groene sjaal past perfect bij een mooie zwarte jas en hij is ook nog eens hartstikke goedkoop!

Lees tip: De beste cadeaus voor mannen en vrouwen

Dit luchtje van Tommy is echt geweldig en ook nog eens super goedkoop!

Iedereen is blij met een set kwasten en deze kwasten zijn daarom echt perfect. Deze kwasten zijn goed te gebruiken voor de dagelijkse routine en heel goed betaalbaar. Zo weet je zeker dat je goede kwasten hebt voor een laag prijsje.

Geloof me, iedereen is blij met een highlighter. Weet je echter niet welke highlighter nou perfect is voor iedereen? Koop dan zeker deze highlighter. Hij staat erg goed aangeschreven en is dan ook echt prachtig.

Wist je dat adventkalenders nu hartstikke goedkoop zijn? Natuurlijk kan je deze adventkalender niet meer openen volgens de vakjes, maar dat betekent niet dat deze kalender niet gevuld is met geweldige producten voor een hartstikke laag prijsje.

Deze clutch is echt hartstikke mooi. Ik vind het wijnglaasje op de clutch echt geweldig en ik krijg er dan ook een echt kerst gevoel bij.

Het wordt winter en daarom is een praktisch cadeau natuurlijk ook een goed idee. Wat dacht je van deze leuke zwarte muts? Hartstikke makkelijk om te combineren!

Cadeaus onder 25 euro

Hoe gaaf is deze bril? Deze brillen zijn de laatste tijd helemaal in en alhoewel het winter wordt, het is nog steeds een hartstikke goed cadeau.

NARS is echt een hartstikke goed merk en daarom ook het perfecte cadeau om jouw geliefde mee blij te maken. Een perfect cadeau voor onder de kerstboom dus.

Nog op zoek naar een mooie riem? Dan is dit echt het perfecte cadeau! Deze riem is echt prachtig en daarnaast ook nog eens het perfecte cadeau!

Deze jurk is echt prachtig. Natuurlijk moet je voor kledingstukken de juiste maat weten, maar als je deze weet, neem dan zeker eens een kijkje naar deze jurk. Deze jurk is namelijk helemaal in kerst sfeer en ook nog eens onder de 25 euro!

Welke cadeaus onder 25 euro ga jij zeker kopen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.