Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Buikschuiven op de straatstenen (auw!)
5 Comments

Written by Celine

14 oktober 2016

Buikschuiven op de straatstenen

In veel artikels noem ik mijzelf onhandig, maar je hebt waarschijnlijk nooit gelezen waarom ik zo onhandig ben. Een aantal weken geleden ging ik buikschuiven op straat. Ja, buikschuiven op de blote straatstenen.  Dat ging eigenlijk niet zo goed..

Fietsend door de regen

Je ziet het al voor je. Ik fietsend in de stromende regen. Ik deed nog een poging tot mijn haar beschermen, want we gingen eigenlijk naar een soort feest. Een vriendin van me was in de vakantie jarig geweest en ik en twee andere vrienden vonden het tijd voor een feestje. Vol goede moed fietsen we door de regen. Het ging al eerder mis. We knalden bijna tegen elkaar op, maar we bleven gelukkig wel overeind staan.

We hadden het plan om een lekkere taart te halen bij de Albert Heijn. Goed idee toch? We hadden een heerlijke slagroomtaart gehaald en ik offerde mezelf op om in de stromende regen met deze taart te gaan fietsen. Nou, hier gaat het al fout. Je moet nooit, maar dan ook echt nooit een onhandig meisje door de stromende regen laten fietsen met een taart. Dit is gewoon niet handig..

Nou, ik dus fietsen met die rot taart. Mijn fiets is niet te beste en soms heeft hij nogal wat rare afwijkingen. Zo zat mijn achterwiel een beetje los, waardoor ik soms naar links of naar rechts week. Doordat ik niets kon zien door de regen week ik dus naar rechts, richting het wiel van een vriendin. Vervolgens gleed ik met taart en al over de straatstenen en damn, wat deed dat pijn zeg.

Nooit meer bloggen..

Ik probeerde natuurlijk de taart te redden en mijn gezicht. Het is natuurlijk niet zo fijn om met mijn gezicht over de straatstenen te glijden. Vervolgens waren mijn handen heel erg open, zo open dat ik een tijdje niet kon bloggen. Gelukkig had ik nog een aantal artikelen klaar staan en hebben jullie er dus niets van gewerkt ;). Een super aardige vrouw had mij geholpen (terwijl ik dit eerst niet wilde). En natuurlijk staan mijn vriendinnetjes altijd voor mij klaar. Ik heb na een aantal weken nog steeds gekke plekken op mijn handen zitten van die val, maar ik kan gelukkig allang weer bloggen. Zou toch wel erg zijn hé.. Nooit meer bloggen..

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

5 Reacties

 1. Nicole

  Oh jemig zo te lezen heb je een behoorlijke klapper gemaakt. Misschien word het tijd voor een andere fiets?! Haha

  Antwoord
  • Celine

   Ik heb de wielen van mijn fiets vervangen ahha.. Durfde er ook niet meer op te fietsen

   Antwoord
 2. Michelle

  Auw, klinkt superpijnlijk ook! Gaat het nu weer beter? Achteraf denk je ook altijd, waarom moest ik eigenlijk met de taart fietsen?!? Hahaha..

  Antwoord
  • Celine

   Dat is dus precies wat ik dacht haha.

   Antwoord
 3. Samira

  Generally I don’t read article on blogs, however I would
  like to say that this write-up very forced me to
  check out and do it! Your writing style has been surprised me.

  Thanks, quite nice post.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.