Follow:
Personal

Buikschuiven op de straatstenen (auw!)

Buikschuiven op de straatstenen

In veel artikels noem ik mijzelf onhandig, maar je hebt waarschijnlijk nooit gelezen waarom ik zo onhandig ben. Een aantal weken geleden ging ik buikschuiven op straat. Ja, buikschuiven op de blote straatstenen.  Dat ging eigenlijk niet zo goed..

Fietsend door de regen

Je ziet het al voor je. Ik fietsend in de stromende regen. Ik deed nog een poging tot mijn haar beschermen, want we gingen eigenlijk naar een soort feest. Een vriendin van me was in de vakantie jarig geweest en ik en twee andere vrienden vonden het tijd voor een feestje. Vol goede moed fietsen we door de regen. Het ging al eerder mis. We knalden bijna tegen elkaar op, maar we bleven gelukkig wel overeind staan.

We hadden het plan om een lekkere taart te halen bij de Albert Heijn. Goed idee toch? We hadden een heerlijke slagroomtaart gehaald en ik offerde mezelf op om in de stromende regen met deze taart te gaan fietsen. Nou, hier gaat het al fout. Je moet nooit, maar dan ook echt nooit een onhandig meisje door de stromende regen laten fietsen met een taart. Dit is gewoon niet handig..

Nou, ik dus fietsen met die rot taart. Mijn fiets is niet te beste en soms heeft hij nogal wat rare afwijkingen. Zo zat mijn achterwiel een beetje los, waardoor ik soms naar links of naar rechts week. Doordat ik niets kon zien door de regen week ik dus naar rechts, richting het wiel van een vriendin. Vervolgens gleed ik met taart en al over de straatstenen en damn, wat deed dat pijn zeg.

Nooit meer bloggen..

Ik probeerde natuurlijk de taart te redden en mijn gezicht. Het is natuurlijk niet zo fijn om met mijn gezicht over de straatstenen te glijden. Vervolgens waren mijn handen heel erg open, zo open dat ik een tijdje niet kon bloggen. Gelukkig had ik nog een aantal artikelen klaar staan en hebben jullie er dus niets van gewerkt ;). Een super aardige vrouw had mij geholpen (terwijl ik dit eerst niet wilde). En natuurlijk staan mijn vriendinnetjes altijd voor mij klaar. Ik heb na een aantal weken nog steeds gekke plekken op mijn handen zitten van die val, maar ik kan gelukkig allang weer bloggen. Zou toch wel erg zijn hé.. Nooit meer bloggen..

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Nicole

  Oh jemig zo te lezen heb je een behoorlijke klapper gemaakt. Misschien word het tijd voor een andere fiets?! Haha

  15 oktober 2016 at 14:12
  • Reply Celine

   Ik heb de wielen van mijn fiets vervangen ahha.. Durfde er ook niet meer op te fietsen

   15 oktober 2016 at 19:59
 • Reply Michelle

  Auw, klinkt superpijnlijk ook! Gaat het nu weer beter? Achteraf denk je ook altijd, waarom moest ik eigenlijk met de taart fietsen?!? Hahaha..

  15 oktober 2016 at 15:23
  • Reply Celine

   Dat is dus precies wat ik dacht haha.

   15 oktober 2016 at 20:00
 • Reply Samira

  Generally I don’t read article on blogs, however I would
  like to say that this write-up very forced me to
  check out and do it! Your writing style has been surprised me.

  Thanks, quite nice post.

  18 oktober 2016 at 18:46
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Mijn reis naar Granada

  Op het moment dat je dit leest, zit ik heerlijk in Granada. Granada ligt in Spanje en ik ga hier...

  Sluiten