Follow:
TB

Broer reviewt | High-performance bluetooth speaker

Is een keer wat anders op een beauty blog! Een review over een Bluetooth speaker. Alleen ik ben niet degene die deze speaker reviewt, maar mijn broer. Hij reviewt vandaag voor jullie deze Bluetooth Speaker en geloof me, hij kan best kritisch zijn.

box

De verpakking van de speaker ziet er erg mooi en professioneel uit. Zwart en clean, daar houd ik wel van. De speaker zelf is erg klein en je kunt hem dus overal mee naar toe nemen. Ook zat er een speciaal doorzichtig doosje bij het product, zodat je de speaker mee kan nemen zonder hem te beschadigen.

 

gsmpunt

De achterkant van de verpakking legt nog even uit welk soort speaker het is en waar je de speaker allemaal voor kan gebruiken.

 

inside

Ook de binnenkant van de verpakking legt nog even uit hoe de speaker in elkaar zit en wat je hier mee kan doen. Een beetje dubbelop, maar ik denk dat ze het gewoon zo volledig mogelijk wilden maken.

 

bluetooth speaker

Het product bestaat uit een speaker en een snoertje om hem op te laden. Als je geen iPhone of een andere USB oplader hebt, dan is het erg lastig om de speaker op te laden. Ik weet dat niet iedereen zo’n oplader heeft en dan moet je eigenlijk nog zo’n aparte oplader aanschaffen. Je kan hem natuurlijk ook opladen via jouw laptop of pc, maar dat is wel erg lastig. Met uitzondering tot het opladen, heb je verder geen last van vervelende snoeren die je moet mee nemen en je hoeft ook niet jouw telefoon de hele tijd bij de speaker te houden. Dit komt, omdat de speaker een Bluetooth functie bevat. Je kan dus gewoon “gezellig” op je telefoon zitten terwijl je muziek aan het luisteren bent.

 

speaker

Deze zijkant van de speaker vind ik een beetje overbodig. Ik weet dat het normaal is dat er een merk of een ander soort copyright op het product hoort te staan, maar dat hadden ze ook minder opvallend kunnen doen.

De speaker naar buiten nemen is gelukkig geen probleem. Tijdens het voetballen of een andere sport is het natuurlijk erg fijn om muziek te hebben. Je hoeft je dan geen zorgen te maken dat de speaker nat wordt, want hij kan tegen water.

zijkant

Mijn broer heeft in de loop van de tijd veel speakers gehad, maar nooit zo’n kleine speaker. De speaker heeft dan ook een goede geluidskwaliteit, zeker voor zo’n kleine box. Je kan de speaker erg hard zetten en daarom is deze speaker ook erg geschikt voor kleine feestjes. Je moet alleen niet ver weg van de speaker gaan staan, want dan kan het gebeuren dat je de muziek niet meer hoort. De speaker houdt het dan ook lang vol en hij zou het zeker acht uur kunnen uithouden. Zeker genoeg voor een hele dag!

Er wordt natuurlijk gezegd dat deze speaker tegen water kan, maar is dat eigenlijk wel zo? Mijn broer ging de ultieme test aan. Het was natuurlijk erg eng om zo’n mooie speaker in de douche te gebruiken. Hij ging gelukkig niet stuk. Het enige nadeel was dat de speaker een lange tijd nat blijft.

Deze Nude Audio speaker is te verkrijgen voor 39.95 en is te koop bij GSMpunt.

Hoe lijkt jou deze speaker en wat vind jij van dit soort reviews?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Mariska

  Zo leuk dat je je broer erbij betrokken hebt! Klinkt als een prima speakertje. Ik gebruik zelf eigenlijk alleen oordopjes :O

  18 juli 2016 at 12:12
  • Reply Celine

   Heb je ook niet dat oordopjes uiteindelijk pijn gaan doen of gewoon niet lekker zitten?

   18 juli 2016 at 23:49
 • Reply Joanne

  Lijkt me echt leuk, een speaker voor in de douche! Maar inderdaad ook een beetje eng, haha!

  18 juli 2016 at 20:26
  • Reply Celine

   Ik zou het niet zo snel uitproberen

   18 juli 2016 at 23:48
 • Reply Tamara TS

  Haha, daar heb je broers voor, om ze met een product de douche in te sturen en kijken wat gebeurt. 😉 Mijn broertje zou dat ook wel doen. Het lijkt me wel een handige speaker.

  19 juli 2016 at 00:24
  • Reply Celine

   Totdat hij stuk gaat..

   19 juli 2016 at 09:22

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  The Sisterhood of Bloggers meet

  Vandaag een extra artikel! Afgelopen vrijdag heb ik met een aantal bloggers een meeting gehouden. Deze was in Utrecht, wat...

  Sluiten