Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Een brief naar mijn oudere ik
0 Comments

Written by Celine

18 februari 2017

Beste ik,

Ik ben nu zeventien jaar oud en heb hartstikke veel dromen en plannen. Ik ben hartstikke benieuwd hoe het later met mijzelf zou zijn. Ben ik verandert? Zijn mijn dromen uitgekomen? Heb ik mijn plannen voltooid of ben ik hier nog steeds mee bezig? Ik heb je tenminste een hoop te vertellen.

Volg je dromen

Als eerste wil ik zeggen dat je je dromen echt moet volgen. Laat je niet tegenhouden door tegenslagen en laat je vooral niet tegenhouden door anderen. Zit iets tegen? Doe er dan twee keer zo hard je best voor. Neem ook niet te veel hooi op je vork. Neem een keer rust en probeer niet alles tegelijk te doen. Zorg ervoor dat je ook eens een adem pauze hebt.

een brief

Daarnaast wil ik zeggen dat je nooit alleen bent. Je bent omringt door de meest geweldige personen en misschien heb je wel een relatie. Hopelijk heb je al veel bereikt in je leven en kan je dit allemaal terug koppelen naar jezelf. Het is belangrijk om natuurlijk op de toekomst te focussen, maar probeer ook op nu te focussen. Het gaat niet alleen om de toekomst, maar ook wat er nu gebeurt. Probeer wel vooruit te kijken en verander ook eens wat. Zet elke keer een doel op voor jezelf, wanneer je een ander doel hebt bereikt. Zo blijf je vooruit streven en blijf je nooit ergens hangen.

Blijf jezelf

Het allerbelangrijkst. Blijf jezelf. Er zijn zoveel mensen die je willen veranderen en die het liefst willen dat je aan hen aanpast. Het is lastig, maar het is wel goed te doen. Blijf altijd bij je eigen standpunten en probeer vooral niet jezelf te veranderen. Je bent wie je bent en dat valt niet te veranderen.

Een brief aan mezelf. Ik hoop dat ik deze later nog een keer kan en mag lezen.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.