Follow:
Personal

Een brief naar mijn oudere ik

Beste ik,

Ik ben nu zeventien jaar oud en heb hartstikke veel dromen en plannen. Ik ben hartstikke benieuwd hoe het later met mijzelf zou zijn. Ben ik verandert? Zijn mijn dromen uitgekomen? Heb ik mijn plannen voltooid of ben ik hier nog steeds mee bezig? Ik heb je tenminste een hoop te vertellen.

Volg je dromen

Als eerste wil ik zeggen dat je je dromen echt moet volgen. Laat je niet tegenhouden door tegenslagen en laat je vooral niet tegenhouden door anderen. Zit iets tegen? Doe er dan twee keer zo hard je best voor. Neem ook niet te veel hooi op je vork. Neem een keer rust en probeer niet alles tegelijk te doen. Zorg ervoor dat je ook eens een adem pauze hebt.

een brief

Daarnaast wil ik zeggen dat je nooit alleen bent. Je bent omringt door de meest geweldige personen en misschien heb je wel een relatie. Hopelijk heb je al veel bereikt in je leven en kan je dit allemaal terug koppelen naar jezelf. Het is belangrijk om natuurlijk op de toekomst te focussen, maar probeer ook op nu te focussen. Het gaat niet alleen om de toekomst, maar ook wat er nu gebeurt. Probeer wel vooruit te kijken en verander ook eens wat. Zet elke keer een doel op voor jezelf, wanneer je een ander doel hebt bereikt. Zo blijf je vooruit streven en blijf je nooit ergens hangen.

Blijf jezelf

Het allerbelangrijkst. Blijf jezelf. Er zijn zoveel mensen die je willen veranderen en die het liefst willen dat je aan hen aanpast. Het is lastig, maar het is wel goed te doen. Blijf altijd bij je eigen standpunten en probeer vooral niet jezelf te veranderen. Je bent wie je bent en dat valt niet te veranderen.

Een brief aan mezelf. Ik hoop dat ik deze later nog een keer kan en mag lezen.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Inglot producten | Wat vind ik ervan?

Ik had laatst een aantal geweldige Inglot producten gewonnen van bol.com. Ik was hier zo enthousiast over en daarom schrijf...

Sluiten