Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Born Pretty Store | Review, Swatches & L
8 Comments

Written by Celine

31 augustus 2016

Een aantal maanden geleden had ik een review over de Born Pretty Store geschreven. Over sommige producten was ik erg positief, maar over sommige ook niet. Ik heb weer een aantal producten mogen uitkiezen en heb hier een look voor gemaakt. Ook heb ik natuurlijk een review over deze producten geschreven. Benieuwd naar al deze producten en of mijn look überhaupt gelukt is?

Verpakking van de lipgloss

lipgloss

Over deze lipgloss ben ik eigenlijk wel verbaasd. Op de site stond namelijk een ander merk lipgloss, maar ik heb een lipgloss van het merk ‘Born Pretty’ ontvangen. De verpakking valt erg up tussen mijn stash. Normaal heb ik zwarte verpakking, maar nu opeens een fel roze. Toch wel mooi eigenlijk!

bornprettystore

Dit is dan de lipgloss. Ik houd niet zo erg van lipgloss, omdat ik dat altijd te plakkerig vind. Deze lipgloss is niet plakkerig, maar hij gaat wel heel snel van mijn lippen af. Er is een groot nadeel aan deze lipgloss, hij stinkt echt heel erg. Het lijkt net alsof ik een schoonmaakmiddel op mijn lippen smeer. Ik had de lipgloss natuurlijk eerst op mijn hand uitgeprobeerd en daarna pas op mijn lippen. Ik heb geen gekke allergische reactie op deze lipgloss gehad, maar ik ben niet van plan om hem nog een keer te dragen.

De lipgloss

gloss

Het kwastje is ook niet geweldig. Misschien komt het door de geur (want dat is echt niet te harde!), maar het kwastje is gewoon te lang. Ik ben hierdoor bang dat ik als het ware het kwastje in mijn mond steek en dat wil je echt niet mijn zo’n geur.

Lipgloss swatches

bornpretty

Dit zijn de swatches van de lipgloss. Geen allergische reactie zoals je kan zien. De kleur is echt prachtig, maar de geur weerhoudt mij echt om hem op te doen. Sinds ik heb gelezen over de slechte ingrediënten die in sommige Chinese lipsticks zitten, ben ik toch wel een beetje bang geworden.

Verpakking wenkbrauwpotlood

eyebrowpen

Dit is dan het wenkbrauw potlood. Ik was erg benieuwd hierdoor, door de positieve recensies. Positieve recensies zijn natuurlijk niet alles. De verpakking vind ik tenminste al geweldig, maar toch een beetje apart. Er staan natuurlijk Chinese tekens op en dat vind ik nou niet echt geweldig. Ik weet niet waarom, maar ik ga steeds meer letten op bepaalde producten. Ik kreeg laatst te horen dat er in Chinese producten slechte ingrediënten kunnen zitten, dus dit was wel een beetje een soort van ‘remember’.

eyebrow

Dit is het wenkbrauw potlood zelf. Het valt me nu pas op dat het potlood precies dezelfde kleuren als mijn blog heeft. Een toppuntje dus ;). Verder is de dop er makkelijk af te halen en is er niet veel bijzonders aan te merken. Natuurlijk wel weer een zwarte verpakking!

Wenkbrauwpotlood

Born Pretty Store

Dit wenkbrauw potlood is heel makkelijk in gebruik. Je draait het potlood als het ware uit, waardoor hij niet kan afbreken (Ja, geloof het of niet! Dit onhandig meisje kan met dit wenkbrauwpotlood overweg!). Verder is het precies de goede kleur. Hij had wel ietsje donkerder gemogen, maar ik vind het zo ook goed.

eyelook - kopie

 

Ik houd altijd van natuurlijke wenkbrauwen. Bij sommige dames ziet de ‘donkere’ versie er prachtig uit, maar bij mij ziet het er gewoon niet zo mooi uit. Ik heb voor deze oog look mijn W7 en Collection palettes gebruikt en natuurlijk mijn Collection Eyeliner waar later een review over online komt.

 

 

“Eyebrows are sisters not twins”

 

Make-up borstel

borstel

Als je me had verteld dat dit een wc borstel was, dan had ik het ook gelooft. Dit is eigenlijk een kwast voor het aanbrengen van bijvoorbeeld foundation of bronzer, maar ik vind het maar een onhandig ding. Het handvat is veel langer dan de borstel zelf en hij ligt dus niet goed in de hand. Het borsteltje lijkt groot op de foto, maar hij is eigenlijk redelijk klein. Wel groot genoeg voor het aanbrengen van bronzer of een blush, maar voor een foundation niet. Het borsteltje is wel hartstikke zacht.

Krijt voor mijn haar

pastel

Nu komt het moment van de waarheid. Dit is niet een normaal krijtje, alhoewel hij er wel heel erg op lijkt. Dit is eigenlijk een krijtje voor mijn haar. Hierdoor krijg je een paarse kleur in je haar en daar ben ik heel enthousiast over. Ik bedoel een tijdelijke paarse kleur is toch hartstikke gaaf?

Look

makeuplook - kopie

Dit is mijn haar zonder de paarse kleur. Bruin en vooral zwart is natuurlijk erg moeilijk om te kleuren.

hair - kopie

hands - kopie

Dit is mijn haar met de paarse kleur en oh wat vind ik het gaaf! Het is niet een felle paarse kleur en het valt dus ook niet heel erg op. Het is wel erg moeilijk om deze kleur aan te brengen. Je kan het krijt niet zomaar aanbrengen. Je moet het krijtje dus eerst goed nat maken in wat warm water, totdat er echt wat kleur vanaf komt. Ik probeerde het krijtje eerst onder de kraan te houden, maar dit werkte niet. Ik had dus uiteindelijk een bakje met warm water gepakt en daar het krijtje ingegooid. Vervolgens heb ik het krijtje plat gestampt en er kwam na een tijdje een prachtige paarse kleur af. Ik zou niet proberen deze kleur aan te brengen als je over een paar minuten weg moet, want dat lukt niet. Je hebt toch echt even de tijd nodig om deze kleur aan te brengen, maar het is het zeker waard!

loooks

Born Pretty Store

Na het wassen van mijn haar ging de kleur er meteen uit. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de kleur er niet uit gaat, want dat gaat hartstikke makkelijk. Toch zou ik liever willen dat de kleur wat langer erin blijft, maar het is helaas niet anders. Deze look kost ongeveer 15 dollar.

Overige producten die ik heb gebruikt:

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

A while ago I was allowed to pick out a number of items from Zaful. A Chinese webshop where you can find all kinds of nice clothes and accessories for a low price. I sometimes find online shopping quite difficult. You never know if it will fit....

8 Reacties

 1. Melike

  Getsie een lipgloss die stinkt naar schoonmaakmiddel hoef ik niet op te hebben… Ik vind juist lipgloss altijd zo lekker ruiken, dat wil ik dan ook liever.

  Antwoord
  • Celine

   Tjaa.. Ik ga hem ook niet meer dragen, maar voor de review vond ik dat het moest ;).

   Antwoord
 2. Mariska

  Best wel coole spulletjes! Niet zo fijn wanneer een lipgloss (of iets anders) niet zo lekker ruikt.

  Antwoord
  • Celine

   Dat vind ik nou ook! En natuurlijk niet zo duur.

   Antwoord
 3. Abby

  I bought mostly fashion accessories from Born Pretty Store, but I am impressed with these beauty products too!

  Abby of Life in the Fash Lane

  Antwoord
  • Celine

   Oehh what kind of fashion accesoires? The beauty products are nice as well!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.