Follow:
Fashion Outfits Vrouwen Fashion

Bordeaux bloemen jurk van Forever 21 | outfit

Ik ben toch echt wel gek op jurkjes. Jurkjes zijn hartstikke comfortabel, leuk en zijn ook nog eens heel makkelijk te combineren. In Amerika heb ik bij de Forever 21 een hartstikke leuk bordeaux bloemen jurk gekocht. Benieuwd naar deze jurk? Lees dan deze blog.

Bordeaux bloemen jurk

Dit is het jurkje waar ik het over heb. Dit jurkje heeft een hartstikke zachte velvet stof en heeft lange mouwen. De jurk is bordeaux rood en bevat ook nog een aantal bloemen. Het leuke aan deze jurk is, is dat het laag uitgesneden is en daarnaast ook een riempje bevat, die het jurkje net wat meer vorm geeft.

Bordeaux bloemen jurk

Ik heb de jurk in de maat S gekocht. Voor mij zit hij echt perfect en het zou eigenlijk ook nog wel in maat XS kunnen. Wat wel zo is, is dat de jurk vrij kort is. Ik ben 165 cm, maar ik denk dat als je veel langer bent, dat deze jurk niet zou passen. Dit is dan ook de reden waarom ik een panty onder deze jurk draag.

Bordeaux bloemen jurk Bordeaux bloemen jurkBordeaux bloemen jurk

Dit jurkje is een wrap jurk. Je moet dus het jurkje wel een beetje omslaan, zodat het jurkje goed zit. Ik vind dit juist erg mooi en doordat je het jurkje moet omslaan, staat het jurkje ook erg goed. Hij sluit namelijk erg goed aan op mijn lichaam en hij verschuift ook niet.

Lees tip: Rode streepjes jurk

Bordeaux bloemen jurk Bordeaux bloemen jurk

De jurk heeft daarnaast een laag uitgesneden rug. Hij laat net een stukje van mijn bh zien, maar dit is niet storend. Wel moet je echt het kaartje van de jurk een stuk in je jurk laten, want anders weet je niet meer wat de voor en achterkant is.

De jurk kost momenteel 11 euro en is verkrijgbaar bij Forever 21. Als je een maat kiest, let dan wel even op de lengte van de jurk. De jurk valt namelijk wel wat korter dan normaal.

Wat vind jij van deze bordeaux bloemen jurk?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Elke

  Ik vind het een prachtig jurkje! Staat je goed!

  10 september 2018 at 09:41
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Give it to me straight Colourpop | Review

  Afgelopen zomervakantie ben ik naar Amerika geweest. Amerika is natuurlijk een geweldig land en is zeker een bezoekje waard. Dit...

  Sluiten