Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Bordeaux bloemen jurk van Forever 21 | outfit

Geschreven door Celine Klooster

10 september 2018

Ik ben toch echt wel gek op jurkjes. Jurkjes zijn hartstikke comfortabel, leuk en zijn ook nog eens heel makkelijk te combineren. In Amerika heb ik bij de Forever 21 een hartstikke leuk bordeaux bloemen jurk gekocht. Benieuwd naar deze jurk? Lees dan deze blog.

Bordeaux bloemen jurk

Dit is het jurkje waar ik het over heb. Dit jurkje heeft een hartstikke zachte velvet stof en heeft lange mouwen. De jurk is bordeaux rood en bevat ook nog een aantal bloemen. Het leuke aan deze jurk is, is dat het laag uitgesneden is en daarnaast ook een riempje bevat, die het jurkje net wat meer vorm geeft.

Bordeaux bloemen jurk

Ik heb de jurk in de maat S gekocht. Voor mij zit hij echt perfect en het zou eigenlijk ook nog wel in maat XS kunnen. Wat wel zo is, is dat de jurk vrij kort is. Ik ben 165 cm, maar ik denk dat als je veel langer bent, dat deze jurk niet zou passen. Dit is dan ook de reden waarom ik een panty onder deze jurk draag.

Bordeaux bloemen jurk Bordeaux bloemen jurkBordeaux bloemen jurk

Dit jurkje is een wrap jurk. Je moet dus het jurkje wel een beetje omslaan, zodat het jurkje goed zit. Ik vind dit juist erg mooi en doordat je het jurkje moet omslaan, staat het jurkje ook erg goed. Hij sluit namelijk erg goed aan op mijn lichaam en hij verschuift ook niet.

Lees tip: Rode streepjes jurk

Bordeaux bloemen jurk Bordeaux bloemen jurk

De jurk heeft daarnaast een laag uitgesneden rug. Hij laat net een stukje van mijn bh zien, maar dit is niet storend. Wel moet je echt het kaartje van de jurk een stuk in je jurk laten, want anders weet je niet meer wat de voor en achterkant is.

De jurk kost momenteel 11 euro en is verkrijgbaar bij Forever 21. Als je een maat kiest, let dan wel even op de lengte van de jurk. De jurk valt namelijk wel wat korter dan normaal.

Wat vind jij van deze bordeaux bloemen jurk?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden...

2 Reacties

  1. Elke

    Ik vind het een prachtig jurkje! Staat je goed!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.