Follow:
Personal

Een boek geschreven door bloggers

Een boek geschreven door bloggers. Ik zie nu waarschijnlijk een aantal verwarde blikken mijn kant op komen, maar het is echt waar! Ik heb samen met een aantal bloggers een boek geschreven! Dit boek kan je helemaal gratis lezen! Benieuwd naar dit boek en waar het overgaat? Lees dan snel dit artikel.

Elkaar beïnvloeden

Ik ben echt super enthousiast, want de eerste tien hoofdstukken staan online! Dit betekent niet alleen dat er al een aantal hoofdstukken online staan, maar het verhaal gaat nu echt beginnen! Je kan vanaf nu nog meer spanning verwachten en verschillende plottwists! Het leuke aan dit boek is, dat we elkaar kunnen beïnvloeden. We kunnen nooit van te voren bepalen wat we kunnen doen en er valt echt van alles te beleven.

Voor degene die nog niet weten waar dit boek overgaat, lees dan snel de omschrijving!

Eén vliegtuig, één crash, twaalf inzittenden, acht overlevenden. Het is een kwestie van leven of dood, ze moeten overleven. Zeven unieke persoonlijkheden die aan elkaar gewaagd zijn. Zo goed als vreemden van elkaar en sommige met de diepste geheimen. Hoe lang duurt het voordat deze geheimen worden onthuld? Gestrand en gevangen in de wildernis van een onbekend eiland. Overleven, dat is het enige wat ze kunnen doen om het einde van de dag te halen.

Dit boek kun je hier lezen.

Mijn eigen boek

Ik heb natuurlijk ook een eigen boek geschreven!

Het jaar 2254. Het ziet er niet meer uit zoals de wereld van nu. Derde wereldlanden bestaan allang niet meer, die zijn inmiddels uitgeroeid. We dachten vroeger dat alles beter werd in de toekomst. De technologie zou ons op weg helpen en uiteindelijk zouden we in een ideale samenleving belanden. Helaas, dat was slechts een waanvoorstelling. Rampen hebben er voor gezorgd dat hele stukken landen weggevaagd werden. Uiteindelijk zijn er nog maar een aantal mensen over. Een kleine groep jongeren proberen er nog iets van te maken. Zij zijn namelijk een van de enige die deze rampen hebben overleefd. Ze schuilen in een grote ondergrondse ruimte en weten niet wat er boven hen gebeurt. Zijn zij de enige overlevende of zijn er nog meer?

Dit boek kun je hier lezen.

Hoofdstukken schrijven

Soms is het wel even lastig om hoofdstukken te schrijven. Soms hebben we het natuurlijk druk en soms wordt het gewoon helemaal vergeten haha. Vooral met mijn eigen boek loop ik een beetje achter op mijn eigen planning. Ik heb natuurlijk een blog waar ik vier keer in de week op blog en hoofdstukken schrijven schiet er dan soms even bij in. In de vakantie wil ik zeker een groot aantal hoofdstukken schrijven, zodat ik veel voorloop op het publiceren.

Zou jij ook een boek willen schrijven?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
De reden waarom ik make-up gebruik

Ik ben altijd van mening dat je mag doen en dragen wat je wilt. Soms hoor ik van mensen dat...

Sluiten