Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Bluxbox | De perfecte box voor de zomer
5 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

10 augustus 2018

Bluxbox is een maandelijkse beautybox vol met allerlei leuke producten. Iedereen houdt er natuurlijk van om verrast te worden en dat kan dan ook zeker met een beautybox. Van te voren weet je niet wat erin zit en dat maakt het dan ook alleen maar spannender. De Bluxbox kost 30 euro, maar is het het geld dan wel eigenlijk waard?

Bluxbox

Bluxbox

De bluxbox is echt gevuld met een hoop producten. Deze box is gevuld met in totaal twaalf producten en de box bevat full size, maar ook wat kleinere reisproducten. Het fijne aan deze box is dat het gevuld is met een hoop verschillende producten, waardoor er eigenlijk altijd wat bij zit wat helemaal jouw smaak is.

Wella & Yves Rocher

Met de Wella shampoo ben ik echt hartstikke blij. Deze shampoo wordt vaak gebruikt door kappers en hij ruikt dan ook echt heerlijk. Ik ga deze shampoo zeker eens uitproberen en kijken wat het doet voor mijn haar.

Wat Bluxbox zegt over de Wella shampoo:

De Wella Professionals Invigo – Nutri-Enrich-Blend Shampoo met Gojibes, voedt droog of uitgeput haar, maakt het glad en brengt zijn volledige vitaliteit weer terug. Oliezuren en panthenol hydrateren en voeden het haar, terwijl vitamine E het tegen verdere stress beschermt. Gojibessen staan bekend om hun rijkdom aan vitaminen, mineralen en peptiden. De 50ML flacon is ideaal om mee te nemen op vakantie.

De Wella shampoo kost 3.50 euro.

Deze douchegel is echt heerlijk. Hij ruikt hartstikke fris en tegelijk verminder je ook het aantal plastic door dit flesje te kopen. Nu maar eens zien of ik hier dan ook echt veertig wasbeurten uithaal.

Wat Bluxbox zegt over de douchegel:

Deze geconcentreerde douchegel is verkozen tot producten van het jaar. De formule is ongezien innoverend aangezien de klep-dop ervoor zorgt dat één keer knijpen volstaat voor een volledige douche. Het miniformaat zorgt zo voor net zoveel douches als een klassieke 400 ml-flacon. Dit zorgt voor 50% minder broeikaseffecten en voor elke aangekochte douchegel wordt een boom geplant. De belofte van een heerlijk geurende douche die de zintuigen prikkelt! Ook dit formaat flacon is ideaal om mee te nemen op vakantie. Hier zit 100ml in.

Deze douchegel kost 4 euro.

Voor de tanden

Ik was even verbaasd om deze tandpasta in de box te zien. Je zou dit niet verwachten in een maandelijkse beauty box. Toch begrijp ik het idee van de tandpasta wel. Mooie tanden horen natuurlijk wel bij beauty. Deze tandpasta heb ik al eens in het verleden gebruikt en hij werkt erg goed.

Wat Bluxbox zegt over deze tandpasta:

Colgate brengt een extra touch van “well-being” met haar nieuwe Colgate Natural Extracts tandpasta. Deze tandpasta’s zijn geïnspireerd door de recepten en tradities uit de Aziatische geneeskunde. De vernieuwende en natuurlijke extracten zijn geselecteerd uit mineralen en zeldzame planten die zorgen voor een gezond en schoon gebit. De toevoeging van de natuurlijke extracten en de bijzondere smaken dragen bij aan een unieke poetservaring: een echt verwenmomentje voor jezelf!

Deze tandpasta kost 4 euro.

Misschien moet ik toch maar eens wat meer flossen. Ik vind dit altijd maar een pijnlijk proces en ik heb hier simpelweg de tijd niet voor. Misschien gaat het met de Tepe Easypick wat beter.

Wat Bluxbox zegt over Tepe Easypick:

Wist je dat de tandenborstel maar 60% van je gebit schoon krijgt? De overige 40% zit tussen je tanden, daar waar de tandenborstel niet bij kan komen. Het is daarom belangrijk om één keer per dag tussen je tanden te reinigen. De TePe EasyPick is hier perfect voor. De brede siliconen lamellen reinigen efficiënt en voelen comfortabel aan. Je ontvangt in deze box de EasyPick XS/S. In de verpakking zit een gratis travelcase, waardoor je de EasyPick makkelijk mee kunt nemen op vakantie. Zodat je ook daar een gezonde lach hebt.

De Tepe Easypick kost 6 euro.

GOSH powder

Ik heb al eerder zo’n poeder mogen ontvangen en ik moet dan ook heel eerlijk zeggen, ik was er niet zo’n fan van. Als je totaal niet onhandig bent en daarnaast ook heel goed met poeders om kan gaan, dan is zo’n poeder echt een must. Helaas ben ik hartstikke onhandig en kan ik gewoon niet met poeders omgaan. Deze poeder is natuurlijk hartstikke gepigmenteerd, maar als je er niet mee om kan gaan, dan kom je nergens.

Wat Bluxbox zegt over de GOSH Effect Powder:

De GOSH Effect Powder is een glanzende, losse poeder met talrijke toepassingen! Je ontvangt vier verschillende kleuren. Allemaal perfecte kleuren voor de zomer. Het product is voornamelijk te gebruiken als oogschaduw (droog of nat), maar het geeft ook een hele mooie shimmer op je huid. Gebruik het product bijvoorbeeld als highlighter of breng een beetje poeder aan op je borst en schouders voor een glowing skin!

Deze GOSH Effect Powder kost 4 euro.

Sea Me Mask

Met dit masker ben ik echt heel blij. Ik wilde mijn masker voorraad al een beetje aanvullen en dit masker past daarom echt perfect in mijn voorraad. Ik heb hem nog niet gebruikt, maar ik denk dat ik er later een review over schrijf.

Wat Bluxbox zegt over de True Organic of Sweden Sea Me Mask:

Het Sea Me gezichtsmasker van True Organic Of Sweden herstelt het vochtgehalte, revitaliseert, voedt, ontgift en verstevigt de huid! Het masker bevat een van de beste ingrediënten uit de zee: zeewier. Zeewier heeft een prachtig effect op elk huidtype en is rijk aan heilzame mineralen, vitaminen en aminozuren. Na gebruik van het masker is de huid zichtbaar gladder, met een stralende teint. Gebruiksadvies: Breng het Sea Me gezichtsmasker aan op een gereinigd gezicht, hals en decolleté en laat het 20 minuten inwerken.

Dit masker heeft een waarde van 34,63 euro.

Liquid lipstick

Ik heb stiekem deze liquid lipstick al uitgetest en er komt binnenkort hier een review over online. Het is echt een prachtige kleur en precies de kleur waarnaar ik opzoek ben. Wat ik er nog meer over vind, komt binnenkort online.

Wat Bluxbox zegt over deze lipgloss:

L.O.V is het luxueuze zusje van Catrice & Essence. Het assortiment bestaat uit professionele producten voor het gezicht, lippen, ogen en nagels. De verpakkingen zijn erg mooi en luxe, maar de producten zijn nog steeds heel erg betaalbaar. In de box zit o.a. de liquid matte lipstick. De innovatieve, verfijnde mousse-textuur laat een intense en langdurige matte afwerking achter op je lippen. Door de katoenzaadolie blijven je lippen glad en gehydrateerd en voelen niet plakkerig aan.

Deze liquid lipstick kost 8.99 euro.

Body mousse

Eindelijk weer een fijne shea butter, die ik zeker even nodig heb. De laatste tijd ben ik steeds meer bezig om mijn huid te hydrateren en smeer ik toch elke dag weer body lotion of shea butter op mijn benen en armen. Ik heb dus zeker wat extra shea butter hiervoor nodig. Hopelijk bevalt deze shea butter goed.

Wat bluxbox zegt over deze body mousse:

Al meer dan 25 jaar combineert ALDO VANDINI huidverzorging en innerlijke welzijn als een onafscheidelijk duo. Het assortiment bestaat uit producten met hoogwaardige formuleringen en hebben een uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding. In jou box zit de TENDER body mousse. Deze mousse met hibiscus en vanille is een innovatie op zich: zo rijk en voedzaam als een volle crème.

Deze body mousse kost 4.95 euro.

Mascara

Alsof ik nog niet mascara’s genoeg heb.. Dat dacht ik heel even toen ik deze mascara in de box zag liggen. Ik heb echter geen waterproof mascara en daarom komt deze mascara echt heel erg van pas. Als ik dus binnenkort weer ga zwemmen, dan ga ik zeker deze mascara dragen.

Wat Bluxbox zegt over deze mascara:

Deze veelzijdige mascara heeft een uniek wimper separerend borsteltje en is waterproof! De mascara definieert, verlengt en geeft volume zonder te vlekken, vegen of uit te lopen. Gebruik: lift en vorm je wimpers eerst met de korte haartjes. Draai het borsteltje en zigzag met de lange haartjes door de wimpers om te verlengen en separeren. Het resultaat? Ongelofelijke wimperkurl, lengte en volume!

Deze mascara kost 14 euro.

Nagellak

Dit is een heerlijk zomers kleurtje. Ik moet echt een keer weer mijn nagels lakken, maar eigenlijk schiet het er altijd maar weer bij in. Toch gaat deze nagellak zeker bij mijn nagellak stash en ik hoop dat ik er dan een mooie nailart van kan maken.

Wat Bluxbox zegt over deze nagellak:

De nagellakjes van L.O.V zijn bijna te mooi om waar te zijn. Naast de fascinerende tinten bevat de nagellak een uniek borsteltje met 320 hoogwaardige vezels. Met de professionele ronde vorm werkt elke vezel in perfecte harmonie met de nagellakformulering. De nagel wordt gelijkmatig en precies gecoat. Dankzij de chipbestendige hoogglans textuur zal de nagellak tot 7 dagen blijven zitten.

De prijs van dit nagellakje is 5 euro.

Olaz crème

Deze crème kan ik helaas niet zelf gebruiken, want het is een anti-ageing crème. Toch kan ik deze crème natuurlijk wel weggeven. Dat is natuurlijk weer een nadeel aan een maandelijkse beautybox. Er kan een product bij zitten, die niet helemaal jouw smaak is.

Wat Bluxbox zegt over deze Olaz crème:

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Dat geldt vanaf nu ook voor de bescherming van je huid met dank aan de nieuwe, multi-award winning Olaz Total Effect 7-in-One dagcrème SPF30! Deze nieuwe dagcrème combineert Total Effects’ bewezen anti-veroudering power met een geweldig breedspectrum UVA/UVB SPF30 bescherming: VitaNiacin Complex. Hierdoor voelt de crème licht aan op de huid en biedt het toch een geweldige bescherming.

Deze crème kost 19.99 euro.

Sheet mask

Ik houd echt van sheet masks. De meeste sheet masks zijn niet erg goed voor mijn huid, dus ik hoop dat deze wel werkt. Sheet masks zijn echt heerlijk verfrissend en dan ook heerlijk te combineren met het warme weer. Het product wat naast de sheet mask op de foto staat, is nog een sample van de shampoo van Wella.

Wat Bluxbox zegt over de sheet mask:

Dit kalmerende masker is dé klassieker van Kocostar en is tevens één van hun bestsellers. Komkommer heeft een hoog watergehalte (ongeveer 80%) en daardoor is komkommerextract een ideaal vocht inbrengend ingrediënt dat de huid langdurig verfrist en hydrateert. De aminozuren in de Slice Mask helpen de huid te zuiveren en het vochtgehalte van de huid te stabiliseren. Het geeft de huid tevens een vitamine C boost. Na een lange dag in de zon kun je dit masker dus heel goed gebruiken (bijvoorbeeld als je verbrand bent). De komkommervormige patches bevatten en vitaminerijk serum dat ervoor zorgt dat de huid wordt gevoed en weer gezond en stralend is.

Dit masker kost 3,95 euro. 

Wat vind jij van deze box en waar wil jij een review van zien?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

5 Reacties

 1. Dana

  Ik vind het een mooie inhoud hebben! Al is die Olaz creme prima te gebruiken ook al heb je nog niet de leeftijd voor anti-ageing, maar de SPF is mooi meegenomen 🙂

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ze zeggen dat het niet handig is om op een jonge leeftijd een anti-ageing cream te gebruiken, dus daar houd ik me maar aan haha.

   Antwoord
 2. Deborah

  Ik vind het echt heel grappig dit soort dozen. Krijg er een soort kerstpakketten gevoel bij.
  Het enige probleem is echter dat ik niet zoveel met make-up heb. Daarom heb ik zo’n abonnement genomen op boeken. Iedere maand een digitale box met 8 boeken.

  Antwoord
 3. Marjolein

  Vroeger had ik zo’n Deauty Abonnement, maar uiteindelijk waren de producten vaak te speciaal. Hier zitten er wel enkele spullen in die ik zou gebruiken, oa. de tandpasta en stokjes om je tanden te kuisen!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.