Follow:
Personal

Een bloggers meeting met ongelukjes

Een bloggers meeting is over het algemeen heel erg leuk. Je leert nieuwe bloggers kennen, ontmoet geweldige mensen en leert ook nog het een en het ander. Toch ging het een en ander mis.

Fietsen

De bloggers meeting van deze keer was in Amsterdam. Fietsen in Amsterdam is dus echt geen aanrader. We wisten van te voren dat Amsterdam natuurlijk heel druk is en heel lastig om doorheen te fietsen. Ik had alleen niet alle onbeleefde mensen en gekke wegen verwacht. Mensen die schreeuwen, alle eenrichtingswegen en alle stoplichten zijn gewoon een beetje verwarrend. Ik fiets natuurlijk erg vaak, maar dit was ik niet gewend. Binnenkort komt hier nog een uitgebreid artikel over.

bloggersmeeting

Treinen

Nog een voertuig! We hadden echt de perfecte dag uitgekozen (not). De treinen reden niet, we moesten met de bus en dan hebben we nog. niet over de vertraging gesproken natuurlijk.

Toch was de bloggersmeeting echt hartstikke leuk. Ik moest maar twee haltes alleen reizen en toen kwam ik al Joyce tegen waar ik al meteen een hele goede klik mee had (tenminste zo voelde het voor mij haha). We kwamen kwartover 11 in Amsterdam aan en we moesten op twaalf uur wachten totdat de andere bloggers kwamen. Ik kende Tessa al van een aantal andere bloggersmeetings, maar ik kende Annemae, Emma en Merle nog niet. We gingen meteen onze fietsen halen om daarna nog even bij te kletsen op de fiets. Nou, al snel kwamen we erachter dat we nauwelijks konden praten op de fiets.

Eten

Als eerste bestemming kwamen we aan bij de albert cuypmarkt. Een leuke, maar drukke markt waar je eigenlijk niet met de fiets aan de hand doorheen komt. Uiteindelijk gingen we maar even achterlangs, waardoor we werden natgespoten door viswater. Dat was weer even verfrissend. Daarna gingen we naar Bagels and Beans. Hier aten we een heerlijke bagel met wat drinken. Ik denk dat iedereen wel even toe was aan wat drinken en natuurlijk ook een hapje. Nadat we hadden gegeten en natuurlijk bijgekletst, gingen we nog een rondlopen en fietsen door de Pijp. Als je fietst moet je echt hartstikke goed opletten en dat is soms wel lastig als je ook nog eens het prachtige Amsterdam wilt bekijken.

Nadat we de Pijp hadden bekeken, gingen we naar een aantal mooie huisjes met verschillende landen erop. Vraag me niet waar dit was, want Emma wees de weg. Nadat we even een uitgebreide foto sessie hadden gehouden, was het alweer tijd om naar het Vondelpark te gaan. Hier dachten we even rustig te kunnen fietsen, maar niets was minder waar. Er waren nog steeds agressieve mensen die het nodig vonden om agressief te gaan bellen, terwijl ze alle ruimte hadden.

Na ons leuke fiets tourtje door het Vondelpark gingen we naar Sticky Fingers. Een super leuk tentje waar we wat heerlijks konden drinken. Ik nam een ijskoffie en dat was het zeker waard. We bleven hier zo lang zitten, dat uiteindelijk de tent al gesloten was toen we naar buiten gingen. Iedereen was al weg, maar eigenlijk hadden we dit helemaal niet door.

bloggers meeting

We wilden nog naar een aantal andere dingen gaan, maar hier kwamen we niet aan toe, omdat het regende en het eigenlijk al veel te laat was. We gingen om 7 uur eten, maar kregen eigenlijk redelijk laat ons eten. Ik nam een heerlijke pizza met pesto. Daarna was het alweer 9 uur en was het tijd om weer terug te gaan naar de trein. Een geweldige dag, met geweldige mensen.

Ik heb zeker van deze geweldige dag genoten en ik wil vooral de mensen bedanken die er waren. 

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Joyce

  Jaa het was leuk en je was niet de enige die het idee had dat het tussen ons twee in ieder geval gelijk klikte. 🙂

  Maar een heel Artikel over fietsen in Amsterdam? Ben benieuwd haha

  14 augustus 2017 at 10:28
  • Reply Celine Klooster

   Aha, gelukkig was ik dan niet de enige! Een heel artikel over fietsen in Amsterdam gaat zeker lukken 😉

   14 augustus 2017 at 10:39
 • Reply Girls-things

  Het was echt heel erg leuk! Het fietsen was inderdaad een hele beleving. Ik ben benieuwd naar je artikel daarover, haha.
  Ik heb trouwens mijn broek wel gelijk in de was gegooid toen ik thuis kwam, haha. Vies viswater!

  14 augustus 2017 at 10:39
 • Reply Emma

  De huisjes staan in de Roemer Fischerstraat. Was heel leuk met jullie. Zeker voor herhaling vatbaar.

  14 augustus 2017 at 11:31
 • Reply Charlotte Dona

  Het klinkt als een hele leuke en gezellige dag. Zo jammer dat ik er niet bij kon zijn! Maar misschien ook wel beter, ik ben sowieso al een ramp met fietsen….

  14 augustus 2017 at 12:37
 • Reply Annemae

  Was heel gezellig! En zo hard gelachen om dat fietsen, ben benieuwd naar je artikel over fietsen. X

  14 augustus 2017 at 22:10
 • Reply Elke

  Klinkt echt al een heerlijke en leuke dagje!

  15 augustus 2017 at 14:34
 • Reply Mariyam

  It looks like you had an adventurous meet up 🙂

  15 augustus 2017 at 16:22
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Leuke achtergronden en photo props om te gebruiken voor jouw productfoto’s

  Het is natuurlijk lastig om mooie product foto's te maken. Ik vind het ook altijd belangrijk om een leuke achtergrond...

  Sluiten