Follow:
Personal

Blogger meeting met Bosche bol en leuke bediening

Afgelopen zaterdag ben ik met vier geweldige bloggers naar Den Bosch geweest. Een gezellig dag vol met lekker eten, heel veel foto’s maken, vloggen en winkels bezoeken. Zo kwamen we een Milka koe, maar ook een hartstikke gezellig bediende tegen. Benieuwd naar deze blogger meeting? Lees dan deze blog.

De treinreis en blogger meeting

De treinreis was lang, maar het zeker waard. Om 9 uur stond ik bij het station en de trein kwam precies op tijd. Het was natuurlijk lekker rustig en ik was van plan om in de stilteruimte te gaan zitten, zodat ik nog even kon bloggen. Nou, in de stilteruimte was het dus helemaal niet stil, dus van bloggen is het er niet van gekomen. Ik moest twee keer overstappen wat gelukkig erg goed ging. Op de heenweg heb ik geen overstap gemist, waardoor ik binnen twee uur in Den Bosch aankwam. Nicole en ik hadden afgesproken om vanaf Utrecht samen te reizen. Ik stapte vol goede moed de trein in, maar ik kon Nicole niet vinden. Nicole had ook nog een poging gedaan, maar dat is helaas ook mislukt. Eenmaal in Den Bosch aangekomen, kwamen we erachter dat Nicole helemaal voorin de trein zat en ik helemaal achterin. Dom.

Bosche bol

Op eerste op de planning stond deze Bosche Bol. Een gebakje wat je zeker moet hebben gegeten als je in Den Bosch bent geweest. Het is eigenlijk een bol met chocolade en slagroom vulling, maar wel heel lekker. Ik had alleen niet zo verwacht dat ik hier heel vol van zou raken, maar ik heb met moeite de hele bol opgegeten. Ook had ik een heerlijk kopje kaneel thee, zo lekker..

Lees tip: Een meeting met ongelukjes

Vintage stores

Wij waren van plan om de hele dag een hoop vintage stores te bezoeken. Nou, dat is niet helemaal gelukt, want we hebben er maar één bezocht, fail. Dit is een klein winkeltje waar je koffie kan drinken en ook nog eens wat vintage spulletjes kan kopen. Ik ben eerlijk gezegd de naam vergeten van dit winkeltje. Het is blijkbaar niet echt een naam die ik zo onthoud.

In dit winkeltje kon je hartstikke leuke oorbellen en kaartjes kopen. Typische spulletjes die je in een vintage winkeltje tegenkomt. Helaas kon je dit cactusje niet kopen, maar het brengt me wel op een aantal leuke ideeën om te gebruiken bij de cactusjes die wij thuis hebben. Deze cactus is echt te leuk namelijk.

Nomnom..

blogger meeting

Rond half 2, twee uur na de bosche bol, gingen we naar NomNom. Een heel leuk lunch tentje vol met lekker eten. Merle en ik waren bijna ontploft van de bosche bol, dus in eten hadden we eerlijk gezegd nog niet echt zin. Toen ik het eten zag, maakte mijn buik automatisch plek voor deze heerlijke sandwich met gerookte zalm. Jeetje, wat was dat lekker zeg.

“Die jongen in de bediening”

Ik moet toch echt even complimenten geven aan die “jongen in de bediening”. Bram, wat was jij fantastisch zeg. Naar mijn mening maakt een leuke bediening alles beter. Wij zaten achter ons tafeltje met een aantal camera’s en Bram kwam meteen naar ons toe om wat te kletsen over zijn vlog/band leven. Hij gaf ons ook nog een aantal super leuke tips om te doen in Amsterdam en Den Bosch en natuurlijk volgen we hem allemaal op Instagram nu. Volg je Bram nog niet op Instagram? Doe dat nu dan eventjes ;).

Ik vond de blogger meeting echt geweldig en het is zeker voor herhaling vatbaar. Annemae, Nicole, Merle, en Emma, jullie zijn allemaal stuk voor stuk echt geweldig.

Heb jij ooit een blogger meeting meegemaakt?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Leuke outfits voor herfst of winter

Ik houd van herfst. Al die prachtige kleurtjes en alle leuke truien die je kan dragen. Op internet kom ik...

Sluiten