Follow:
Personal

Mijn blog bestaat 2 jaar + Winactie week!

blog verjaardag

Wow.. Mijn blog bestaat al bijna weer twee jaar. Op 7 juli is het zover, mijn blogverjaardag. Ik heb eigenlijk het gevoel dat ik eigenlijk nog niet zo lang bezig ben, maar ik doe het nog steeds met plezier.

Ten eerste is mijn kwaliteit van blogs erg veranderd. Mijn allereerste blogpost was echt rampzalig, maar toch eigenlijk wel geweldig om te zien. Natuurlijk begon ik met Anique. wat een erg leuke tijd was en om uiteindelijk alleen verder te gaan was dan toch wel een rare stap. Er veranderde dan ook erg veel. Veel meer artikelen schrijven en veel meer vooruit plannen, I love it!

Als ik verder kijk naar de iets latere artikelen, dan zie ik dat er niet veel veranderd in de kwaliteit van foto’s. Ook vergat ik zo nu en dan een bronvermelding en waren mijn artikelen in een erg raar lettertype. Op een of andere manier veranderde dit al snel. Ik weet wel dat toen ik net begon ik echt een hele dag mijn artikelen zat te promoten. Ook las ik erg veel blogs en daarom zou mijn schrijfstijl en foto’s wel verbeterd zijn. Ik heb ook erg veel gehad aan de rate my blog forum posts, waar bloggers hun eerlijke mening onder zetten.

lay-out

Ik was ook erg verslaafd aan het veranderen van mijn lay-out (lees: erg verslaafd!). Ik las dagenlang tutorials over hoe ik het beste mijn lay-out kon maken, maar ik was eigenlijk nooit tevreden. Ik weet nu aardig was van ccs en html af en dat allemaal door mijn lay-out verslaving. hierboven zien jullie mijn allereerste echte lay-out. Elk seizoen veranderde ik de achtergrond van mijn lay-out. Nu doe ik dat nog steeds, maar dan met wat kleine details. In de winter had ik bijvoorbeeld kleine sneeuwvlokjes en ik ben nog steeds opzoek naar een leuk effect voor de zomer. Ik weet nog wel dat ik me erg aan een kleurenschema hield, alhoewel dat niet op de foto te zien is. Kijk, ik zou eerlijk zijn. Zo verkeerd was mijn lay-out als beginnende blogger niet, maar voor nu is hij eigenlijk veel te druk. Ik probeer mijn lay-out nu rustig en clean te houden, mar ik probeer hem dan toch erg persoonlijk te houden. Soms mis ik dan toch wat in mijn huidige lay-out (tips zijn welkom!), maar ik weet niet wat.

Na een tijdje stapte ik over van Blogger naar WordPress en dat was echt een geweldige keuze. Je hebt bij wordpress zoveel meer plugins en zoveel meer voordelen, maar dit kun je allemaal in het eerdere gelinkte artikel lezen. Na een tijdje was mijn lay-out ongeveer hetzelfde als wat ik nu heb. Ik ben dan ook erg trots op mijn lay-out en vooral op de vooruitgang die ik heb gemaakt. Ik ben nu een tweetalig beauty blog, die elke dag nog erg groeit. Ik blog elke dag met plezier en ik ga het dan ook nog lang vol houden.

Om te vieren dat mijn blog twee jaar bestaat heb ik een winactie week voor jullie georganiseerd. Dit betekent dat er elke dag voor zeven dagen lang een winactie online komt. Je kan met al deze winacties mee doen en je hebt per winactie even veel kans. De voorwaarde voor de winacties zijn allemaal het zelfde, dus het is erg makkelijk om mee te doen met de verschillende winacties. Vanaf morgen komt er elke dag een winactie online en geloof me, ik heb erg leuke winacties georganiseerd voor jullie! Stay tuned!

Hoe lang blog jij al en wat vind jij van mijn transformatie?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply janine

  Gefeliciteeerd met het 2jarig bestaan van je blog! wat leuk dat je er een winactieweek aan koppelt. Ik ga zeker meedoen en kijk nu al uit naar de winactie van morgen hihi.

  3 juli 2016 at 17:51
  • Reply Celine

   Ah super lief, dankjewel! Vanaf morgen 8 uur ‘s ochtends staat de eerste winactie online!
   Liefs, Celine.

   3 juli 2016 at 18:26
 • Reply Astrid

  Gefeliciteerd met je twee-jarig jubileum! Wat kun je een hoop leren in twee jaar he? Hopelijk heb je nog vele jaren blogplezier 🙂

  3 juli 2016 at 20:39
  • Reply Celine

   Dankjewel! Inderdaad, ik heb zeker een hoop geleerd!

   3 juli 2016 at 21:48
 • Reply Tamara TS

  Van harte gefeliciteerd met je 2e blogjaardag!!! Ik ben zelf pas 2 maanden actief aan het bloggen. Leuk om te zien hoe anderen begonnen zijn en wat het resultaat na 2 jaar is!

  4 juli 2016 at 00:08
  • Reply Celine

   Aha dankjewel! Het resultaat is tenminste al erg groot, hoewel er natuurlijk nog veel te verbeteren is 😉

   4 juli 2016 at 07:53
 • Reply sabrina

  Gefeliciteerd! 2 jaar is al een hele tijd! Nog vele jaren in goede bloggezondheid 🙂

  4 juli 2016 at 10:23
  • Reply Celine

   Dankjewel, lief van je!x

   4 juli 2016 at 10:24
 • Reply Bodil

  Gefeliciteerd!!! Ik heb je blog pas net ontdekt maar volg je voortaan trouw via Bloglovin’ 🙂 Leuk om zo ook een beetje je transformatie te kunnen meekrijgen 😀

  7 juli 2016 at 21:19
 • Reply Kirsty - ShinyStuff

  Nog van harte gefeliciteerd met je blog 🙂 Leuk zo’n verjaardagsfeest!

  12 juli 2016 at 10:56
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.