Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Wat voor cadeautjes heb ik gekregen? | Blog Boost Swap
6 Comments

Written by Celine

22 december 2017

20 december 2017 was het zover. Ik mocht eindelijk mijn swap uitpakken en genieten van een aantal geweldige cadeautjes. Op 16 december was ik jarig en toen ontving ik de swap box al. Een box met super leuke cadeautjes en die wil je natuurlijk direct uitpakken al helemaal als je jarig bent. Ik moest helaas nog even wachten, maar het wachten was het zeker waard! Benieuwd naar de cadeautjes die ik heb gekregen? Check dan deze post!

In de avond van 20 december ging ik mijn swap uitpakken samen met Tessa met wie ik zat te praten op Skype. Ik kreeg zoals gewoonlijk het pakketje niet open, omdat er super veel tape op zat. Na eeuwen wachten kreeg ik uiteindelijk de doos open en kon ik beginnen met uitpakken.

Swap

Zoals je op de foto kan zien, was het super leuk ingepakt en bovenop lag een super lief en klein kaartje. Op dit kaartje stond eindelijk de naam van wie ik dit pakketje had gehad. Nicole! Ik zag dit dus totaal niet aankomen en ik dacht eerst dat Tessa mij had. Een dag ervoor kwam ik er al achter dat Tessa mij niet had en toen had ik echt verwacht dat Samantha of Merle mij had. Ik had eigenlijk nooit aan Nicole gedacht.

Nu over naar de cadeautjes! In totaal heb ik acht super leuke cadeautjes gehad. Als eerste zag ik deze oogschaduw basis. Een tijdje geleden had ik het met Samantha er nog over dat ik een oogschaduw basis nodig had, dus deze komt echt perfect van pas!

Dit wenkbrauwpotlood had ik zelf op mijn verlanglijstje gezet. Deze komt dus echt goed van pas.

Hoe mooi is deze highlighter? Echt perfect voor mij, omdat ik een erg lichte huid heb.

Ook deze maskers komen echt van pas. Het masker links boven wilde ik altijd al uitproberen en het masker rechtsonder komt natuurlijk ook altijd goed van pas. Deze maskers zijn waarschijnlijk een stiekeme hint dat ik deze maskers moet gebruiken haha.

Swap

Hoe leuk is deze muts? Ik heb nog geen witte muts en de steentjes erop zijn echt super schattig.

Als laatste kreeg ik een contour setje en een makeup tasje. Ik had zelf nog geen contour setje, dus deze probeer ik heel graag uit. Daarnaast had ik nog een klein makeup tasje nodig en in dit tasje passen perfect mijn pasjes en nog wat kleine makeup spulletjes.

Heel erg bedankt voor deze cadeautjes Nicole. Ze zijn echt perfect en helemaal mijn smaak!

Wil jij weten wat de rest heeft gekregen? Check dan de volgende blog:

Heb jij wel eens meegedaan aan een swap?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

6 Reacties

 1. nicole

  Zo blij dat je de cadeautjes leuk vind!
  Je heb een leuk artikel gemaakt, geniet van je cadeautjes

  Antwoord
 2. Emma

  Leuke cadeautjes heb je gehad lieverd! Geweldige foto’s ook! Waar komt dat lipmasker trouwens vandaan? Zo iets moet ik ook proberen gezien mijn mega kapotte lippen

  Antwoord
 3. Emma

  Leuke cadeautjes heb je gehad lieverd! Geweldige foto’s ook! Waar komt dat lipmasker trouwens vandaan? Zo iets moet ik ook proberen gezien mijn mega kapotte lippen

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.