Follow:
Personal

Wat voor cadeautjes heb ik gekregen? | Blog Boost Swap

20 december 2017 was het zover. Ik mocht eindelijk mijn swap uitpakken en genieten van een aantal geweldige cadeautjes. Op 16 december was ik jarig en toen ontving ik de swap box al. Een box met super leuke cadeautjes en die wil je natuurlijk direct uitpakken al helemaal als je jarig bent. Ik moest helaas nog even wachten, maar het wachten was het zeker waard! Benieuwd naar de cadeautjes die ik heb gekregen? Check dan deze post!

In de avond van 20 december ging ik mijn swap uitpakken samen met Tessa met wie ik zat te praten op Skype. Ik kreeg zoals gewoonlijk het pakketje niet open, omdat er super veel tape op zat. Na eeuwen wachten kreeg ik uiteindelijk de doos open en kon ik beginnen met uitpakken.

Swap

Zoals je op de foto kan zien, was het super leuk ingepakt en bovenop lag een super lief en klein kaartje. Op dit kaartje stond eindelijk de naam van wie ik dit pakketje had gehad. Nicole! Ik zag dit dus totaal niet aankomen en ik dacht eerst dat Tessa mij had. Een dag ervoor kwam ik er al achter dat Tessa mij niet had en toen had ik echt verwacht dat Samantha of Merle mij had. Ik had eigenlijk nooit aan Nicole gedacht.

Nu over naar de cadeautjes! In totaal heb ik acht super leuke cadeautjes gehad. Als eerste zag ik deze oogschaduw basis. Een tijdje geleden had ik het met Samantha er nog over dat ik een oogschaduw basis nodig had, dus deze komt echt perfect van pas!

Dit wenkbrauwpotlood had ik zelf op mijn verlanglijstje gezet. Deze komt dus echt goed van pas.

Hoe mooi is deze highlighter? Echt perfect voor mij, omdat ik een erg lichte huid heb.

Ook deze maskers komen echt van pas. Het masker links boven wilde ik altijd al uitproberen en het masker rechtsonder komt natuurlijk ook altijd goed van pas. Deze maskers zijn waarschijnlijk een stiekeme hint dat ik deze maskers moet gebruiken haha.

Swap

Hoe leuk is deze muts? Ik heb nog geen witte muts en de steentjes erop zijn echt super schattig.

Als laatste kreeg ik een contour setje en een makeup tasje. Ik had zelf nog geen contour setje, dus deze probeer ik heel graag uit. Daarnaast had ik nog een klein makeup tasje nodig en in dit tasje passen perfect mijn pasjes en nog wat kleine makeup spulletjes.

Heel erg bedankt voor deze cadeautjes Nicole. Ze zijn echt perfect en helemaal mijn smaak!

Wil jij weten wat de rest heeft gekregen? Check dan de volgende blog:

Heb jij wel eens meegedaan aan een swap?

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply nicole

  Zo blij dat je de cadeautjes leuk vind!
  Je heb een leuk artikel gemaakt, geniet van je cadeautjes

  22 december 2017 at 22:35
 • Reply Emma

  Leuke cadeautjes heb je gehad lieverd! Geweldige foto’s ook! Waar komt dat lipmasker trouwens vandaan? Zo iets moet ik ook proberen gezien mijn mega kapotte lippen

  23 december 2017 at 08:08
 • Reply Emma

  Leuke cadeautjes heb je gehad lieverd! Geweldige foto’s ook! Waar komt dat lipmasker trouwens vandaan? Zo iets moet ik ook proberen gezien mijn mega kapotte lippen

  23 december 2017 at 08:08
 • Reply Esra | Lipstick Addict

  Wat een leuke inhoud! X

  23 december 2017 at 12:38
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Review | Baewatch Matte lippie stix Colour

  Vandaag bespreek ik weer een geweldige lipstick op mijn blog. Deze keer een mooie matte lipstick van Colourpop. De kleur...

  Sluiten