Follow:
Fashion Outfits Vrouwen Fashion

Blauwe streepjes jumpsuit van F21 | Outfit

Ik ben de laatste tijd echt fan van jumpsuits. Korte jumpsuits, lange jumpsuits, eigenlijk echt alle jumpsuits. Daarom heb ik een nieuwe blauwe streepjes jumpsuit van F21 gekocht. Deze jumpsuit zit echt heerlijk en staat dan ook erg mooi.

Blauwe streepjes jumpsuit

De jumpsuit zit echt heerlijk. De lengte is precies goed voor mij, maar hij is ook zeker geschikt voor iemand die wat langer is dan 165cm. Zo komt de jumpsuit bij mij echt over mijn enkels en net niet op de vloer, wat ik eigenlijk nog wel tof vind. Als je dus wat langer bent, dan is deze jumpsuit ook echt perfect.

Lees tip: Streepjes jumpsuit van Bershka

Het enige nadeel aan deze jumpsuit is dat de top vrij laag uitgesneden is en daar dus niet erg goed blijft vastzitten. Dit is dan ook de reden waarom ik er een witte top onder draag. Deze witte top zie je er dan ook niet doorheen. Daarnaast is de achterkant van de jumpsuit afgesloten met een rits. Je moet dus echt even kijken of de rits goed dicht kan, want de jumpsuit kan enigszins strak zitten.

Deze jumpsuit is echt super fijn voor het net nog wisselvallige weer. De stof is niet al te zacht, maar niet per se storend. Ik ben normaal altijd van de zachte stofjes, maar deze stof is niet heel erg storend. Van binnen voelt de jumpsuit gewoon zacht aan op de huid en de jumpsuit heeft verstelbare bandjes, waardoor je de jumpsuit langer of korter kan maken. Hartstikke handig dus!

Lees tip: Gele jumpsuit van Bershka

Blauwe streepjes jumpsuit

De jumpsuit heb ik van Forever 21. Ik heb deze jumpsuit al een tijdje geleden gekocht, maar het weer was nooit geschikt om deze jumpsuit te dragen. De jumpsuit is helaas nog alleen verkrijgbaar in geel, maar er zijn ook een hoop vergelijkbare jumpsuits te vinden op Forever 21.

Wat vind jij van deze jumpsuit?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Gestreepte broek
Gestreepte broek | Curvy Outfit

Afgelopen weekend heb ik een nieuwe broek gekocht. Ik wilde al een tijdje een lange wijde broek met verticale strepen,...

Sluiten