Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Blauwe streepjes jumpsuit van F21 | Outfit
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

27 juni 2018

Ik ben de laatste tijd echt fan van jumpsuits. Korte jumpsuits, lange jumpsuits, eigenlijk echt alle jumpsuits. Daarom heb ik een nieuwe blauwe streepjes jumpsuit van F21 gekocht. Deze jumpsuit zit echt heerlijk en staat dan ook erg mooi.

Blauwe streepjes jumpsuit

De jumpsuit zit echt heerlijk. De lengte is precies goed voor mij, maar hij is ook zeker geschikt voor iemand die wat langer is dan 165cm. Zo komt de jumpsuit bij mij echt over mijn enkels en net niet op de vloer, wat ik eigenlijk nog wel tof vind. Als je dus wat langer bent, dan is deze jumpsuit ook echt perfect.

Lees tip: Streepjes jumpsuit van Bershka

Het enige nadeel aan deze jumpsuit is dat de top vrij laag uitgesneden is en daar dus niet erg goed blijft vastzitten. Dit is dan ook de reden waarom ik er een witte top onder draag. Deze witte top zie je er dan ook niet doorheen. Daarnaast is de achterkant van de jumpsuit afgesloten met een rits. Je moet dus echt even kijken of de rits goed dicht kan, want de jumpsuit kan enigszins strak zitten.

Deze jumpsuit is echt super fijn voor het net nog wisselvallige weer. De stof is niet al te zacht, maar niet per se storend. Ik ben normaal altijd van de zachte stofjes, maar deze stof is niet heel erg storend. Van binnen voelt de jumpsuit gewoon zacht aan op de huid en de jumpsuit heeft verstelbare bandjes, waardoor je de jumpsuit langer of korter kan maken. Hartstikke handig dus!

Lees tip: Gele jumpsuit van Bershka

Blauwe streepjes jumpsuit

De jumpsuit heb ik van Forever 21. Ik heb deze jumpsuit al een tijdje geleden gekocht, maar het weer was nooit geschikt om deze jumpsuit te dragen. De jumpsuit is helaas nog alleen verkrijgbaar in geel, maar er zijn ook een hoop vergelijkbare jumpsuits te vinden op Forever 21.

Wat vind jij van deze jumpsuit?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.