Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Blauwe streepjes jumpsuit van F21 | Outfit

Geschreven door Celine Klooster

27 juni 2018

Ik ben de laatste tijd echt fan van jumpsuits. Korte jumpsuits, lange jumpsuits, eigenlijk echt alle jumpsuits. Daarom heb ik een nieuwe blauwe streepjes jumpsuit van F21 gekocht. Deze jumpsuit zit echt heerlijk en staat dan ook erg mooi.

Blauwe streepjes jumpsuit

De jumpsuit zit echt heerlijk. De lengte is precies goed voor mij, maar hij is ook zeker geschikt voor iemand die wat langer is dan 165cm. Zo komt de jumpsuit bij mij echt over mijn enkels en net niet op de vloer, wat ik eigenlijk nog wel tof vind. Als je dus wat langer bent, dan is deze jumpsuit ook echt perfect.

Lees tip: Streepjes jumpsuit van Bershka

Het enige nadeel aan deze jumpsuit is dat de top vrij laag uitgesneden is en daar dus niet erg goed blijft vastzitten. Dit is dan ook de reden waarom ik er een witte top onder draag. Deze witte top zie je er dan ook niet doorheen. Daarnaast is de achterkant van de jumpsuit afgesloten met een rits. Je moet dus echt even kijken of de rits goed dicht kan, want de jumpsuit kan enigszins strak zitten.

Deze jumpsuit is echt super fijn voor het net nog wisselvallige weer. De stof is niet al te zacht, maar niet per se storend. Ik ben normaal altijd van de zachte stofjes, maar deze stof is niet heel erg storend. Van binnen voelt de jumpsuit gewoon zacht aan op de huid en de jumpsuit heeft verstelbare bandjes, waardoor je de jumpsuit langer of korter kan maken. Hartstikke handig dus!

Lees tip: Gele jumpsuit van Bershka

Blauwe streepjes jumpsuit

De jumpsuit heb ik van Forever 21. Ik heb deze jumpsuit al een tijdje geleden gekocht, maar het weer was nooit geschikt om deze jumpsuit te dragen. De jumpsuit is helaas nog alleen verkrijgbaar in geel, maar er zijn ook een hoop vergelijkbare jumpsuits te vinden op Forever 21.

Wat vind jij van deze jumpsuit?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.