Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Blauw met witte streepjes shorts met kanten top
4 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

4 juni 2018

Het is eindelijk weer zover. Het is eindelijk mooi weer! Dit betekent dat ik mijn zomerkleding uit de kast kan halen en weer een hoop nieuwe outfit posts kan creëren. Zo heb ik vandaag een van mijn favoriete outfits uit de kast gehaald. Blauw met witte streepjes shorts en mijn favoriete kanten top.

Blauw met witte streepjes shorts

Dit zijn de streepjes shorts waar ik het over heb. Ik ben nooit zo’n fan van die strakke shorts en ik heb het liefst dat deze gewoon lekker los zitten. Deze zitten dan ook geweldig en hij heeft precies de juiste lengte. De shorts heb ik vorig jaar bij de Pull & Bear gekocht in de sale. Ik gok dat ze toen rond de zes euro waren en dat is natuurlijk echt een koopje. Ik ga zeker nog opzoek naar dit soort shorts. Er zijn nog een hoop vergelijkbare shorts te vinden op de website van Pull & Bear.

Witte kanten top

De kanten top heb ik een hele tijd geleden gekocht en ik weet helaas dan ook niet meer waar ik deze vandaan heb. Wel ben ik opzoek naar nog een vergelijkbare top, maar dan in een andere kleur. Als je weet waar ik deze kan krijgen, laat dan eventjes een reactie hieronder achter. Ik ben echt verliefd op dit soort tops en ze vallen echt met alles te combineren. Zo gebruik ik deze top niet aleen voor deze broek, maar ook voor bijvoorbeeld mijn culotte broek.

Zonnebril

De bril heb ik een hele tijd geleden gekregen van Polette. Als je een review over deze bril wil lezen, klik dan even hier. Deze Polette bril is echt nog steeds een van mijn favorieten en is nog steeds niet beschadigd, alhoewel ik nou niet echt al te voorzichtig met deze bril doe.

Als laatste heb ik een tas gekocht bij Aliexpress waar ik eigenlijk helemaal verliefd op ben. Ik had deze eerst gekocht voor mijn gala, maar hierna kwam ik erachter dat hij eigenlijk ook perfect is voor gewoon het dagelijks leven. Deze tas neem ik dus meestal mee naar de stad om gewoon een paar kleine dingetjes in te doen. Deze tas kostte maar 2.50 euro, wat natuurlijk super goedkoop is. Wil je deze tas ook? Ga dan naar Aliexpress en zoek op het trefwoord “Women Messenger Bag”. Dan zie je vanzelf de handtas tevoorschijn komen. Ook kun je naar deze link gaan. Deze link zal ik regelmatig updaten, maar op Aliexpress verdwijnen de linkjes regelmatig.

Blauw met witte streepjes shorts

Ik ben hartstikke blij met deze outfit en het wordt zeker een outfit die ik regelmatig ga dragen.

Wat vind jij van deze outfit?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes,...

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

4 Reacties

  1. Coco

    Leuke combi! Heel zomers!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.