Follow:
Fashion Outfits

Blauw met witte streepjes shorts met kanten top

Het is eindelijk weer zover. Het is eindelijk mooi weer! Dit betekent dat ik mijn zomerkleding uit de kast kan halen en weer een hoop nieuwe outfit posts kan creëren. Zo heb ik vandaag een van mijn favoriete outfits uit de kast gehaald. Blauw met witte streepjes shorts en mijn favoriete kanten top.

Blauw met witte streepjes shorts

Dit zijn de streepjes shorts waar ik het over heb. Ik ben nooit zo’n fan van die strakke shorts en ik heb het liefst dat deze gewoon lekker los zitten. Deze zitten dan ook geweldig en hij heeft precies de juiste lengte. De shorts heb ik vorig jaar bij de Pull & Bear gekocht in de sale. Ik gok dat ze toen rond de zes euro waren en dat is natuurlijk echt een koopje. Ik ga zeker nog opzoek naar dit soort shorts. Er zijn nog een hoop vergelijkbare shorts te vinden op de website van Pull & Bear.

Witte kanten top

De kanten top heb ik een hele tijd geleden gekocht en ik weet helaas dan ook niet meer waar ik deze vandaan heb. Wel ben ik opzoek naar nog een vergelijkbare top, maar dan in een andere kleur. Als je weet waar ik deze kan krijgen, laat dan eventjes een reactie hieronder achter. Ik ben echt verliefd op dit soort tops en ze vallen echt met alles te combineren. Zo gebruik ik deze top niet aleen voor deze broek, maar ook voor bijvoorbeeld mijn culotte broek.

Zonnebril

De bril heb ik een hele tijd geleden gekregen van Polette. Als je een review over deze bril wil lezen, klik dan even hier. Deze Polette bril is echt nog steeds een van mijn favorieten en is nog steeds niet beschadigd, alhoewel ik nou niet echt al te voorzichtig met deze bril doe.

Als laatste heb ik een tas gekocht bij Aliexpress waar ik eigenlijk helemaal verliefd op ben. Ik had deze eerst gekocht voor mijn gala, maar hierna kwam ik erachter dat hij eigenlijk ook perfect is voor gewoon het dagelijks leven. Deze tas neem ik dus meestal mee naar de stad om gewoon een paar kleine dingetjes in te doen. Deze tas kostte maar 2.50 euro, wat natuurlijk super goedkoop is. Wil je deze tas ook? Ga dan naar Aliexpress en zoek op het trefwoord “Women Messenger Bag”. Dan zie je vanzelf de handtas tevoorschijn komen. Ook kun je naar deze link gaan. Deze link zal ik regelmatig updaten, maar op Aliexpress verdwijnen de linkjes regelmatig.

Blauw met witte streepjes shorts

Ik ben hartstikke blij met deze outfit en het wordt zeker een outfit die ik regelmatig ga dragen.

Wat vind jij van deze outfit?

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Coco

  Leuke combi! Heel zomers!

  4 juni 2018 at 11:22
 • Reply Lieke van Veen

  Wat een leuke foto’s! Dat broekje vind ik ook echt leuk.

  5 juni 2018 at 20:09
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Ophef over de examens 2018

  Ik ben nu net klaar met mijn examens en heb eindelijk weer tijd om te bloggen en andere leuke dingen te...

  Sluiten