Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Blauw met witte streepjes shorts met kanten top
4 Comments

Written by Celine

4 juni 2018

Het is eindelijk weer zover. Het is eindelijk mooi weer! Dit betekent dat ik mijn zomerkleding uit de kast kan halen en weer een hoop nieuwe outfit posts kan creëren. Zo heb ik vandaag een van mijn favoriete outfits uit de kast gehaald. Blauw met witte streepjes shorts en mijn favoriete kanten top.

Blauw met witte streepjes shorts

Dit zijn de streepjes shorts waar ik het over heb. Ik ben nooit zo’n fan van die strakke shorts en ik heb het liefst dat deze gewoon lekker los zitten. Deze zitten dan ook geweldig en hij heeft precies de juiste lengte. De shorts heb ik vorig jaar bij de Pull & Bear gekocht in de sale. Ik gok dat ze toen rond de zes euro waren en dat is natuurlijk echt een koopje. Ik ga zeker nog opzoek naar dit soort shorts. Er zijn nog een hoop vergelijkbare shorts te vinden op de website van Pull & Bear.

Witte kanten top

De kanten top heb ik een hele tijd geleden gekocht en ik weet helaas dan ook niet meer waar ik deze vandaan heb. Wel ben ik opzoek naar nog een vergelijkbare top, maar dan in een andere kleur. Als je weet waar ik deze kan krijgen, laat dan eventjes een reactie hieronder achter. Ik ben echt verliefd op dit soort tops en ze vallen echt met alles te combineren. Zo gebruik ik deze top niet aleen voor deze broek, maar ook voor bijvoorbeeld mijn culotte broek.

Zonnebril

De bril heb ik een hele tijd geleden gekregen van Polette. Als je een review over deze bril wil lezen, klik dan even hier. Deze Polette bril is echt nog steeds een van mijn favorieten en is nog steeds niet beschadigd, alhoewel ik nou niet echt al te voorzichtig met deze bril doe.

Als laatste heb ik een tas gekocht bij Aliexpress waar ik eigenlijk helemaal verliefd op ben. Ik had deze eerst gekocht voor mijn gala, maar hierna kwam ik erachter dat hij eigenlijk ook perfect is voor gewoon het dagelijks leven. Deze tas neem ik dus meestal mee naar de stad om gewoon een paar kleine dingetjes in te doen. Deze tas kostte maar 2.50 euro, wat natuurlijk super goedkoop is. Wil je deze tas ook? Ga dan naar Aliexpress en zoek op het trefwoord “Women Messenger Bag”. Dan zie je vanzelf de handtas tevoorschijn komen. Ook kun je naar deze link gaan. Deze link zal ik regelmatig updaten, maar op Aliexpress verdwijnen de linkjes regelmatig.

Blauw met witte streepjes shorts

Ik ben hartstikke blij met deze outfit en het wordt zeker een outfit die ik regelmatig ga dragen.

Wat vind jij van deze outfit?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

4 Reacties

  1. Coco

    Leuke combi! Heel zomers!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.