Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Black Friday 2019: deze winkels moet je bezoeken

Geschreven door Celine Klooster

22 november 2019

Iedereen houdt natuurlijk van korting en daarom moet jij zeker je slag slaan bij Black Friday 2019 op 29 november. Dit is een dag in het jaar wanneer heel veel webshops en winkels stunten met geweldige kortingen. Veel webshops beginnen daarnaast ook met kortingen voordat Black Friday eigenlijk begint. Benieuwd naar alle leuke webshops met kortingen? Lees dan deze blog.

Black Friday 2019

Echt waar, ik houd echt van sale en daarom houd ik van Black Friday. Dit concept is overgewaaid uit Amerika en het valt op de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Deze dag wordt ook wel beschouwd om inkopen te doen voor de feestmaand december.

Lees tip: Black Friday! Welke winkels moet je zeker bezoeken?

Black Friday 2019

Heel veel korting!

Deze dag moet je dus echt niet over slaan, want je kan zo veel leuke dingen scoren. Momenteel heb ik al een heel lijstje gemaakt met de dingen die ik graag wil hebben. Binnenkort zal ik dit lijstje ook met jullie delen, want er staat een hoop op. Natuurlijk hoop ik deze items dan voor een leuk prijsje te scoren en daarom zorg ik ervoor dat ik er vroeg bij ben.

Webshops die meedoen aan Black Friday 2019

 1. Van Haren
 2. Asos
 3. About you NL
 4. ICI Paris XL
 5. Boohoo.com
 6. HEMA
 7. H&M
 8. Bol.com
 9. Mango
 10. NA-KD
 11. De Bijenkorf
 12. Zalando
 13. Pieces
 14. Sarenza
 15. The Body Shop
 16. Lucardi
 17. Aliexpress
 18. Hunkemöller
 19. Douglas
 20. WE fashion nl
 21. Fonq
 22. ICI Paris XL
 23. My Jewellery
 24. Look Fantastic
 25. Gant
 26. Didi
 27. America Today
 28. Bagoes
 29. Top Vintage
 30. Wehkamp
 31. Sascha
 32. Open32
 33. Sapph
 34. Ziengs

Bij Zalando heb ik al een kijkje genomen en daar stunten ze momenteel al met gigantisch lage prijzen. Ben je dus bijvoorbeeld op zoek naar leuke schoenen, dan zal ik zeker daar even een kijkje nemen.

Lees tip: Black Friday 2018 | De beste beauty/fashion deals

Daarnaast ga ik bij de Hunkemöller ook zeker wat leuke dingen scoren, sinds ik nog steeds een aantal cadeaubonnen heb liggen.

Daarnaast is het ook echt een aanrader om gewoon te kijken naar jouw favoriete webshops, want echt bijna alle webshops stunten met leuke kortingen.

Welke webshop ga jij zeker bekijken tijdens Black Friday 2019?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.