Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Black Friday 2019: deze winkels moet je bezoeken

Geschreven door Celine Klooster

22 november 2019

Iedereen houdt natuurlijk van korting en daarom moet jij zeker je slag slaan bij Black Friday 2019 op 29 november. Dit is een dag in het jaar wanneer heel veel webshops en winkels stunten met geweldige kortingen. Veel webshops beginnen daarnaast ook met kortingen voordat Black Friday eigenlijk begint. Benieuwd naar alle leuke webshops met kortingen? Lees dan deze blog.

Black Friday 2019

Echt waar, ik houd echt van sale en daarom houd ik van Black Friday. Dit concept is overgewaaid uit Amerika en het valt op de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Deze dag wordt ook wel beschouwd om inkopen te doen voor de feestmaand december.

Lees tip: Black Friday! Welke winkels moet je zeker bezoeken?

Black Friday 2019

Heel veel korting!

Deze dag moet je dus echt niet over slaan, want je kan zo veel leuke dingen scoren. Momenteel heb ik al een heel lijstje gemaakt met de dingen die ik graag wil hebben. Binnenkort zal ik dit lijstje ook met jullie delen, want er staat een hoop op. Natuurlijk hoop ik deze items dan voor een leuk prijsje te scoren en daarom zorg ik ervoor dat ik er vroeg bij ben.

Webshops die meedoen aan Black Friday 2019

 1. Van Haren
 2. Asos
 3. About you NL
 4. ICI Paris XL
 5. Boohoo.com
 6. HEMA
 7. H&M
 8. Bol.com
 9. Mango
 10. NA-KD
 11. De Bijenkorf
 12. Zalando
 13. Pieces
 14. Sarenza
 15. The Body Shop
 16. Lucardi
 17. Aliexpress
 18. Hunkemöller
 19. Douglas
 20. WE fashion nl
 21. Fonq
 22. ICI Paris XL
 23. My Jewellery
 24. Look Fantastic
 25. Gant
 26. Didi
 27. America Today
 28. Bagoes
 29. Top Vintage
 30. Wehkamp
 31. Sascha
 32. Open32
 33. Sapph
 34. Ziengs

Bij Zalando heb ik al een kijkje genomen en daar stunten ze momenteel al met gigantisch lage prijzen. Ben je dus bijvoorbeeld op zoek naar leuke schoenen, dan zal ik zeker daar even een kijkje nemen.

Lees tip: Black Friday 2018 | De beste beauty/fashion deals

Daarnaast ga ik bij de Hunkemöller ook zeker wat leuke dingen scoren, sinds ik nog steeds een aantal cadeaubonnen heb liggen.

Daarnaast is het ook echt een aanrader om gewoon te kijken naar jouw favoriete webshops, want echt bijna alle webshops stunten met leuke kortingen.

Welke webshop ga jij zeker bekijken tijdens Black Friday 2019?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.