Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Black Friday 2019: deze winkels moet je bezoeken
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

22 november 2019

Iedereen houdt natuurlijk van korting en daarom moet jij zeker je slag slaan bij Black Friday 2019 op 29 november. Dit is een dag in het jaar wanneer heel veel webshops en winkels stunten met geweldige kortingen. Veel webshops beginnen daarnaast ook met kortingen voordat Black Friday eigenlijk begint. Benieuwd naar alle leuke webshops met kortingen? Lees dan deze blog.

Black Friday 2019

Echt waar, ik houd echt van sale en daarom houd ik van Black Friday. Dit concept is overgewaaid uit Amerika en het valt op de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Deze dag wordt ook wel beschouwd om inkopen te doen voor de feestmaand december.

Lees tip: Black Friday! Welke winkels moet je zeker bezoeken?

Black Friday 2019

Heel veel korting!

Deze dag moet je dus echt niet over slaan, want je kan zo veel leuke dingen scoren. Momenteel heb ik al een heel lijstje gemaakt met de dingen die ik graag wil hebben. Binnenkort zal ik dit lijstje ook met jullie delen, want er staat een hoop op. Natuurlijk hoop ik deze items dan voor een leuk prijsje te scoren en daarom zorg ik ervoor dat ik er vroeg bij ben.

Webshops die meedoen aan Black Friday 2019

 1. Van Haren
 2. Asos
 3. About you NL
 4. ICI Paris XL
 5. Boohoo.com
 6. HEMA
 7. H&M
 8. Bol.com
 9. Mango
 10. NA-KD
 11. De Bijenkorf
 12. Zalando
 13. Pieces
 14. Sarenza
 15. The Body Shop
 16. Lucardi
 17. Aliexpress
 18. Hunkemöller
 19. Douglas
 20. WE fashion nl
 21. Fonq
 22. ICI Paris XL
 23. My Jewellery
 24. Look Fantastic
 25. Gant
 26. Didi
 27. America Today
 28. Bagoes
 29. Top Vintage
 30. Wehkamp
 31. Sascha
 32. Open32
 33. Sapph
 34. Ziengs

Bij Zalando heb ik al een kijkje genomen en daar stunten ze momenteel al met gigantisch lage prijzen. Ben je dus bijvoorbeeld op zoek naar leuke schoenen, dan zal ik zeker daar even een kijkje nemen.

Lees tip: Black Friday 2018 | De beste beauty/fashion deals

Daarnaast ga ik bij de Hunkemöller ook zeker wat leuke dingen scoren, sinds ik nog steeds een aantal cadeaubonnen heb liggen.

Daarnaast is het ook echt een aanrader om gewoon te kijken naar jouw favoriete webshops, want echt bijna alle webshops stunten met leuke kortingen.

Welke webshop ga jij zeker bekijken tijdens Black Friday 2019?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes,...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.