Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringen zijn sieraden die jouw outfit helemaal compleet maken. Het is zo leuk om verschillende soorten ringen te dragen waarvan de kleuren vervolgens weer terug komen in jouw outfit. Maar hoe weet je eigenlijk hoe je jouw ringmaat...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Black Friday 2017 | Wat staat er op mijn wishlist?

Geschreven door Celine Klooster

13 november 2017

Voor degene die niet weten wat Black Friday is, het is eigenlijk een dag (of een weekend!) met allerlei leuke geweldige aanbiedingen. In Amerika is het al heel lang een fenomeen, maar in Nederland begint het ook al een beetje op te bloeien. Mijn favoriete Amerikaanse webshops hebben die dag zeker een aantal hele leuke koopjes. Benieuwd wat er op mijn wishlist staat voor Black Friday 2017? Lees dan deze post.

Black Friday 2017 met Colourpop

Ik wil al heel lang weer wat nieuwe makeup kopen. Colourpop is dan ook mijn favoriete makeup merk en ik gebruik mijn oogschaduws en lipsticks met heel veel plezier. Voor mijn hele Colourpop oogschaduw collectie moet je zeker even hier kijken. Colourpop heeft zoveel geweldige producten en eigenlijk staat alles wel op mijn wishlist. Toch wil ik al heel lang een van hun paletten. Nude looks zijn echt geweldig en nude kleuren zijn dan ook heel fijn om te gebruiken. Ik wil daarom heel graag het palette I think I love you of het She Pressed Powder Eyeshadow palette.. Ik kan echt niet kiezen haha! Daarnaast heb ik één lippie die echt helemaal perfect voor mij is en die ik eigenlijk elke dag draag. Mijn andere lippies vind ik ook erg fijn, maar deze springt er echt uit. Ik wil dus heel graag nog een matte lippie. Ik vind Poison echt heel mooi, maar ook Parker en Baewatch.

Amazon

Black Friday 2017

Daarnaast hoop ik dat Amazon ook een aantal leuke makeup koopjes zal hebben. Ik heb nog steeds een bon liggen ter waarde van 25$, dus dit kost me als het goed is helemaal niets. Daarom wil ik graag de Real Techniques Starter Set, omdat ik eigenlijk nauwelijks goede kwasten heb. Ik wil op mijn Instagram een aantal mooie ooglooks, maar dat kan eigenlijk niet zonder goede kwasten, producten en natuurlijk goede belichting. Daarnaast wil ik ook nog een aantal andere makeup producten kopen, maar ik wacht nog even af totdat Amazon vertelt welke producten in de aanbieding zijn op Black Friday.

Wat staat er op jouw wishlist voor black friday 2017?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...

Meer blogs

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.