Follow:
Beauty Make-up

Black Friday 2017 | Wat staat er op mijn wishlist?

Voor degene die niet weten wat Black Friday is, het is eigenlijk een dag (of een weekend!) met allerlei leuke geweldige aanbiedingen. In Amerika is het al heel lang een fenomeen, maar in Nederland begint het ook al een beetje op te bloeien. Mijn favoriete Amerikaanse webshops hebben die dag zeker een aantal hele leuke koopjes. Benieuwd wat er op mijn wishlist staat voor Black Friday 2017? Lees dan deze post.

Black Friday 2017 met Colourpop

Ik wil al heel lang weer wat nieuwe makeup kopen. Colourpop is dan ook mijn favoriete makeup merk en ik gebruik mijn oogschaduws en lipsticks met heel veel plezier. Voor mijn hele Colourpop oogschaduw collectie moet je zeker even hier kijken. Colourpop heeft zoveel geweldige producten en eigenlijk staat alles wel op mijn wishlist. Toch wil ik al heel lang een van hun paletten. Nude looks zijn echt geweldig en nude kleuren zijn dan ook heel fijn om te gebruiken. Ik wil daarom heel graag het palette I think I love you of het She Pressed Powder Eyeshadow palette.. Ik kan echt niet kiezen haha! Daarnaast heb ik één lippie die echt helemaal perfect voor mij is en die ik eigenlijk elke dag draag. Mijn andere lippies vind ik ook erg fijn, maar deze springt er echt uit. Ik wil dus heel graag nog een matte lippie. Ik vind Poison echt heel mooi, maar ook Parker en Baewatch.

Amazon

Black Friday 2017

Daarnaast hoop ik dat Amazon ook een aantal leuke makeup koopjes zal hebben. Ik heb nog steeds een bon liggen ter waarde van 25$, dus dit kost me als het goed is helemaal niets. Daarom wil ik graag de Real Techniques Starter Set, omdat ik eigenlijk nauwelijks goede kwasten heb. Ik wil op mijn Instagram een aantal mooie ooglooks, maar dat kan eigenlijk niet zonder goede kwasten, producten en natuurlijk goede belichting. Daarnaast wil ik ook nog een aantal andere makeup producten kopen, maar ik wacht nog even af totdat Amazon vertelt welke producten in de aanbieding zijn op Black Friday.

Wat staat er op jouw wishlist voor black friday 2017?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Communicatiewetenschappen? | Mijn studie keuze

Binnenkort moet ik een studie gaan kiezen. Eigenlijk moet ik voor januari al de studies die een selectieprocedure hebben uitsluiten...

Sluiten