Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Black Friday 2017 | Wat staat er op mijn wishlist?

Geschreven door Celine

13 november 2017

Voor degene die niet weten wat Black Friday is, het is eigenlijk een dag (of een weekend!) met allerlei leuke geweldige aanbiedingen. In Amerika is het al heel lang een fenomeen, maar in Nederland begint het ook al een beetje op te bloeien. Mijn favoriete Amerikaanse webshops hebben die dag zeker een aantal hele leuke koopjes. Benieuwd wat er op mijn wishlist staat voor Black Friday 2017? Lees dan deze post.

Black Friday 2017 met Colourpop

Ik wil al heel lang weer wat nieuwe makeup kopen. Colourpop is dan ook mijn favoriete makeup merk en ik gebruik mijn oogschaduws en lipsticks met heel veel plezier. Voor mijn hele Colourpop oogschaduw collectie moet je zeker even hier kijken. Colourpop heeft zoveel geweldige producten en eigenlijk staat alles wel op mijn wishlist. Toch wil ik al heel lang een van hun paletten. Nude looks zijn echt geweldig en nude kleuren zijn dan ook heel fijn om te gebruiken. Ik wil daarom heel graag het palette I think I love you of het She Pressed Powder Eyeshadow palette.. Ik kan echt niet kiezen haha! Daarnaast heb ik één lippie die echt helemaal perfect voor mij is en die ik eigenlijk elke dag draag. Mijn andere lippies vind ik ook erg fijn, maar deze springt er echt uit. Ik wil dus heel graag nog een matte lippie. Ik vind Poison echt heel mooi, maar ook Parker en Baewatch.

Amazon

Black Friday 2017

Daarnaast hoop ik dat Amazon ook een aantal leuke makeup koopjes zal hebben. Ik heb nog steeds een bon liggen ter waarde van 25$, dus dit kost me als het goed is helemaal niets. Daarom wil ik graag de Real Techniques Starter Set, omdat ik eigenlijk nauwelijks goede kwasten heb. Ik wil op mijn Instagram een aantal mooie ooglooks, maar dat kan eigenlijk niet zonder goede kwasten, producten en natuurlijk goede belichting. Daarnaast wil ik ook nog een aantal andere makeup producten kopen, maar ik wacht nog even af totdat Amazon vertelt welke producten in de aanbieding zijn op Black Friday.

Wat staat er op jouw wishlist voor black friday 2017?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.