Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Herfstige outfit | Zwarte spijkerjas met oranje trui

Geschreven door Celine

6 november 2017

Het is herfst! Oke, eigenlijk allang, maar ik begin nu pas in de herfst sfeer te komen. Laatst ging ik naar de Primark met als plan om gewoon wat pyjama’s te kopen. Toch kwam ik super veel leuke dingen tegen en heb ik daar vandaag een hele leuke outfit bij gemaakt. Lekker warm, herfst achtig en ook nog eens super goedkoop! Check zeker deze zwarte spijkerjas.

Zwarte spijkerjas

Als je mijn Instagram in de gaten had gehouden, dan zou je deze look al voorbij hebben zien komen. Ik ben de laatste tijd super actief op Instagram en ik vind het geweldig om daar dagelijks nieuwe looks te laten zien. Volg je me nog niet, doe dat dan eventjes ;).

Dit is dan de look. Een super leuke zwarte spijkerjas met een heerlijke voering. Aan de binnenkant zit er heerlijke fluffy stof en dat maakt deze jas toch echt wel tot een winterjas. Ik heb het meestal erg snel warm, dus deze jas is echt perfect.

Trui

zwarte spijkerjas

De jas heeft een aantal knopen en je kan hem helemaal tot aan je nek dichtdoen. Nu fiets ik nog met mijn jas open, maar als het wat kouder wordt zijn deze knopen echt ideaal. Daarnaast zijn er nog twee knopen bij mijn polsen. Je kan er dus ook voor kiezen om de mouwen nog een keer om te slaan als je dat leuker vindt staan.

De kraag is heel erg warm en is gemaakt van dezelfde fluffy stof die je ook van binnen tegenkomt. Daarnaast heeft de jas ook nog vier zakken. Helaas zijn deze zakken niet afsluitbaar, dus je kan makkelijk je spullen kwijtraken als je die even in je zak wilt doen. De trui die ik op deze foto draag, is ook van de Primark en is echt heerlijk warm. Alle twee de kledingstukken heb ik in een of twee maten groter gekocht. De jas heb ik in maat 38 gekocht, terwijl ik normaal maat 34/36 heb. De trui heb ik in maat 8 gekocht, terwijl ik normaal maat 6 heb. Ik vind het altijd wat mooier staan wanneer mijn kleding oversized vallen.

  

Deze jas heb ik bij de Primark gekocht voor maar 25 euro. Ik vind het zeker een aanrader en ik draag hem dan ook nu dagelijks. Hij is echt perfect voor de herfst, maar ik denk ook voor de winter met een leuke sjaal. De trui heb ik ook van de Primark en die kostte maar 13 euro.

Hoe vind jij deze outfit?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.