Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Herfstige outfit | Zwarte spijkerjas met oranje trui
0 Comments

Written by Celine

6 november 2017

Het is herfst! Oke, eigenlijk allang, maar ik begin nu pas in de herfst sfeer te komen. Laatst ging ik naar de Primark met als plan om gewoon wat pyjama’s te kopen. Toch kwam ik super veel leuke dingen tegen en heb ik daar vandaag een hele leuke outfit bij gemaakt. Lekker warm, herfst achtig en ook nog eens super goedkoop! Check zeker deze zwarte spijkerjas.

Zwarte spijkerjas

Als je mijn Instagram in de gaten had gehouden, dan zou je deze look al voorbij hebben zien komen. Ik ben de laatste tijd super actief op Instagram en ik vind het geweldig om daar dagelijks nieuwe looks te laten zien. Volg je me nog niet, doe dat dan eventjes ;).

Dit is dan de look. Een super leuke zwarte spijkerjas met een heerlijke voering. Aan de binnenkant zit er heerlijke fluffy stof en dat maakt deze jas toch echt wel tot een winterjas. Ik heb het meestal erg snel warm, dus deze jas is echt perfect.

Trui

zwarte spijkerjas

De jas heeft een aantal knopen en je kan hem helemaal tot aan je nek dichtdoen. Nu fiets ik nog met mijn jas open, maar als het wat kouder wordt zijn deze knopen echt ideaal. Daarnaast zijn er nog twee knopen bij mijn polsen. Je kan er dus ook voor kiezen om de mouwen nog een keer om te slaan als je dat leuker vindt staan.

De kraag is heel erg warm en is gemaakt van dezelfde fluffy stof die je ook van binnen tegenkomt. Daarnaast heeft de jas ook nog vier zakken. Helaas zijn deze zakken niet afsluitbaar, dus je kan makkelijk je spullen kwijtraken als je die even in je zak wilt doen. De trui die ik op deze foto draag, is ook van de Primark en is echt heerlijk warm. Alle twee de kledingstukken heb ik in een of twee maten groter gekocht. De jas heb ik in maat 38 gekocht, terwijl ik normaal maat 34/36 heb. De trui heb ik in maat 8 gekocht, terwijl ik normaal maat 6 heb. Ik vind het altijd wat mooier staan wanneer mijn kleding oversized vallen.

  

Deze jas heb ik bij de Primark gekocht voor maar 25 euro. Ik vind het zeker een aanrader en ik draag hem dan ook nu dagelijks. Hij is echt perfect voor de herfst, maar ik denk ook voor de winter met een leuke sjaal. De trui heb ik ook van de Primark en die kostte maar 13 euro.

Hoe vind jij deze outfit?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.