Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Herfstige outfit | Zwarte spijkerjas met oranje trui
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

6 november 2017

Het is herfst! Oke, eigenlijk allang, maar ik begin nu pas in de herfst sfeer te komen. Laatst ging ik naar de Primark met als plan om gewoon wat pyjama’s te kopen. Toch kwam ik super veel leuke dingen tegen en heb ik daar vandaag een hele leuke outfit bij gemaakt. Lekker warm, herfst achtig en ook nog eens super goedkoop! Check zeker deze zwarte spijkerjas.

Zwarte spijkerjas

Als je mijn Instagram in de gaten had gehouden, dan zou je deze look al voorbij hebben zien komen. Ik ben de laatste tijd super actief op Instagram en ik vind het geweldig om daar dagelijks nieuwe looks te laten zien. Volg je me nog niet, doe dat dan eventjes ;).

Dit is dan de look. Een super leuke zwarte spijkerjas met een heerlijke voering. Aan de binnenkant zit er heerlijke fluffy stof en dat maakt deze jas toch echt wel tot een winterjas. Ik heb het meestal erg snel warm, dus deze jas is echt perfect.

Trui

zwarte spijkerjas

De jas heeft een aantal knopen en je kan hem helemaal tot aan je nek dichtdoen. Nu fiets ik nog met mijn jas open, maar als het wat kouder wordt zijn deze knopen echt ideaal. Daarnaast zijn er nog twee knopen bij mijn polsen. Je kan er dus ook voor kiezen om de mouwen nog een keer om te slaan als je dat leuker vindt staan.

De kraag is heel erg warm en is gemaakt van dezelfde fluffy stof die je ook van binnen tegenkomt. Daarnaast heeft de jas ook nog vier zakken. Helaas zijn deze zakken niet afsluitbaar, dus je kan makkelijk je spullen kwijtraken als je die even in je zak wilt doen. De trui die ik op deze foto draag, is ook van de Primark en is echt heerlijk warm. Alle twee de kledingstukken heb ik in een of twee maten groter gekocht. De jas heb ik in maat 38 gekocht, terwijl ik normaal maat 34/36 heb. De trui heb ik in maat 8 gekocht, terwijl ik normaal maat 6 heb. Ik vind het altijd wat mooier staan wanneer mijn kleding oversized vallen.

  

Deze jas heb ik bij de Primark gekocht voor maar 25 euro. Ik vind het zeker een aanrader en ik draag hem dan ook nu dagelijks. Hij is echt perfect voor de herfst, maar ik denk ook voor de winter met een leuke sjaal. De trui heb ik ook van de Primark en die kostte maar 13 euro.

Hoe vind jij deze outfit?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.