Follow:
Fashion Outfits

Herfstige outfit | Zwarte spijkerjas met oranje trui

Het is herfst! Oke, eigenlijk allang, maar ik begin nu pas in de herfst sfeer te komen. Laatst ging ik naar de Primark met als plan om gewoon wat pyjama’s te kopen. Toch kwam ik super veel leuke dingen tegen en heb ik daar vandaag een hele leuke outfit bij gemaakt. Lekker warm, herfst achtig en ook nog eens super goedkoop! Check zeker deze zwarte spijkerjas.

Zwarte spijkerjas

Als je mijn Instagram in de gaten had gehouden, dan zou je deze look al voorbij hebben zien komen. Ik ben de laatste tijd super actief op Instagram en ik vind het geweldig om daar dagelijks nieuwe looks te laten zien. Volg je me nog niet, doe dat dan eventjes ;).

Dit is dan de look. Een super leuke zwarte spijkerjas met een heerlijke voering. Aan de binnenkant zit er heerlijke fluffy stof en dat maakt deze jas toch echt wel tot een winterjas. Ik heb het meestal erg snel warm, dus deze jas is echt perfect.

Trui

zwarte spijkerjas

De jas heeft een aantal knopen en je kan hem helemaal tot aan je nek dichtdoen. Nu fiets ik nog met mijn jas open, maar als het wat kouder wordt zijn deze knopen echt ideaal. Daarnaast zijn er nog twee knopen bij mijn polsen. Je kan er dus ook voor kiezen om de mouwen nog een keer om te slaan als je dat leuker vindt staan.

De kraag is heel erg warm en is gemaakt van dezelfde fluffy stof die je ook van binnen tegenkomt. Daarnaast heeft de jas ook nog vier zakken. Helaas zijn deze zakken niet afsluitbaar, dus je kan makkelijk je spullen kwijtraken als je die even in je zak wilt doen. De trui die ik op deze foto draag, is ook van de Primark en is echt heerlijk warm. Alle twee de kledingstukken heb ik in een of twee maten groter gekocht. De jas heb ik in maat 38 gekocht, terwijl ik normaal maat 34/36 heb. De trui heb ik in maat 8 gekocht, terwijl ik normaal maat 6 heb. Ik vind het altijd wat mooier staan wanneer mijn kleding oversized vallen.

  

Deze jas heb ik bij de Primark gekocht voor maar 25 euro. Ik vind het zeker een aanrader en ik draag hem dan ook nu dagelijks. Hij is echt perfect voor de herfst, maar ik denk ook voor de winter met een leuke sjaal. De trui heb ik ook van de Primark en die kostte maar 13 euro.

Hoe vind jij deze outfit?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Kleimasker voor de vettige en droge huid

Maskers zijn echt geweldig. Mijn huid wordt er zacht van, het is makkelijk om aan te brengen en je kan...

Sluiten