Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
De bizarre vragen TAG
2 Comments

Written by Celine

5 augustus 2016

De Bizarre Vragen TAG

Vandaag weer een geweldige TAG. Eerlijk gezegd wist ik de naam van deze tag niet, dus heb ik er zelf maar wat van gemaakt. In deze tag zitten erg leuke en originele vragen, enjoy!

Waar was je drie uur geleden?

Drie uur geleden was ik op dezelfde plaats waar ik net was. Op de bank met mijn laptop om blogs te schrijven.

Heb je ooit krijt gegeten?

Ik denk niet dat ik ooit krijt heb gegeten en zo wel.. Het lijkt me nou niet echt bepaald lekker.

Is er binnen vijf meter een roze item?

Mijn telefoon heeft een roze phone case. Dus ja, dat is een roze item!

Wanneer was je voor het laatst in de stad?

Ik was laatst nog in de stad om nog wat leuke zomerkleding in te slaan voor de vakantie. Daar heb ik nieuwe schoenen gekocht en nog veel meer. Ik houd zo erg van sale!

Draag je op dit moment sokken?

Nee, ik draag op dit moment geen sokken. Het is veel te warm daarvoor en dat is dus niet nodig gelukkig. Voor de winter wil ik wel nog een paar schattige sokken scoren, het liefst met zo’n schattig kantlaagje aan de bovenkant. Tips zijn welkom!

Wanneer was de laatste keer dat je buiten de stad was?

De laatste keer dat ik buiten de stad was, was toen ik naar een bloggers meeting ging. Deze was met de Sisterhood of Bloggers en het was echt heel gezellig. Meer hierover kan je natuurlijk lezen in het artikel hierover.

bovenaf

Was je vijf dagen geleden nog naar de bioscoop geweest?

Eerlijk gezegd ga ik nooit naar de bioscoop. Ik vind dit geld verspilling en al helemaal wanneer ik deze films gewoon thuis op mijn televisie kan bekijken. Eigenlijk ga je naar de bioscoop om een film als eerste te zien, maar hier kan ik ook mee wachten.

Wat was het laatste wat je hebt gedronken?

Arizona! Ik ben echt dol op Arizona. Zo lekker en ze zijn ook nog eens in verschillende smaken te verkrijgen.

Wat draag je op dit moment?

Ik draag nu een zwarte broek en een zwart hemdje. Lekker simpel, omdat ik toch alleen even naar de stad ging. Toen ik in de stad liep droeg ik ook nog een spijkerjasje.

Was jij de auto? Of laat je het doen?

Ik heb nog geen auto, maar als ik een auto had dan zou ik hem zelf wassen. Even een emmertje met sop erbij en wassen maar. Ik zie mezelf eigenlijk niet door zo’n wasstraat rijden. Stel je voor, dat zo’n ding instort..

Wat was het laatste wat je at?

Het laatste wat ik at was een ijsje van de Ikea.. Hmm..

Waar was je laatst op dit tijdstip?

De laatste tijd ben ik vooral binnen achter mijn laptop en blogs aan het schrijven. Ook ben ik vaak aan het gamen en dan in de avond op stap om Pokemons te vangen. Natuurlijk ga ik ook vaak shoppen of andere dingen met mijn vrienden doen.

Heb je deze week nog kleding gekocht?

Ja! Ik heb deze week nog kleding gekocht. In het dit onderstaande setje gekocht en een mooi paar schoenen. Op het moment dat je dit leest, is het waarschijnlijk alweer een tijdje verder.

zonnen

Wanneer was het de laatste keer dat je hebt gerend?

Jeetje daar moet ik wel heel lang over nadenken. Ik denk dat de laatste keer dat ik heb gerend met Pokemon Go was. Ik zou nooit uit mezelf gaan rennen of gaan joggen, maar Pokemon Go is natuurlijk een uitzondering.

Wat is je favoriete dier?

Mijn favoriete dier is een koe. Nee, ik hoef ze niet te hebben, maar op de video games zijn ze erg leuk en handig. Don’t judge!

Wat is het laatste sport programma wat je hebt bekeken?

Sport.. Ik sport eigenlijk nauwelijks en als ik sport dan dans ik. Ik kijk dan ook nooit sport programma’s, sorry!

Wat is jouw droomvakantie?

Mijn droomvakantie is gewoon alle prachtige en verre landen bezoeken, waar ik nog nooit ben geweest. Denk aan Dubai, Australië, overal waar het veilig is.

Laatste optreden gezien?

Het laatste optreden waar ik ben geweest was het 5SOS concert in de Ziggodome.

Wat zijn je plannen vanavond?

Vanavond ga ik heerlijk blogs vooruit schrijven. Ik heb hier eigenlijk best wel zin in en ik ben alvast begonnen. Het duurt eigenlijk wel even, totdat ik een artikel af heb, want ik moet ook nog alle artikelen in het Engels vertalen. Ik hoop dat ik vandaag twee artikelen ingepland krijg.

Wie is de laatste persoon waarmee jij op Myspace/Facebook heb gesproken/gestuurd?

De laatste persoon waarmee ik heb gesproken op Facebook is Fabian. Gewoon over een simpel blog onderwerpje en eigenlijk niets anders. Ik ben nooit echt actief op Facebook en eigenlijk alleen als het over blog onderwerpen gaat.

Ooit naar kapper geweest?

Natuurlijk ben ik naar de kapper geweest! Zou wel eens willen weten wie niet naar de kapper gaat. Ik ga niet vaak naar de kapper. Ik denk twee keer in het jaar, maar mijn haar blijft dan ook er redelijk goed uit zien. Ik ben altijd een beetje bang dat de kapper veel te veel van mijn haar af knipt en dus niet de gewenste lengte geeft.

Was je een modelstudent?

Een modelstudent is een perfecte student neem ik aan? Ik ben geen student die onbeleefd is met de leraren of nooit zijn huiswerk maakt.

Wat weet jij over de toekomst?

Ik weet dat ik nog heel lang wil door bloggen. Ik wil misschien ook nog ergens in de richting van journalistiek of iets anders wat met schrijven te maken heeft studeren. Ik hoop dat ik de mogelijkheid ervoor krijg! Ik ben tenminste nu bezig met mijn 5VWO.

Draag je op dit moment parfum?

Nee, ik draag nu geen parfum. Ik draag eigenlijk alleen parfum voor special gelegenheden.

 

660

Heb je op dit moment een kleurtje van de zon?

Ja, eindelijk! Ik word nooit eigenlijk bruin, maar nu is het een uitzondering. Ik was eigenlijk erg verbrand, maar nu ben ik bruin.

Waar luister je op dit moment naar?

Ik luister helemaal nergens naar. Ik luister eigenlijk nooit muziek tijdens het bloggen, dan word ik alleen maar afgeleid.

Spaar je iets?

Ik spaar Pokemons.. Als dat tenminste mee telt. Zo leuk om deze wezentjes te vangen en als ik uiteindelijk sterk ben kan ik ook nog met ze gaan battlen, can’t wait!

Laatste keer dat je werd aangehouden door een agent? Of aan de kant gezet?

Ik ben nooit aangehouden door een agent. Ik ben heel braaf. 😉

Ooit frisdrank met een rietje gedronken?

Altijd! Ik drink niet vaak frisdrank, maar als ik frisdrank drink, dan drink ik het meestal met een rietje.

Wat staat er in je laatste sms?

Dat mijn broer 250mb naar zichzelf heeft gestuurd.

Houd je van hete saus?

Nee, helemaal niet. Ik begrijp echt niet hoe mensen van die hete saus kunnen eten. Dan proef je het eten toch niet meer?

Wat is je afkomst?

Ik kom 100% uit Nederland!

Ben je rijk?

Nee, ik ben niet rijk, maar ik heb het helemaal niet verkeerd.

Wat deed je vannacht om 12 uur?

Ehh, slapen denk ik?

Jeetje wat was dit een lange tag zeg. Hopelijk vond je het leuk om te lezen, see you next time. 😉
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

2 Reacties

 1. Janine

  Wat een leuke tag! Een keer wat anders dan normaal haha.

  Antwoord
  • Celine

   Inderdaad wat anders dan normaal. Hij duurde me wel een beetje te lang.x

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.