Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Bikini & Bh Shoplog | Vrolijke printjes
2 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

16 april 2018

Na mijn examens ga ik heerlijk naar een warm land en daar heb ik natuurlijk een mooie bikini voor nodig. Daarnaast is een mooie witte bh natuurlijk perfect onder mijn zomer jumpsuits en kan ik eigenlijk niet meer wachten op het mooie weer die eraan zit te komen. Ik heb heerlijk geshopt bij LASCANA en twee prachtige bikini’s en een mooie witte bh uitgezocht. Lees deze blog voor mijn nieuwste aankoopjes.

Bikini

Dit is de eerste bikini die ik heb ontvangen. Ik had verwacht dat ze alle twee voorgevormd waren, maar dat was dus niet het geval. Ik heb eigenlijk altijd voorgevormde bikini’s gehad, maar dit is slechts een beugel bikini. Toch zitten deze zoveel beter en sluiten ze echt perfect aan. De pasvorm is helemaal perfect en dat komt vooral door het handige maattabelletje die onder aan het product stond.

bikini

Dit is de tweede bikini die ik heb ontvangen. Toen ik deze openmaakte dacht ik echt dat het broekje veel te groot zou zijn. Dit is echt niet het geval en ook deze past echt perfect. Ik heb eigenlijk nog nooit zoveel geluk met bikini’s gehad. Alle twee hebben echt vrolijke printjes en ze zijn dan ook perfect voor de zomer.

Daarnaast heb ik nog twee producten ontvangen. Ten eerste, een witte push up bh. Ik wilde altijd al een push up bh, omdat die een stuk mooier onder sommige shirtjes staat en daarnaast wilde ik zo’n bh voor onder mijn gala jurk. Ook had ik een bh verlengstuk gekocht voor bij deze bh. De bh past echt helemaal perfect en ik ben er dan ook hartstikke blij mee. Echter, is het verlengstuk niet echt geweldig. Hij kruipt elke keer omhoog en zit dan ook alles behalve comfortabel. Daarom heb ik er dan ook voor gekozen op in mijn galajurk een bh te naaien, in plaats van het verlengstuk te gebruiken. Ik heb daarvoor een oude bh gebruikt en natuurlijk niet deze bh. De bh ga ik zeker gebruiken onder een aantal nieuwe jumpsuits die ik laatst heb gekocht.

Wat vind je van de bikini’s en de bh?

Meer zomer artikelen lezen? Lees dan zeker even deze wishlist voor meer zomerkleding.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal...

2 Reacties

 1. Tessa | Daily Inception

  Die eerste bikini is zooo leuk! Bikini’s in mijn maat zijn altijd oudbollig of mega duur. Helaas..

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Bij LASCARA hebben ze een hoop verschillende maten. Misschien daar eens kijken?

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.