Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Bikini & Bh Shoplog | Vrolijke printjes
2 Comments

Written by Celine

16 april 2018

Na mijn examens ga ik heerlijk naar een warm land en daar heb ik natuurlijk een mooie bikini voor nodig. Daarnaast is een mooie witte bh natuurlijk perfect onder mijn zomer jumpsuits en kan ik eigenlijk niet meer wachten op het mooie weer die eraan zit te komen. Ik heb heerlijk geshopt bij LASCANA en twee prachtige bikini’s en een mooie witte bh uitgezocht. Lees deze blog voor mijn nieuwste aankoopjes.

Bikini

Dit is de eerste bikini die ik heb ontvangen. Ik had verwacht dat ze alle twee voorgevormd waren, maar dat was dus niet het geval. Ik heb eigenlijk altijd voorgevormde bikini’s gehad, maar dit is slechts een beugel bikini. Toch zitten deze zoveel beter en sluiten ze echt perfect aan. De pasvorm is helemaal perfect en dat komt vooral door het handige maattabelletje die onder aan het product stond.

bikini

Dit is de tweede bikini die ik heb ontvangen. Toen ik deze openmaakte dacht ik echt dat het broekje veel te groot zou zijn. Dit is echt niet het geval en ook deze past echt perfect. Ik heb eigenlijk nog nooit zoveel geluk met bikini’s gehad. Alle twee hebben echt vrolijke printjes en ze zijn dan ook perfect voor de zomer.

Daarnaast heb ik nog twee producten ontvangen. Ten eerste, een witte push up bh. Ik wilde altijd al een push up bh, omdat die een stuk mooier onder sommige shirtjes staat en daarnaast wilde ik zo’n bh voor onder mijn gala jurk. Ook had ik een bh verlengstuk gekocht voor bij deze bh. De bh past echt helemaal perfect en ik ben er dan ook hartstikke blij mee. Echter, is het verlengstuk niet echt geweldig. Hij kruipt elke keer omhoog en zit dan ook alles behalve comfortabel. Daarom heb ik er dan ook voor gekozen op in mijn galajurk een bh te naaien, in plaats van het verlengstuk te gebruiken. Ik heb daarvoor een oude bh gebruikt en natuurlijk niet deze bh. De bh ga ik zeker gebruiken onder een aantal nieuwe jumpsuits die ik laatst heb gekocht.

Wat vind je van de bikini’s en de bh?

Meer zomer artikelen lezen? Lees dan zeker even deze wishlist voor meer zomerkleding.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

2 Reacties

 1. Tessa | Daily Inception

  Die eerste bikini is zooo leuk! Bikini’s in mijn maat zijn altijd oudbollig of mega duur. Helaas..

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Bij LASCARA hebben ze een hoop verschillende maten. Misschien daar eens kijken?

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.