Follow:
Fashion Outfits

Bikini & Bh Shoplog | Vrolijke printjes

Na mijn examens ga ik heerlijk naar een warm land en daar heb ik natuurlijk een mooie bikini voor nodig. Daarnaast is een mooie witte bh natuurlijk perfect onder mijn zomer jumpsuits en kan ik eigenlijk niet meer wachten op het mooie weer die eraan zit te komen. Ik heb heerlijk geshopt bij LASCANA en twee prachtige bikini’s en een mooie witte bh uitgezocht. Lees deze blog voor mijn nieuwste aankoopjes.

Bikini

Dit is de eerste bikini die ik heb ontvangen. Ik had verwacht dat ze alle twee voorgevormd waren, maar dat was dus niet het geval. Ik heb eigenlijk altijd voorgevormde bikini’s gehad, maar dit is slechts een beugel bikini. Toch zitten deze zoveel beter en sluiten ze echt perfect aan. De pasvorm is helemaal perfect en dat komt vooral door het handige maattabelletje die onder aan het product stond.

bikini

Dit is de tweede bikini die ik heb ontvangen. Toen ik deze openmaakte dacht ik echt dat het broekje veel te groot zou zijn. Dit is echt niet het geval en ook deze past echt perfect. Ik heb eigenlijk nog nooit zoveel geluk met bikini’s gehad. Alle twee hebben echt vrolijke printjes en ze zijn dan ook perfect voor de zomer.

Daarnaast heb ik nog twee producten ontvangen. Ten eerste, een witte push up bh. Ik wilde altijd al een push up bh, omdat die een stuk mooier onder sommige shirtjes staat en daarnaast wilde ik zo’n bh voor onder mijn gala jurk. Ook had ik een bh verlengstuk gekocht voor bij deze bh. De bh past echt helemaal perfect en ik ben er dan ook hartstikke blij mee. Echter, is het verlengstuk niet echt geweldig. Hij kruipt elke keer omhoog en zit dan ook alles behalve comfortabel. Daarom heb ik er dan ook voor gekozen op in mijn galajurk een bh te naaien, in plaats van het verlengstuk te gebruiken. Ik heb daarvoor een oude bh gebruikt en natuurlijk niet deze bh. De bh ga ik zeker gebruiken onder een aantal nieuwe jumpsuits die ik laatst heb gekocht.

Wat vind je van de bikini’s en de bh?

Meer zomer artikelen lezen? Lees dan zeker even deze wishlist voor meer zomerkleding.

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Tessa | Daily Inception

  Die eerste bikini is zooo leuk! Bikini’s in mijn maat zijn altijd oudbollig of mega duur. Helaas..

  17 april 2018 at 12:32
  • Reply Celine Klooster

   Bij LASCARA hebben ze een hoop verschillende maten. Misschien daar eens kijken?

   17 april 2018 at 17:54

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  5x haarstijl ideeën voor gala

  Binnenkort heb ik mijn eindexamengala. Ik heb gedacht aan mijn jurk, mijn schoenen, mijn make-up, maar eigenlijk nog niet aan...

  Sluiten