Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Mijn bezoekje aan het Colosseum | Rome
2 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

13 januari 2017

Ik schreef vorige week al over mijn eerste dag in Rome. Deze dag had ik Vaticaan stad en de stad al een beetje ontdekt. De tweede dag ging ik naar het Colosseum. Ik ben hier ook naar binnen geweest en het was echt indrukwekkend!

Op deze foto’s ziet het er redelijk rustig uit, maar dat is echt niet zo. Als je naar het Colosseum gaat, dan moet je echt even rekening houden met de drukte. Er zijn ongeveer duizenden Chinezen en dan ook nog eens miljoenen selfie sticks te beschouwen. Het is het zeker waard!

Het Colosseum is echt hartstikke mooi en het uitzicht is ook heel erg mooi. Je kan naar de tweede verdieping en dat moet je zeker niet vergeten. Het uitzicht is echt prachtig en je komt ook nog heel veel dingen tegen. Op de tweede verdieping waren ook nog allerlei opgravingen en genoeg om te zien.

Vanuit het Colosseum kan je ook nog eens uitkijken over de stad. Als je veel met het openbaar vervoer wilt gaan, dan is het zeker een aanrader om een Roma pass te kopen. Met deze pas kan je gratis met het openbaar vervoer en ook nog eens gratis twee museums bezoeken. Als je naar het Colosseum gaat kan je ook nog gratis naar twee andere plekken. Het forum en nog iets. Dit wisten wij alleen niet, anders waren we natuurlijk ook hier heen gegaan.

Als je van bezienswaardigheden (en lopen!) houdt, dan is Rome zeker een aanrader. Er zijn zoveel dingen te zien en je kan er echt niet genoeg van krijgen.

Na het Colosseum gingen we in de omgeving nog even omkijken. Hier is namelijk nog zoveel meer te zien. Zo kwamen we deze prachtige poort tegen wat eigenlijk een beetje lijkt op die poort in Parijs. Wat er op deze poort staat, vraag het niet aan mij. Ik heb het idee dat het niets betekent, maar dat zal wel niet zo zijn.

Na de omgeving te bekijken en een paar heuvels beklommen te hebben, gingen we eigenlijk opzoek naar een bankje. Na heel lang lopen zijn je voeten echt heel erg moe. We hadden een mooi bankje gevonden met uitzicht op deze gebouwen.

Overal waar je kijkt zie je echt prachtige dingen. Op sommige plekken zijn er echt hartstikke veel mensen, wat natuurlijk logisch is. De meeste plekken zijn echter rustig!

Het valt mij nu pas op dat op de laatste foto het net lijkt alsof de achterste bus op de voorste bus is geknald. Dit was waarschijnlijk niet het geval. Dat hoop ik tenminste.

Daarnaast kwam ik deze super toffe tamme zeemeeuw tegen. Normaal ben ik echt als de dood voor zeemeeuwen, maar deze zeemeeuw was eigenlijk best aardig. Ik kon echt super dichtbij de zeemeeuw komen en hij bleef ook gewoon stilstaan.

De tweede dag in Rome was natuurlijk weer een succes. Ik heb echt een geweldige tijd gehad in Rome en ik heb eigenlijk nog veel meer te laten zien en te vertellen! Volgende week meer!

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

2 Reacties

  1. Linda | travellersoftheworld

    Rome is een prachtige stad! Het Colosseum vond ik zelf ook heel mooi en indrukwekkend. Als je eerst naar Forum Romanum gaat en daar een combiticket koopt hoef je bij het Colosseum niet in de rij, dat scheelt heel veel wachten :). Beide plekken zijn prachtig en echt dingen die je moet zien in Rome.

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. The Beautyboulevard - Beste bezienswaardigheden in Rome - The Beautyboulevard - […] Read more Beauty Make-up Reviews Een highlighter als oogschaduw Read more Personal Mijn bezoekje aan het Colosseum | Rome…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.