Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
De beste plaatsen om in Rome te bezoeken
10 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

6 januari 2017

Ik ben afgelopen kerst naar Rome geweest. Een prachtige stad en perfect voor een stedentrip. Om 7 uur ‘s ochtends stapte ik al het vliegtuig in en had dus die zondag de hele dag de tijd in Rome. Op de heenreis was er wel een apart ding gebeurd. Er was namelijk een vrouw die stond tijdens de landing. Ze werd vervolgens in de stoel geslingerd. Een fijne reis dus.

Eerst moesten we nog een uurtje met de bus, maar we waren al snel in Rome. Het eerste wat we gingen doen, was onze koffers dumpen. We hadden een appartement gehuurd, dus we gingen daar eerst heen. Het appartement zag er echt super mooi en groot uit en dus perfect om in te overnachten.

We gingen eigenlijk meteen de stad in. Rome is werkelijk prachtig en je komt echt allerlei prachtige gebouwen tegen. Zo gingen we de hoek om en kwamen we meteen een hartstikke groot gebouw tegen. Overal zie je zulke mooie en soms zijn die gebouwen ook hartstikke onbekend.

 

Zoals je kunt zien, zijn de gebouwen niet alleen mooi, maar ook de natuur. Zo kwam ik deze prachtige vogels tegen. Ik heb trouwens nog een tip voor Rome. Als je naar Rome gaat, trek dan goede schoenen aan. Ik had gelukkig goede schoenen aan en als ik dat niet had, dan had ik echt grote pech. Ik heb namelijk hartstikke veel gelopen en na zo’n dag doen je voeten echt verschrikkelijk pijn.

De eerste dag gingen we naar Vaticaan stad. Dit lag achter ons appartement en het is zeker een aanrader. Die dag zou de Paus er ook eigenlijk zijn, maar die hadden we net gemist. Als je er heen loopt, dan kom je wel opeens in een hartstikke drukke straat terecht, dus daar moet je niet voor terugdeinzen.

Vaticaan stad. Je kan tenminste niet zeggen dat het geen prachtig gebouw is. Ook kan je niet zeggen dat dit gebouw weinig mensen trekt. Er stond een mega lange rij voor de ingang van dit gebouw. Het is echt niets voor mij om urenlang in een rij te staan, dus die heb ik lekker overgeslagen. Wel heb ik natuurlijk genoten van het prachtige gebouw en de omgeving daaromheen.

Als je naar Rome gaat met de kerst, dan kan je natuurlijk verwachten dat de stad in kerst sfeer is. Natuurlijk kan je dit niet overal verwachten. Toch viel het me eigenlijk wel tegen. Je kan tenminste niet zeggen dat er nou hartstikke veel verlichting was. Met uitzondering tot het kerststalletje en de kerstboom, waren er niet ‘zulke grote’ kerstversieringen.

Het is dus zeker een aanrader om Vaticaan stad te bezoeken. Ja, er zijn veel mensen, maar het plein is zo groot, dat je dat eigenlijk niet erg merkt. Je kan gewoon overal vrij staan en je kan gewoon alles zien.

 

Het is ook zeker een aanrader om een aantal kerken te bezoeken. Deze kerk zag er bijvoorbeeld aan de buitenkant heel klein uit, maar mega groot van binnen. Ik dacht eerst dat het helemaal niets zou zijn, maar van binnen zag het er werkelijk prachtig uit. De entree van de meeste kerken zijn ook gratis, dus dat scheelt ook weer in de portemonnee.

Als laatste kwamen we het Pantheon tegen. Dit is een prachtige kerk, maar dat wisten we op dat moment niet. We gingen dus op een andere dag weer terug en hier kan je ook gratis in. Ook zeker een bezoekje waard!

Ben jij ook in Rome geweest of wil je Rome nog bezoeken?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

10 Reacties

 1. Beerenondergoed

  Celine, Rome is prachtig inderdaad! De historie maar ook de Italiaanse mode is er goed terug te vinden, heerlijke stad! x Robin

  Antwoord
 2. Linda | travellersoftheworld

  Mooie foto’s. Ik ben twee zomers terug in Rome geweest, helaas stond er veel in de steigers. Het Vaticaan is overigens wel echt het wachten waard, ik heb nog nooit zo’n mooie kerk gezien van binnen en de rij gaat best snel.

  Antwoord
 3. Hanne

  Wow, ziet er kei leuk uit! Zelf ben ik nooit in Rome geweest. Mijn ouders gaan niet ver op reis, dus vroeger waren vooral schoolreisjes mijn kans om een stukje van de wereld te zien. Na deze post zet ik Rome zeker op het lijstje van welke plaatsen ik wil bezoeken!

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. The Beautyboulevard - Beste bezienswaardigheden in Rome - The Beautyboulevard - […] Bloggen De kracht van elke dag bloggen (en waarom ik het niet doe!) Read more Personal De beste plaatsen…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.