Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
De beste plaatsen om in Rome te bezoeken
10 Comments

Written by Celine

6 januari 2017

Ik ben afgelopen kerst naar Rome geweest. Een prachtige stad en perfect voor een stedentrip. Om 7 uur ’s ochtends stapte ik al het vliegtuig in en had dus die zondag de hele dag de tijd in Rome. Op de heenreis was er wel een apart ding gebeurd. Er was namelijk een vrouw die stond tijdens de landing. Ze werd vervolgens in de stoel geslingerd. Een fijne reis dus.

Eerst moesten we nog een uurtje met de bus, maar we waren al snel in Rome. Het eerste wat we gingen doen, was onze koffers dumpen. We hadden een appartement gehuurd, dus we gingen daar eerst heen. Het appartement zag er echt super mooi en groot uit en dus perfect om in te overnachten.

We gingen eigenlijk meteen de stad in. Rome is werkelijk prachtig en je komt echt allerlei prachtige gebouwen tegen. Zo gingen we de hoek om en kwamen we meteen een hartstikke groot gebouw tegen. Overal zie je zulke mooie en soms zijn die gebouwen ook hartstikke onbekend.

 

Zoals je kunt zien, zijn de gebouwen niet alleen mooi, maar ook de natuur. Zo kwam ik deze prachtige vogels tegen. Ik heb trouwens nog een tip voor Rome. Als je naar Rome gaat, trek dan goede schoenen aan. Ik had gelukkig goede schoenen aan en als ik dat niet had, dan had ik echt grote pech. Ik heb namelijk hartstikke veel gelopen en na zo’n dag doen je voeten echt verschrikkelijk pijn.

De eerste dag gingen we naar Vaticaan stad. Dit lag achter ons appartement en het is zeker een aanrader. Die dag zou de Paus er ook eigenlijk zijn, maar die hadden we net gemist. Als je er heen loopt, dan kom je wel opeens in een hartstikke drukke straat terecht, dus daar moet je niet voor terugdeinzen.

Vaticaan stad. Je kan tenminste niet zeggen dat het geen prachtig gebouw is. Ook kan je niet zeggen dat dit gebouw weinig mensen trekt. Er stond een mega lange rij voor de ingang van dit gebouw. Het is echt niets voor mij om urenlang in een rij te staan, dus die heb ik lekker overgeslagen. Wel heb ik natuurlijk genoten van het prachtige gebouw en de omgeving daaromheen.

Als je naar Rome gaat met de kerst, dan kan je natuurlijk verwachten dat de stad in kerst sfeer is. Natuurlijk kan je dit niet overal verwachten. Toch viel het me eigenlijk wel tegen. Je kan tenminste niet zeggen dat er nou hartstikke veel verlichting was. Met uitzondering tot het kerststalletje en de kerstboom, waren er niet ‘zulke grote’ kerstversieringen.

Het is dus zeker een aanrader om Vaticaan stad te bezoeken. Ja, er zijn veel mensen, maar het plein is zo groot, dat je dat eigenlijk niet erg merkt. Je kan gewoon overal vrij staan en je kan gewoon alles zien.

 

Het is ook zeker een aanrader om een aantal kerken te bezoeken. Deze kerk zag er bijvoorbeeld aan de buitenkant heel klein uit, maar mega groot van binnen. Ik dacht eerst dat het helemaal niets zou zijn, maar van binnen zag het er werkelijk prachtig uit. De entree van de meeste kerken zijn ook gratis, dus dat scheelt ook weer in de portemonnee.

Als laatste kwamen we het Pantheon tegen. Dit is een prachtige kerk, maar dat wisten we op dat moment niet. We gingen dus op een andere dag weer terug en hier kan je ook gratis in. Ook zeker een bezoekje waard!

Ben jij ook in Rome geweest of wil je Rome nog bezoeken?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

10 Reacties

 1. Beerenondergoed

  Celine, Rome is prachtig inderdaad! De historie maar ook de Italiaanse mode is er goed terug te vinden, heerlijke stad! x Robin

  Antwoord
 2. Linda | travellersoftheworld

  Mooie foto’s. Ik ben twee zomers terug in Rome geweest, helaas stond er veel in de steigers. Het Vaticaan is overigens wel echt het wachten waard, ik heb nog nooit zo’n mooie kerk gezien van binnen en de rij gaat best snel.

  Antwoord
 3. Hanne

  Wow, ziet er kei leuk uit! Zelf ben ik nooit in Rome geweest. Mijn ouders gaan niet ver op reis, dus vroeger waren vooral schoolreisjes mijn kans om een stukje van de wereld te zien. Na deze post zet ik Rome zeker op het lijstje van welke plaatsen ik wil bezoeken!

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. The Beautyboulevard - Beste bezienswaardigheden in Rome - The Beautyboulevard - […] Bloggen De kracht van elke dag bloggen (en waarom ik het niet doe!) Read more Personal De beste plaatsen…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.