Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
De beste plaatsen om in Devon te bezoeken
19 Comments

Written by Celine

9 september 2016

Devon.. Dat is lang geleden zeg. Net als Cornwall is dit een prachtige plaats om naar toe te gaan. Zeker een aanrader, maar waar moet je nou echt naar toe gaan in Devon?

berg

devon

uitzicht

Als eerste gingen we naar een prachtig vissersdropje. Het stonk hier (wat erg logisch is!) vreselijk naar vis, maar het was wel erg mooi hier. We moesten erg veel lopen om bij dit dorpje te komen en vooral naar beneden. Er was hier een prachtig uitzicht en er was hier ook een ‘reddingsactie’ aan de gang. Nu vraag je je vast af, waarom reddingsactie tussen haakjes? Dit was gelukkig maar een test.

zonnebloem

bloem

zeemeeuw

plant

Engeland heeft echt de perfecte natuur om foto’s te maken. Ik had hier natuurlijk de perfecte camera voor mee, een canon sx60 hs. Natuurlijk zijn de duivelse zeemeeuwen ook weer van de partij. Niet mijn favoriete vogels, maar ze zijn soms wel mooi.

view

meeuwen

Over zeemeeuwen gesproken.. Dit vissersdorpje heeft er echt hartstikke veel. Deze vogels houden er van om op mijn hoofd te poepen, maar gelukkig is dit niet gebeurt. Ze waren gelukkig een stuk verder weg.

camrera

rots

rotsen

De volgende dag gingen we naar een stadje genaamd Ilfracombe (Yes! Ik weet gewoon de naam van dit stadje!). Een prachtig stadje en zeker een aanrader om naar toe te gaan. Het was hier wel erg koud, zo koud dat mijn broer mijn vest moest dragen. Keep calm, dit was gewoon een zwart normaal vest wat je ook gewoon op de mannen afdeling kunt vinden. Ik stond in dit stadje met mijn Pokémon op een gym, yay!

viewwww

rotsens

reis

We waren helaas niet in het stadje gegaan, maar we hebben wel mooi langs de kust gelopen. In het vorige stadje hadden we ruim drie uur geparkeerd, maar dit was het helaas niet waard. Hier hadden we maar een uurtje geparkeerd en dat mocht wel wat langer zijn voor mij.

american

waterr

gebouw

Toen we naar het einde van dit stadje waren gelopen, moesten we al snel weer terug. Een boete is natuurlijk niet zo handig. Nu ik zo de Amerikaanse vlag zie, weet ik waarom hij daar hing. Toen ik in dat stadje liep, had ik eigenlijk geen idee waarom Engeland zo in de ban was van de Amerikaanse vlag. Het gaat natuurlijk om de president verkiezingen en niets anders.

steen

w

uitzichtt

Mooie uitzichten zijn in dit stadje onmisbaar. Er waren zo’n prachtige bloemetjes hier, maar er waren natuurlijk ook winkeltjes.

devonn

zuid-engeland

church

Je ziet wel dat dit dorpje erg is gemoderniseerd. Op het eerste gezicht zie je een prachtig oud kerkje, maar daarna de moderne auto’s die ernaast staan. Ook op de klok staat een aparte tekst. Ik vraag me echt af of dit kerkje nog steeds in gebruik is of er gewoon staat voor de sier.

kerk

reisverslag

Nog meer Amerikaanse vlaggetjes! Die Amerikaanse verkiezingen zijn wel heel belangrijk voor dit dorpje. Dit is eigenlijk het toeristische gedeelte van het dorpje. Er waren zoveel mensen hier en dan ook nog de auto’s die proberen door dit dorpje te rijden.. Het lijkt St. Eves wel.

schip

boten

schepen

Zonde als je je bootje hier hebt staan. Dan moet je er wel heel vroeg bij zijn om toch nog weg te kunnen varen. Ik vraag me toch wel af, wanneer hier weer water zou komen.  Zulke prachtige bootjes en dan kun je ze niet gebruiken..

standbeeld

watere

vrouw

bergen

Ilfracombe staat ook nog in het teken van de vrouw. Wat dit beeld betekent, dat konden we niet vinden. Toch zou dit beeld een bijzondere betekenis hebben. Alleen wat komen we nooit te weten.

vieww

Zoals je kunt zien, was het prachtig weer. Natuurlijk is het ook hartstikke mooi weer in Nederland, maar hier was het tenminste niet benauwd. We waren ook nog even door een natuurpark gereden, maar hier was meer gras te zien.

huis

kerkje

De laatste stad die ik heb bezocht is naamloos. Ik heb echt overal gegoogled (ja, nieuw werkwoord!), maar dit stadje wordt genoemd naar ‘City close to Exeter’. Dus ja, the city close to Exeter was erg mooi! Er was een prachtige kerk hier, maar hier zijn we niet ingegaan. Voor de kerk kun je meehelpen aan het bouwen van een Lego kerk. Een mini versie van deze kerk.

grotekerk

kerken

Ook was dit het bekende Pokémon park. Eerst zaten er nog niets zoveel mensen hier, maar toen we hier na een uurtje weer langs liepen, was het echt overvol. Als je hier voor een rustig dagje komt, dan is het natuurlijk niet echt een aanrader ;).

brug

Dit was Devon alweer. Heb jij de artikelen van Cornwall, Southampton en Kingsteignton al gelezen?
signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

19 Reacties

 1. Fabian

  Het ziet er echt super mooi uit. Ben stiekem wel een beetje jaloers op je. Had troiwems wel een enorm leuke foto op geleverd als een meeuw had gepoept 😉

  Antwoord
  • Celine

   Zo gemeen.. Ik zou echt niet meer mijn huis uitkomen als een meeuw op mij had gepoept..

   Antwoord
 2. Shane

  Looks like a magical experience! Makes me want to hop a plane!

  Antwoord
  • Celine

   Aha it was really a magical experience!

   Antwoord
 3. Laura

  Mooie plaats zeg! Ik vond Durdle Door zo mooi toen ik in Engeland was.

  Antwoord
  • Celine

   Ohh ben nooit in Durdle Door geweest.

   Antwoord
 4. Chrissie Em

  wow I love your photos and I have to admit I had a chuckle at the ‘City close to ‘Exeter ‘ name. Great post it looks amazing

  Antwoord
  • Celine

   Aha so sweet! Thankyou dear.x

   Antwoord
 5. Carola

  Devon looks great. I’m not familiar with the city. But from reading your article, it sounds great. It has a beautiful coast!

  Antwoord
  • Celine

   It’s beautiful there indeed!

   Antwoord
 6. Sheena

  Wow, the beach looks so relaxing & I love the architecture!

  Antwoord
  • Celine

   Ah thankyou! It was so beautiful there!

   Antwoord
 7. Emi

  Wow ! So many pictures! Devon is such a nice and peaceful place, love it!

  Antwoord
 8. Charlotte

  Mooie foto’s! Alleen het zijn gewoon Britse vlaggen hoor, geen Amerikaanse.

  Antwoord
  • Charlotte

   Also, “city close to Exeter” is gewoon de stad Exeter. En die kerk op je foto’s, is de kathedraal! Heel erg de moeite waard om van binnen te bekijken.

   Antwoord
   • Celine

    Het was dacht ik niet Exeter, daar waren we juist al geweest.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.