Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....
Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Geschreven door Celine Klooster

2 juli 2020

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook natuurlijk zomerschoenen. Daarom deel ik in dit artikel de beste damesschoenen trends voor deze zomer.

De beste damesschoenen trends

Men zegt dat trends een weerspiegeling zijn van wat er in de wereld gebeurt (nou, dat hopen we dan weer niet in 2020). Deze trends weerspiegelen gelukkig alleen maar vrolijkheid!

Trend 1: Duurzame of vegan schoenen

Beste damesschoenen trends

In 2020 is het vegan zijn natuurlijk helemaal in en daarmee kan je niet achterblijven met een paar duurzame of zelfs vegan schoenen. Deze schoenen zijn natuurlijk een stuk beter voor het milieu en zorgen er mede voor dat onze generatie een klein beetje meer van de aardde kan genieten.

Er zijn bijvoorbeeld veel vegan schoenen van karton, mos of andere plantaardige materialen. En ze zijn ook nog eens hartstikke leuk! Wat dacht je bijvoorbeeld van de schoenen hierboven van Sketchers? Helemaal vegan!

Beste damesschoenen trends: Chunky zolen

Beste damesschoenen trends

Van deze schoenen heb ik er een aantal in de kast liggen en vooral eigenlijk, omdat ze me toch een stukje langer maken zonder dat ik echt hakken hoef te dragen. Deze chunky zolen kan je eigenlijk overal terug vinden; niet alleen bij sneakers, maar ook bijvoorbeeld bij laarzen en sandalen.

Er zijn steeds meer schoenen die zo’n chunky zool krijgen en dat is natuurlijk alleen maar leuk! Perfect te combineren onder een leuk zomers jurkje. Zie bijvoorbeeld deze schoenen van Buffalo. Met een chunky zool en ook nog eens vegan!

Lees tip: Chunky beige schoenen

Trend 3: Westerse (enkellaarsjes)

Beste damesschoenen trends

Ook enkellaarsjes voor dames zijn weer helemaal in en dan vooral met een Westerse print! Eigenlijk zijn ze al een tijdje populair, maar nu ook in 2020! Deze zomer willen we vooral subtiele nude tinten dragen en dan vooral toffe enkellaarsjes.

Deze enkellaarsjes zijn perfect voor de wat koelere zomer dagen van Nederland en deze kan je dan ook perfect combineren met een leuke lange rok of een jurkje. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke enkellaarsjes van Ann Rocks?

Beste damesschoenen trends: Schoenen van natuurlijk materiaal

Beste damesschoenen trends

Materialen zoals touw, kurk, riet en hout zijn ook weer helemaal in bij schoenen! Soms bestaan deze schoenen uit een klein details van natuurlijk materiaal, maar soms zelfs volledig!

Ik ben echt verliefd op zomerse sandaaltjes van riet of sneakers met een klein detail van natuurlijk materiaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van de schoenen hierboven?

Welke trends ga jij zeker kopen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

Meer blogs

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig...

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.