Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Geschreven door Celine Klooster

2 juli 2020

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook natuurlijk zomerschoenen. Daarom deel ik in dit artikel de beste damesschoenen trends voor deze zomer.

De beste damesschoenen trends

Men zegt dat trends een weerspiegeling zijn van wat er in de wereld gebeurt (nou, dat hopen we dan weer niet in 2020). Deze trends weerspiegelen gelukkig alleen maar vrolijkheid!

Trend 1: Duurzame of vegan schoenen

Beste damesschoenen trends

In 2020 is het vegan zijn natuurlijk helemaal in en daarmee kan je niet achterblijven met een paar duurzame of zelfs vegan schoenen. Deze schoenen zijn natuurlijk een stuk beter voor het milieu en zorgen er mede voor dat onze generatie een klein beetje meer van de aardde kan genieten.

Er zijn bijvoorbeeld veel vegan schoenen van karton, mos of andere plantaardige materialen. En ze zijn ook nog eens hartstikke leuk! Wat dacht je bijvoorbeeld van de schoenen hierboven van Sketchers? Helemaal vegan!

Beste damesschoenen trends: Chunky zolen

Beste damesschoenen trends

Van deze schoenen heb ik er een aantal in de kast liggen en vooral eigenlijk, omdat ze me toch een stukje langer maken zonder dat ik echt hakken hoef te dragen. Deze chunky zolen kan je eigenlijk overal terug vinden; niet alleen bij sneakers, maar ook bijvoorbeeld bij laarzen en sandalen.

Er zijn steeds meer schoenen die zo’n chunky zool krijgen en dat is natuurlijk alleen maar leuk! Perfect te combineren onder een leuk zomers jurkje. Zie bijvoorbeeld deze schoenen van Buffalo. Met een chunky zool en ook nog eens vegan!

Lees tip: Chunky beige schoenen

Trend 3: Westerse (enkellaarsjes)

Beste damesschoenen trends

Ook enkellaarsjes voor dames zijn weer helemaal in en dan vooral met een Westerse print! Eigenlijk zijn ze al een tijdje populair, maar nu ook in 2020! Deze zomer willen we vooral subtiele nude tinten dragen en dan vooral toffe enkellaarsjes.

Deze enkellaarsjes zijn perfect voor de wat koelere zomer dagen van Nederland en deze kan je dan ook perfect combineren met een leuke lange rok of een jurkje. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke enkellaarsjes van Ann Rocks?

Beste damesschoenen trends: Schoenen van natuurlijk materiaal

Beste damesschoenen trends

Materialen zoals touw, kurk, riet en hout zijn ook weer helemaal in bij schoenen! Soms bestaan deze schoenen uit een klein details van natuurlijk materiaal, maar soms zelfs volledig!

Ik ben echt verliefd op zomerse sandaaltjes van riet of sneakers met een klein detail van natuurlijk materiaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van de schoenen hierboven?

Welke trends ga jij zeker kopen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.