Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Beste bezienswaardigheden in Rome
2 Comments

Written by Celine

28 januari 2017

Met de kerst was ik naar Rome geweest. Een prachtige stad en zeker waard om te bezoeken. Ik heb hartstikke veel mooie en prachtige plekken bezocht in Rome. Vandaag geef ik een aantal tips voor jouw bezoekje naar Rome.

Ik had al eerder in een blogpost vertelt, dat ik eigenlijk helemaal langs het Pantheon was gelopen. Ik zag dit gebouw gewoon helemaal niet staan en eigenlijk zijn we er zo voorbij gelopen. De volgende dag kwamen we erachter dat dit eigenlijk een heel mooi gebouw was en zijn we hier alsnog heen gegaan. Van de buitenkant ziet hij er niet echt heel geweldig uit. Don’t judge a book by its cover!

 

Er zijn zoveel mooie en prachtige beelden te vinden in het Pantheon. Het Pantheon is alleen niet heel erg groot. Het is dus niet zo dat je hier een aantal uurtjes kan rondlopen. Na maximaal een half uurtje heb je het echt wel allemaal gezien.

Natuurlijk kent iedereen het Pantheon, het Colosseum en nog veel meer bekende gebouwen, maar in Rome zijn er ook zoveel onbekende bezienswaardigheden te bezichtigen. Overal waar je kijkt zie je wel iets moois en er is eigenlijk geen enkel lelijk stuk van Rome.

Het is trouwens een grote aanrader om alle kerken die je tegenkomt even een bezoekje te brengen. Heel vaak zien de kerken er van de buitenkant er redelijk klein uit, maar van de binnenkant is hij echt prachtig. De fontein die je op deze foto ziet, is wel echt super druk. Er zijn hartstikke veel Chinezen en eigenlijk nog meer Chinezen. Om je dus even in China te wanen, moet je echt deze fontein bezoeken. Oké grapje, de Fontein is het ook waard.

Voor de natuurliefhebbers, zijn de parken het zeker waard om te bezoeken. Je vind hier hartstikke mooie vogels en de natuur is ook nog eens mooi. Als je dus even rust wilt hebben, dan is dit ook een bezoekje waard.

Zoals ik al zei, de parken zijn het ook zeker waard om te bezoeken. De parken zijn echt hartstikke groot en ook perfect voor als je kinderen hebt. Je kan hier verschillende activiteiten doen. Je kan bijvoorbeeld voor een klein prijsje een fiets huren en nog veel meer.

Waar we hier terecht waren gekomen, dat weet ik echt niet. Ik weet alleen dat dit echt een hartstikke mooie plek is en zeker waard om een bezoekje te brengen. Als het goed is, was dit een museum, maar ik weet het niet zeker.

Ik sluit deze post af met prachtig uitzicht over de stad Rome. Wil je meer tips lezen? Lees dan zeker even mijn artikel over het Colosseum en mijn artikel over mijn eerste dag.

Heb jij ooit Rome bezocht of staat dit nog op jouw wishlist?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

2 Reacties

  1. Debbie

    Your pictures are beautiful France is on my bucket list but think I will stop by Rome too.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.