Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Ben ik geslaagd of gezakt?
6 Comments

Written by Celine

15 juni 2018

Waarschijnlijk weten jullie het al wel. Ik ben officieel geslaagd voor mijn vwo examen en mag volgend jaar studeren op de Vrije Universiteit aan de studie “Communication Information Studies“. Maar hoe ging dat nou precies? Hoe werd ik gebeld om te horen of ik geslaagd was en wat werd mij allemaal verteld? In deze blog vertel ik hoe deze dag was.

Geslaagd

Ik werd heerlijk laat wakker, rond half 10 pas. Om 8 uur ’s ochtends zouden de n-termen online komen en ik was eerlijk gezegd niet van plan om deze te bekijken. Ik opende mijn whatsapp en het eerste wat ik zag, waren de n-termen. Geweldig. Ik moest een n-term van 0.6 hebben voor Frans en een n-term van 1.4 hebben voor Spaans. Drie vakken had ik nagekeken, Frans, Engels en Spaans. Engels zal sowieso voldoende zijn, dus daar maakte ik mij geen zorgen over. Bij de n-termen zag ik dat de n-term van Frans 0.6 was en de n-term van Spaans 1.4. Precies goed dus. Nailed it.

geslaagd

Nu werd het natuurlijk wachten. Ik zou pas vanaf half 3 gebeld worden en dat wachten was nou niet echt bepaald fijn. Ik had nog twee afleveringen Love Island te kijken, maar na deze twee afleveringen zat ik maar een beetje door het huis te lopen en te wachten op het verlossende telefoontje. Ondertussen had ik de rest van de n-termen bekeken en daar was ik eigenlijk redelijk door geschrokken. De n-termen van wiskunde en economie waren erg laag en dat had ik dus totaal niet verwacht. Hierdoor werd ik alleen nog maar zenuwachtiger.

Om 15:40 kreeg ik dan eindelijk het verlossende telefoontje. Eindelijk geslaagd! Mijn mentor noemde nog al mijn cijfers op, maar dat had ik helemaal niet gehoord. Ik was eigenlijk alleen maar blij dat ik geslaagd was en ik ga echt niet nog iets herkansen.

Heb jij ook zo’n geweldig telefoontje ontvangen?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

6 Reacties

 1. Minke

  Aan het plaatje kon ik natuurlijk al meteen zien dat je gezakt was, wat naar voor je!

  Haha, grapje! Wat goed van je, gefeliciteerd! Het wachten op je telefoontje is inderdaad echt verschrikkelijk. Bij mijn nichtje werd je alleen gebeld als je gezakt zou zijn, dat lijkt me NOG erger want dan heb je dus nooit echt dat verlossende moment. Nu op naar de volgende stap, maar eerst genieten van een lekkere vakantie! Dat heb je verdient…

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Jeetje als je alleen gebeld wordt als je gezakt bent dan is dat nog erger natuurlijk. Dankjewel!

   Antwoord
 2. allaboutbertina

  Gefeliciteerd meid! Veel succes gewenst met je nieuwe studie en de nieuwe start op de universiteit. Hopelijk ga je het snel naar je zin hebben.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.