Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Ben ik geslaagd of gezakt?
6 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

15 juni 2018

Waarschijnlijk weten jullie het al wel. Ik ben officieel geslaagd voor mijn vwo examen en mag volgend jaar studeren op de Vrije Universiteit aan de studie “Communication Information Studies“. Maar hoe ging dat nou precies? Hoe werd ik gebeld om te horen of ik geslaagd was en wat werd mij allemaal verteld? In deze blog vertel ik hoe deze dag was.

Geslaagd

Ik werd heerlijk laat wakker, rond half 10 pas. Om 8 uur ‘s ochtends zouden de n-termen online komen en ik was eerlijk gezegd niet van plan om deze te bekijken. Ik opende mijn whatsapp en het eerste wat ik zag, waren de n-termen. Geweldig. Ik moest een n-term van 0.6 hebben voor Frans en een n-term van 1.4 hebben voor Spaans. Drie vakken had ik nagekeken, Frans, Engels en Spaans. Engels zal sowieso voldoende zijn, dus daar maakte ik mij geen zorgen over. Bij de n-termen zag ik dat de n-term van Frans 0.6 was en de n-term van Spaans 1.4. Precies goed dus. Nailed it.

geslaagd

Nu werd het natuurlijk wachten. Ik zou pas vanaf half 3 gebeld worden en dat wachten was nou niet echt bepaald fijn. Ik had nog twee afleveringen Love Island te kijken, maar na deze twee afleveringen zat ik maar een beetje door het huis te lopen en te wachten op het verlossende telefoontje. Ondertussen had ik de rest van de n-termen bekeken en daar was ik eigenlijk redelijk door geschrokken. De n-termen van wiskunde en economie waren erg laag en dat had ik dus totaal niet verwacht. Hierdoor werd ik alleen nog maar zenuwachtiger.

Om 15:40 kreeg ik dan eindelijk het verlossende telefoontje. Eindelijk geslaagd! Mijn mentor noemde nog al mijn cijfers op, maar dat had ik helemaal niet gehoord. Ik was eigenlijk alleen maar blij dat ik geslaagd was en ik ga echt niet nog iets herkansen.

Heb jij ook zo’n geweldig telefoontje ontvangen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

6 Reacties

 1. Minke

  Aan het plaatje kon ik natuurlijk al meteen zien dat je gezakt was, wat naar voor je!

  Haha, grapje! Wat goed van je, gefeliciteerd! Het wachten op je telefoontje is inderdaad echt verschrikkelijk. Bij mijn nichtje werd je alleen gebeld als je gezakt zou zijn, dat lijkt me NOG erger want dan heb je dus nooit echt dat verlossende moment. Nu op naar de volgende stap, maar eerst genieten van een lekkere vakantie! Dat heb je verdient…

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Jeetje als je alleen gebeld wordt als je gezakt bent dan is dat nog erger natuurlijk. Dankjewel!

   Antwoord
 2. allaboutbertina

  Gefeliciteerd meid! Veel succes gewenst met je nieuwe studie en de nieuwe start op de universiteit. Hopelijk ga je het snel naar je zin hebben.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.