Follow:
Fashion Outfits

Beige oversized vest | Perfect voor de gure dagen!

De dagen beginnen weer koud te worden en daarom is het tijd om weer naar winter kleding te zoeken. Ik ben gek op oversized vesten en ik was dan al heel lang op zoek naar een zwart en beige vest. Nou, ik kan eindelijk zeggen dat ik het perfecte beige oversized vest heb gevonden (en voor die zwarte.. Tja, dat wordt nog een zoektocht). Benieuwd naar dit vest? Lees dan deze blog.

Beige oversized vest

Beige oversized vest Beige jurkje

Dit is het oversized vest waar ik het over heb. Het is echt een heerlijk vest, vooral omdat hij zo dik is. Het vest heb ik gekocht in maat 34, een maat die ik altijd neem. Zoals je kan zien valt het vest vrij groot, wat ik natuurlijk hartstikke leuk vind. Als je echter wil dat het vest wat strakker zit, dan kan je beter een maat kleiner kopen.

Beige oversized vestBeige oversized vest

Het vest is gemaakt van 80% acryl en 20% polyester. Daardoor prikt het vest enigszins, wat vooral op valt als je het vest net aan hebt getrokken. Wat ik wel heel fijn vindt aan dit vest, zijn de knopen. Het liefst draag ik het vest open, maar als het wat kouder is, dan kan ik het vest ook dicht doen, wat natuurlijk erg fijn is.

Het vest kost 39 euro, wat nog enigszins prijzig is voor een vest. Wel krijg je daar goede kwaliteit voor terug.

Beige oversized vest

Bij het beige vest draag ik het liefst lichte kleuren. Zo draag ik een beige jurkje van NA-KD met mouwtjes. Het enige nadeel aan dit jurkje vind ik dat je er zeker een hemdje onder moet dragen. Dit geeft toch een beetje een “kinderlijk” gevoel en ik had hem liever zonder hemdje gezien.

Dit jurkje kost 39 euro, dezelfde prijs als het vest. Het is een schattig jurkje voor de zomer en als je het hemdje onder het jurkje niet erg vindt, dan moet je hem zeker kopen.

Ook draag ik vaak sieraden bij mijn outfits. Dit keer draag ik kleine stud oorbellen, die zeker bij deze outfit passen.

Lees tip: Beige high waisted shorts voor vakantie

Beige sneakers Beige sneakers Beige sneakers

Naast het beige jurkje en het beige vest, draag ik ook deze gave sneakers. Ze passen volledig bij de outfit, want ook deze zijn beige. Ze lopen daarnaast echt heerlijk en het zijn dan ook gave schoenen om te dragen.

Deze schoenen kosten 79 euro, wat ik een redelijke prijs vind voor deze schoenen. Ze zijn echt hartstikke leuk en te combineren met heel veel verschillende outfits.

Hoe vind jij het oversized beige vest?

Meer outfits zien van NA-KD? Lees dan deze post over beige shorts voor vakantie.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.