Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Beige oversized vest | Perfect voor de gure dagen!
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

5 september 2019

De dagen beginnen weer koud te worden en daarom is het tijd om weer naar winter kleding te zoeken. Ik ben gek op oversized vesten en ik was dan al heel lang op zoek naar een zwart en beige vest. Nou, ik kan eindelijk zeggen dat ik het perfecte beige oversized vest heb gevonden (en voor die zwarte.. Tja, dat wordt nog een zoektocht). Benieuwd naar dit vest? Lees dan deze blog.

Beige oversized vest

Beige oversized vest Beige jurkje

Dit is het oversized vest waar ik het over heb. Het is echt een heerlijk vest, vooral omdat hij zo dik is. Het vest heb ik gekocht in maat 34, een maat die ik altijd neem. Zoals je kan zien valt het vest vrij groot, wat ik natuurlijk hartstikke leuk vind. Als je echter wil dat het vest wat strakker zit, dan kan je beter een maat kleiner kopen.

Beige oversized vestBeige oversized vest

Het vest is gemaakt van 80% acryl en 20% polyester. Daardoor prikt het vest enigszins, wat vooral op valt als je het vest net aan hebt getrokken. Wat ik wel heel fijn vindt aan dit vest, zijn de knopen. Het liefst draag ik het vest open, maar als het wat kouder is, dan kan ik het vest ook dicht doen, wat natuurlijk erg fijn is.

Het vest kost 39 euro, wat nog enigszins prijzig is voor een vest. Wel krijg je daar goede kwaliteit voor terug.

Beige oversized vest

Bij het beige vest draag ik het liefst lichte kleuren. Zo draag ik een beige jurkje van NA-KD met mouwtjes. Het enige nadeel aan dit jurkje vind ik dat je er zeker een hemdje onder moet dragen. Dit geeft toch een beetje een “kinderlijk” gevoel en ik had hem liever zonder hemdje gezien.

Dit jurkje kost 39 euro, dezelfde prijs als het vest. Het is een schattig jurkje voor de zomer en als je het hemdje onder het jurkje niet erg vindt, dan moet je hem zeker kopen.

Ook draag ik vaak sieraden bij mijn outfits. Dit keer draag ik kleine stud oorbellen, die zeker bij deze outfit passen.

Lees tip: Beige high waisted shorts voor vakantie

Beige sneakers Beige sneakers Beige sneakers

Naast het beige jurkje en het beige vest, draag ik ook deze gave sneakers. Ze passen volledig bij de outfit, want ook deze zijn beige. Ze lopen daarnaast echt heerlijk en het zijn dan ook gave schoenen om te dragen.

Deze schoenen kosten 79 euro, wat ik een redelijke prijs vind voor deze schoenen. Ze zijn echt hartstikke leuk en te combineren met heel veel verschillende outfits.

Hoe vind jij het oversized beige vest?

Meer outfits zien van NA-KD? Lees dan deze post over beige shorts voor vakantie.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes,...

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.