Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Beige oversized vest | Perfect voor de gure dagen!

Geschreven door Celine Klooster

5 september 2019

De dagen beginnen weer koud te worden en daarom is het tijd om weer naar winter kleding te zoeken. Ik ben gek op oversized vesten en ik was dan al heel lang op zoek naar een zwart en beige vest. Nou, ik kan eindelijk zeggen dat ik het perfecte beige oversized vest heb gevonden (en voor die zwarte.. Tja, dat wordt nog een zoektocht). Benieuwd naar dit vest? Lees dan deze blog.

Beige oversized vest

Beige oversized vest Beige jurkje

Dit is het oversized vest waar ik het over heb. Het is echt een heerlijk vest, vooral omdat hij zo dik is. Het vest heb ik gekocht in maat 34, een maat die ik altijd neem. Zoals je kan zien valt het vest vrij groot, wat ik natuurlijk hartstikke leuk vind. Als je echter wil dat het vest wat strakker zit, dan kan je beter een maat kleiner kopen.

Beige oversized vestBeige oversized vest

Het vest is gemaakt van 80% acryl en 20% polyester. Daardoor prikt het vest enigszins, wat vooral op valt als je het vest net aan hebt getrokken. Wat ik wel heel fijn vindt aan dit vest, zijn de knopen. Het liefst draag ik het vest open, maar als het wat kouder is, dan kan ik het vest ook dicht doen, wat natuurlijk erg fijn is.

Het vest kost 39 euro, wat nog enigszins prijzig is voor een vest. Wel krijg je daar goede kwaliteit voor terug.

Beige oversized vest

Bij het beige vest draag ik het liefst lichte kleuren. Zo draag ik een beige jurkje van NA-KD met mouwtjes. Het enige nadeel aan dit jurkje vind ik dat je er zeker een hemdje onder moet dragen. Dit geeft toch een beetje een “kinderlijk” gevoel en ik had hem liever zonder hemdje gezien.

Dit jurkje kost 39 euro, dezelfde prijs als het vest. Het is een schattig jurkje voor de zomer en als je het hemdje onder het jurkje niet erg vindt, dan moet je hem zeker kopen.

Ook draag ik vaak sieraden bij mijn outfits. Dit keer draag ik kleine stud oorbellen, die zeker bij deze outfit passen.

Lees tip: Beige high waisted shorts voor vakantie

Beige sneakers Beige sneakers Beige sneakers

Naast het beige jurkje en het beige vest, draag ik ook deze gave sneakers. Ze passen volledig bij de outfit, want ook deze zijn beige. Ze lopen daarnaast echt heerlijk en het zijn dan ook gave schoenen om te dragen.

Deze schoenen kosten 79 euro, wat ik een redelijke prijs vind voor deze schoenen. Ze zijn echt hartstikke leuk en te combineren met heel veel verschillende outfits.

Hoe vind jij het oversized beige vest?

Meer outfits zien van NA-KD? Lees dan deze post over beige shorts voor vakantie.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.