Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Beige oversized vest | Perfect voor de gure dagen!

Geschreven door Celine Klooster

5 september 2019

De dagen beginnen weer koud te worden en daarom is het tijd om weer naar winter kleding te zoeken. Ik ben gek op oversized vesten en ik was dan al heel lang op zoek naar een zwart en beige vest. Nou, ik kan eindelijk zeggen dat ik het perfecte beige oversized vest heb gevonden (en voor die zwarte.. Tja, dat wordt nog een zoektocht). Benieuwd naar dit vest? Lees dan deze blog.

Beige oversized vest

Beige oversized vest Beige jurkje

Dit is het oversized vest waar ik het over heb. Het is echt een heerlijk vest, vooral omdat hij zo dik is. Het vest heb ik gekocht in maat 34, een maat die ik altijd neem. Zoals je kan zien valt het vest vrij groot, wat ik natuurlijk hartstikke leuk vind. Als je echter wil dat het vest wat strakker zit, dan kan je beter een maat kleiner kopen.

Beige oversized vestBeige oversized vest

Het vest is gemaakt van 80% acryl en 20% polyester. Daardoor prikt het vest enigszins, wat vooral op valt als je het vest net aan hebt getrokken. Wat ik wel heel fijn vindt aan dit vest, zijn de knopen. Het liefst draag ik het vest open, maar als het wat kouder is, dan kan ik het vest ook dicht doen, wat natuurlijk erg fijn is.

Het vest kost 39 euro, wat nog enigszins prijzig is voor een vest. Wel krijg je daar goede kwaliteit voor terug.

Beige oversized vest

Bij het beige vest draag ik het liefst lichte kleuren. Zo draag ik een beige jurkje van NA-KD met mouwtjes. Het enige nadeel aan dit jurkje vind ik dat je er zeker een hemdje onder moet dragen. Dit geeft toch een beetje een “kinderlijk” gevoel en ik had hem liever zonder hemdje gezien.

Dit jurkje kost 39 euro, dezelfde prijs als het vest. Het is een schattig jurkje voor de zomer en als je het hemdje onder het jurkje niet erg vindt, dan moet je hem zeker kopen.

Ook draag ik vaak sieraden bij mijn outfits. Dit keer draag ik kleine stud oorbellen, die zeker bij deze outfit passen.

Lees tip: Beige high waisted shorts voor vakantie

Beige sneakers Beige sneakers Beige sneakers

Naast het beige jurkje en het beige vest, draag ik ook deze gave sneakers. Ze passen volledig bij de outfit, want ook deze zijn beige. Ze lopen daarnaast echt heerlijk en het zijn dan ook gave schoenen om te dragen.

Deze schoenen kosten 79 euro, wat ik een redelijke prijs vind voor deze schoenen. Ze zijn echt hartstikke leuk en te combineren met heel veel verschillende outfits.

Hoe vind jij het oversized beige vest?

Meer outfits zien van NA-KD? Lees dan deze post over beige shorts voor vakantie.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.