Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Waarom ben ik begonnen met bloggen?

Geschreven door Celine Klooster

29 september 2017

Ik ben ruim drie jaar geleden begonnen met bloggen. Het begon eigenlijk als een kleine hobby en ik had verwacht dat ik er niet heel veel tijd in zou steken. Op een gegeven moment begon ik er toch steeds meer tijd in te steken en wil ik nog steeds mijn blog veel meer verbeteren en laten groeien. Waarom ben ik eigenlijk begonnen met bloggen en nooit gestopt? Dat lees je in deze blog!

Schrijven

Ik hield vroeger al heel erg van schrijven. Zo schreef ik verhalen op Wattpad of gewoon in een simpel boekje. Ook had ik heel vroeger een Youtube kanaal waar ik (hele stomme!) filmpjes op zette. Deze is allang verwijderd, dus doe geen moeite om deze filmpjes terug te vinden haha.

bloggen

Op een gegeven moment las ik op een forum dat iemand opzoek was naar iemand om mee te bloggen. Dit leek mij natuurlijk erg leuk en meteen waren we begonnen met bloggen. Na een tijd kwam ik er alleen achter dat ik gewoon veel meer deed en dat ik het best lastig vind om samen te werken. Na een paar maanden besloot ik dus om alleen verder te gaan. Mijn blog kreeg toen een makeover en ik begon het bloggen steeds serieuzer te nemen.

Ook kreeg ik veel meer samenwerkingen en begonnen bedrijven ook interesse te tonen in mijn blog. Toen kwam alleen het probleem dat ik heel weinig kon veranderen aan mijn blog, omdat ik op Blogspot zat. Ik stapte dus over naar WordPress en toen begon mijn blog nog veel beter te lopen.

Elke dag krijg ik steeds meer plezier in mijn blog en ik houd ervan om het resultaat te zien van mijn blog posts. Alle lieve reacties en de leuke mensen die ik ontmoet vind ik ook een erg leuke kant van het bloggen. Nog steeds ben ik dus heel blij dat ik ben begonnen met bloggen en ik zou dit niet heel snel veranderen.

Waarom ben jij begonnen met bloggen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

4 Reacties

  1. MissFrenchy

    het zit er super goed uit! je doet het heel goed!

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.