Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Waarom ben ik begonnen met bloggen?
4 Comments

Written by Celine

29 september 2017

Ik ben ruim drie jaar geleden begonnen met bloggen. Het begon eigenlijk als een kleine hobby en ik had verwacht dat ik er niet heel veel tijd in zou steken. Op een gegeven moment begon ik er toch steeds meer tijd in te steken en wil ik nog steeds mijn blog veel meer verbeteren en laten groeien. Waarom ben ik eigenlijk begonnen met bloggen en nooit gestopt? Dat lees je in deze blog!

Schrijven

Ik hield vroeger al heel erg van schrijven. Zo schreef ik verhalen op Wattpad of gewoon in een simpel boekje. Ook had ik heel vroeger een Youtube kanaal waar ik (hele stomme!) filmpjes op zette. Deze is allang verwijderd, dus doe geen moeite om deze filmpjes terug te vinden haha.

bloggen

Op een gegeven moment las ik op een forum dat iemand opzoek was naar iemand om mee te bloggen. Dit leek mij natuurlijk erg leuk en meteen waren we begonnen met bloggen. Na een tijd kwam ik er alleen achter dat ik gewoon veel meer deed en dat ik het best lastig vind om samen te werken. Na een paar maanden besloot ik dus om alleen verder te gaan. Mijn blog kreeg toen een makeover en ik begon het bloggen steeds serieuzer te nemen.

Ook kreeg ik veel meer samenwerkingen en begonnen bedrijven ook interesse te tonen in mijn blog. Toen kwam alleen het probleem dat ik heel weinig kon veranderen aan mijn blog, omdat ik op Blogspot zat. Ik stapte dus over naar WordPress en toen begon mijn blog nog veel beter te lopen.

Elke dag krijg ik steeds meer plezier in mijn blog en ik houd ervan om het resultaat te zien van mijn blog posts. Alle lieve reacties en de leuke mensen die ik ontmoet vind ik ook een erg leuke kant van het bloggen. Nog steeds ben ik dus heel blij dat ik ben begonnen met bloggen en ik zou dit niet heel snel veranderen.

Waarom ben jij begonnen met bloggen?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

4 Reacties

  1. MissFrenchy

    het zit er super goed uit! je doet het heel goed!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.