Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Waarom ben ik begonnen met bloggen?
4 Comments

Written by Celine

29 september 2017

Ik ben ruim drie jaar geleden begonnen met bloggen. Het begon eigenlijk als een kleine hobby en ik had verwacht dat ik er niet heel veel tijd in zou steken. Op een gegeven moment begon ik er toch steeds meer tijd in te steken en wil ik nog steeds mijn blog veel meer verbeteren en laten groeien. Waarom ben ik eigenlijk begonnen met bloggen en nooit gestopt? Dat lees je in deze blog!

Schrijven

Ik hield vroeger al heel erg van schrijven. Zo schreef ik verhalen op Wattpad of gewoon in een simpel boekje. Ook had ik heel vroeger een Youtube kanaal waar ik (hele stomme!) filmpjes op zette. Deze is allang verwijderd, dus doe geen moeite om deze filmpjes terug te vinden haha.

bloggen

Op een gegeven moment las ik op een forum dat iemand opzoek was naar iemand om mee te bloggen. Dit leek mij natuurlijk erg leuk en meteen waren we begonnen met bloggen. Na een tijd kwam ik er alleen achter dat ik gewoon veel meer deed en dat ik het best lastig vind om samen te werken. Na een paar maanden besloot ik dus om alleen verder te gaan. Mijn blog kreeg toen een makeover en ik begon het bloggen steeds serieuzer te nemen.

Ook kreeg ik veel meer samenwerkingen en begonnen bedrijven ook interesse te tonen in mijn blog. Toen kwam alleen het probleem dat ik heel weinig kon veranderen aan mijn blog, omdat ik op Blogspot zat. Ik stapte dus over naar WordPress en toen begon mijn blog nog veel beter te lopen.

Elke dag krijg ik steeds meer plezier in mijn blog en ik houd ervan om het resultaat te zien van mijn blog posts. Alle lieve reacties en de leuke mensen die ik ontmoet vind ik ook een erg leuke kant van het bloggen. Nog steeds ben ik dus heel blij dat ik ben begonnen met bloggen en ik zou dit niet heel snel veranderen.

Waarom ben jij begonnen met bloggen?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

4 Reacties

  1. MissFrenchy

    het zit er super goed uit! je doet het heel goed!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.