Follow:
Beauty TB

Beautytips: True or not?

 

Door Celine – Vaak kom ik beautytips op het internet tegen en denk ik, helpt dit eigenlijk wel? Meestal probeer je deze uit en komt er een verschrikkelijk resultaat te voorschijn. Vandaag laat ik jullie negen beautytips zien, die nou niet echt bepaald goed werken.

Shape je gezicht met een wenkbrauwpotlood.

Doe dit alsjeblieft niet. Ten eerste, het ziet er letterlijk uit alsof je met een kleurpotlood op je wang hebt zitten tekenen. Ten tweede, een wenkbrauwpotlood blijft soms niet goed zitten. Hierdoor kunnen de wat dikkere lijntjes beter zichtbaar worden, doordat de dunnere lijntjes vervagen. Hierdoor lijk je net een Indiaan.

Breng concealer als foundation aan.

Op heel veel beautyblogs staat deze tip. ‘Breng concealer aan als een foundation, voor een betere dekking’. Alsjeblieft doe dit niet. Concealer is bedoeld voor een klein vlekje, niet voor je hele gezicht.

Breng lipstick aan als blush.

Ik begrijp eerlijk gezegd niet hoe dit kan werken. Als je bijvoorbeeld een veel te donkere, of veel te lichte lipstick hebt, zie je eruit als een spook of een clown.

Tandpasta werkt tegen puistjes.

Tegen puistjes? Geloof me, dit gaat echt niet werken. Het werkt misschien dan wel verkoelend, maar het kan ook ontstekingen opwekken.

beautytips

Bron

Door krachtig borstelen zal je haar glanzen.

Nooit doen! Doordat je krachtig gaat borstelen breekt je haar af en gaat het alles behalve glanzen. Zorg liever voor een goed haarproduct, die je haar laat glanzen.

Een ei werkt als haarkuur.

Het gevoel van een ei in mijn haar lijkt me nou niet echt bepaald lekker. De lechitine in de eidooier helpt wel tegen uitdrogen, maar het gaat stollen bij lichaamstemperatuur. Hierdoor gaat het ei erg moeilijk uit je haar.

Gezichts gymnastiek helpt.

Ik weet niet waar dit vandaan komt, maar dit gaat echt niet helpen. Juist doordat je overdreven oefeningen gaat doen met je gezicht, kunnen er eerder rimpels ontstaan. Niemand wilt dat toch?

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Lesley van de Langkruis

  Van sommige tip had ik nog nooit nooit gehoord en lijken me inderdaad niet heel handig om te doen 😉 Ik dacht wel altijd dat tandpasta hielp tegen puistjes haha maar gelukkig heb ik die niet zo veel dus dat valt dan wel weer mee!

  20 april 2015 at 13:17
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Review: A Fish Named Fr

  Door Celine - Een week geleden heb ik een super leuk pakketje gekregen, namelijk een pakketje van A Fish Named...

  Sluiten