Follow:
TB

Beautygeheimen

 


Hey, ik ben Sanne. Ik ben gastblogger dus schrijf ik maar één artikel, ik hoop dat jullie er wat aan hebben!

 

 

-Slaap op een kussensloop gemaakt van satijn

Het laat je haar glanzen, zorgt dat je haar minder in de knoop zit en zorgt dat je haar minder snel vet word. Ook is het goed voor je huid; minder puistjes en geen vouwen mee in je geicht als je opstaat.

-Lach veel!

Lachen is gezond. Het zorgt voor meer weerstand, het ontspant en maakt een stofje aan waardoor je je gelukkig voelt. En lachen geeft je een leuke natuurlijke uitstraling 😀

-Haarmasker van ei en olijfolie

Het geheim van prachtige lokken is een haarmasker van één eigeel en één tl olijfolie dat ervoor zorgt dat het haar niet droog word. Laat dit masker ongeveer twintig minuten intrekken en spoel het vervolgens uit met koud water.

-Lipverzorging met honing en suiker.

Heb jij ook wel eens van die droge lippen waar je je dan zo aan kan ergeren? Hier de oplossing! Neem een potje/kommetje en doe daar wat honing en suiker in. Smeer het mengseltje vervolgens op je droge lippen. Laat dit ongeveer tien minuutjes zitten en haal het er dan met een doekje af. Met zachte lippen als resultaat!

-Scrubben met koffiedik

Gooi koffiefilters niet zomaar weg! Als je de koffiedik mengt met je douchegel kun je het gebruiken als scrub voor je lichaam. Het zorgt voor een betere bloeddoorstroming en gaat cellulitis (putjes in de huid) tegen.

-Bij beauty hoort natuurlijk ook kleding!

Mijn allergrootste tip is: draag kleding waarin jijje mooi/lekker in voelt. Draag het omdat jij het mooi vind! Je eigen stijl vormen is belangrijk, loop niet de trends blindelings achterna. Bij mode en stijl hoort experimenteren. Het is leuk om van de trend die in is, te variëren met je eigen stijl. Try it.
Heb jij nog meer tips?
-Door Sanne (gastblogger)

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply hannelore heynen

    Leuke tips!! En wat een leuke blog hebben jullie eigenlijk 🙂 xx

    7 oktober 2014 at 20:35
  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.