Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Hoe heb ik beautybloggen ervaren het afgelopen jaar?
2 Comments

Written by Celine

26 december 2016

Bloggen in het algemeen is niet het makkelijkste ding om te doen. Ik heb het afgelopen jaar heel veel geleerd over het bloggen zelf, maar ook veel over beauty bloggen. Zo ben ik veel beter geworden in fotograferen en ben ik zeker achter een aantal trucjes gekomen. Zo ben ik erachter gekomen hoe je de achtergrond van je foto’s een stuk witter kan maken en ben ik erachter gekomen hoe jouw gezicht het beste uitkomt op camera.

Ik gebruik natuurlijk Photoshop en daar kan je echt super veel mee. Zo maak ik de achtergrond van mijn foto’s altijd witter en stel ik het contrast in. Zo komt het product veel mooier naar voren. Ook ben ik erachter gekomen dat je altijd een flits moet gebruiken wanneer je een foto maakt van je gezicht. Zo is je gezicht veel egaler en komt het gewoon veel mooier uit. Ik gebruik niet een flits voor mijn product foto’s, dan worden de foto’s namelijk veel te overbelicht en simpel weg lelijk. Waarschijnlijk als je een minder fellere flits hebt, dan is dit niet het geval.

beautybloggen

Ik ben ook erg vooruit gegaan in het schrijven van mijn artikelen. Ik heb ook veel meer inspiratie bij het schrijven van mijn artikelen en ik schrijf in het algemeen veel meer in een artikel dan voorheen. In het nieuwe jaar ga ik zeker even naar de Action of een andere winkel om decoratie te kopen. Soms mis ik wat mooie decoratie in mijn artikelen. Ik denk dat ik een paar nep bloemen of steentjes ga kopen. Ik zie dat denk ik wel wanneer ik in de winkel ben.

In het nieuwe jaar ga ik ook veel meer verbeteren met mijn blog. Ik heb al grote plannen, die ik later ga vertellen. Ik kan tenminste wel al vertellen dat mijn blog een compleet andere look krijgt!

Waarom het belangrijk is om te kijken naar het afgelopen jaar

Het is altijd heel belangrijk om te kijken naar het afgelopen jaar. Ik zie al veel fouten die ik heb gemaakt en ook veel verbeteringen. Ik weet wat ik wil verbeteren in het nieuwe jaar en ik weet ook wat ik wil houden. Het nieuwe jaar is voor mij een jaar van veranderingen en ik zie eigenlijk wel hoe het gaat. Ik wil tenminste al heel veel verbeteren en ik hoop dat dit ook gaat lukken.

Ga jij nog wat veranderen in het nieuwe jaar?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

2 Reacties

  1. Patricia

    Ben benieuwd. De look van je blog nu (op mobiel) vind ik al super.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.