Follow:
Beauty

Hoe heb ik beautybloggen ervaren het afgelopen jaar?

Bloggen in het algemeen is niet het makkelijkste ding om te doen. Ik heb het afgelopen jaar heel veel geleerd over het bloggen zelf, maar ook veel over beauty bloggen. Zo ben ik veel beter geworden in fotograferen en ben ik zeker achter een aantal trucjes gekomen. Zo ben ik erachter gekomen hoe je de achtergrond van je foto’s een stuk witter kan maken en ben ik erachter gekomen hoe jouw gezicht het beste uitkomt op camera.

Ik gebruik natuurlijk Photoshop en daar kan je echt super veel mee. Zo maak ik de achtergrond van mijn foto’s altijd witter en stel ik het contrast in. Zo komt het product veel mooier naar voren. Ook ben ik erachter gekomen dat je altijd een flits moet gebruiken wanneer je een foto maakt van je gezicht. Zo is je gezicht veel egaler en komt het gewoon veel mooier uit. Ik gebruik niet een flits voor mijn product foto’s, dan worden de foto’s namelijk veel te overbelicht en simpel weg lelijk. Waarschijnlijk als je een minder fellere flits hebt, dan is dit niet het geval.

beautybloggen

Ik ben ook erg vooruit gegaan in het schrijven van mijn artikelen. Ik heb ook veel meer inspiratie bij het schrijven van mijn artikelen en ik schrijf in het algemeen veel meer in een artikel dan voorheen. In het nieuwe jaar ga ik zeker even naar de Action of een andere winkel om decoratie te kopen. Soms mis ik wat mooie decoratie in mijn artikelen. Ik denk dat ik een paar nep bloemen of steentjes ga kopen. Ik zie dat denk ik wel wanneer ik in de winkel ben.

In het nieuwe jaar ga ik ook veel meer verbeteren met mijn blog. Ik heb al grote plannen, die ik later ga vertellen. Ik kan tenminste wel al vertellen dat mijn blog een compleet andere look krijgt!

Waarom het belangrijk is om te kijken naar het afgelopen jaar

Het is altijd heel belangrijk om te kijken naar het afgelopen jaar. Ik zie al veel fouten die ik heb gemaakt en ook veel verbeteringen. Ik weet wat ik wil verbeteren in het nieuwe jaar en ik weet ook wat ik wil houden. Het nieuwe jaar is voor mij een jaar van veranderingen en ik zie eigenlijk wel hoe het gaat. Ik wil tenminste al heel veel verbeteren en ik hoop dat dit ook gaat lukken.

Ga jij nog wat veranderen in het nieuwe jaar?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Patricia

  Ben benieuwd. De look van je blog nu (op mobiel) vind ik al super.

  26 december 2016 at 09:01
  • Reply Celine Klooster

   Ah super lief! Het wordt tenminste nog stukken beter!

   26 december 2016 at 17:16

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  De gedachtegang van een terrorist

  Afgelopen maandag zijn er weer verschrikkelijke dingen gebeurt. De aanslagen in Berlijn, maar ook in Zurich en Turkije. Allemaal verschrikkelijke...

  Sluiten