Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Hoe heb ik beautybloggen ervaren het afgelopen jaar?
2 Comments

Written by Celine

26 december 2016

Bloggen in het algemeen is niet het makkelijkste ding om te doen. Ik heb het afgelopen jaar heel veel geleerd over het bloggen zelf, maar ook veel over beauty bloggen. Zo ben ik veel beter geworden in fotograferen en ben ik zeker achter een aantal trucjes gekomen. Zo ben ik erachter gekomen hoe je de achtergrond van je foto’s een stuk witter kan maken en ben ik erachter gekomen hoe jouw gezicht het beste uitkomt op camera.

Ik gebruik natuurlijk Photoshop en daar kan je echt super veel mee. Zo maak ik de achtergrond van mijn foto’s altijd witter en stel ik het contrast in. Zo komt het product veel mooier naar voren. Ook ben ik erachter gekomen dat je altijd een flits moet gebruiken wanneer je een foto maakt van je gezicht. Zo is je gezicht veel egaler en komt het gewoon veel mooier uit. Ik gebruik niet een flits voor mijn product foto’s, dan worden de foto’s namelijk veel te overbelicht en simpel weg lelijk. Waarschijnlijk als je een minder fellere flits hebt, dan is dit niet het geval.

beautybloggen

Ik ben ook erg vooruit gegaan in het schrijven van mijn artikelen. Ik heb ook veel meer inspiratie bij het schrijven van mijn artikelen en ik schrijf in het algemeen veel meer in een artikel dan voorheen. In het nieuwe jaar ga ik zeker even naar de Action of een andere winkel om decoratie te kopen. Soms mis ik wat mooie decoratie in mijn artikelen. Ik denk dat ik een paar nep bloemen of steentjes ga kopen. Ik zie dat denk ik wel wanneer ik in de winkel ben.

In het nieuwe jaar ga ik ook veel meer verbeteren met mijn blog. Ik heb al grote plannen, die ik later ga vertellen. Ik kan tenminste wel al vertellen dat mijn blog een compleet andere look krijgt!

Waarom het belangrijk is om te kijken naar het afgelopen jaar

Het is altijd heel belangrijk om te kijken naar het afgelopen jaar. Ik zie al veel fouten die ik heb gemaakt en ook veel verbeteringen. Ik weet wat ik wil verbeteren in het nieuwe jaar en ik weet ook wat ik wil houden. Het nieuwe jaar is voor mij een jaar van veranderingen en ik zie eigenlijk wel hoe het gaat. Ik wil tenminste al heel veel verbeteren en ik hoop dat dit ook gaat lukken.

Ga jij nog wat veranderen in het nieuwe jaar?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

2 Reacties

  1. Patricia

    Ben benieuwd. De look van je blog nu (op mobiel) vind ik al super.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.