Follow:
Beauty TB

Beauty Wishlist

 

Door Celine – Woohoo! De tweede wishlist alweer! Elke maand komt er een Beauty Wishlist online op The Beautyboulevard, zodat jullie misschien wat inspiratie kunnen krijgen ( en natuurlijk is het hartstikke leuk om te lezen *wink*). 

Vans Authentic Shoes.

Oke, ik ben serieus verliefd op deze schoenen. Deze schoenen zijn namelijk helemaal perfect voor de zomer. Ik zoek nog steeds super leuke sneakers voor in de zomer, ik heb namelijk bijna alleen maar laarsjes. Ik kan niet wachten totdat deze schoenen in de uitverkoop komen of dat ik ze tenminste in de winkel kan passen.

 MAC: Isabel and Ruben Toledo Lipstick.

Jullie weten waarschijnlijk wel dat ik een kleine verslaving heb aan MAC lipsticks. Deze lipsticks kom ik erg vaak tegen op instagram en wat ben ik verliefd zeg. Deze lipsticks moet ik gewoon hebben. Helaas moet je dan ook nog kiezen welke kleur, struggles hierzo.

NARS Vault.

Omijngod. Wie wilt dit nou niet hebben? Helaas kost deze box $500, dus hier kan ik nog lang over gaan dromen. Ook al gaat hij in de uitverkoop, het zou nog zeker $200 kosten en dan heb ik het er nog steeds niet voor over. Droom lekker verder Celine.
 Wauw wat een mooie nagellak! Deze nagellak ga ik zeker kopen. Essence is een lekker budget merk, met super mooie lakjes. Dus waarom niet?

#Bloggers do it better trui.

beauty wishlist
I need this. Deze trui is maar 15 euro en kan je halen bij de Mango. Binnenkort dus even naar de stad en hopen dat hij niet is uitverkocht.
Wat vinden jullie van deze wishlist? Welke dingen willen jullie zeker ook hebben?
-Celine. 
Bron fotos: Alle foto’s heb ik van de officiële websites gehaald.
 

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Mandy

  Leuke wishlist! De schoenen zijn ontzettend gaaf en de MAC lipsticks zien er ook prachtig uit 🙂

  5 april 2015 at 23:10
 • Reply Floor

  Wat een leuke dingetjes staan er op je wishlis! Jammer trouwens dat NARS Vault $500 kost, dat is behoorlijk duur namelijk, haha

  6 april 2015 at 10:16
 • Reply thebeautynary

  Die trui van Mango is super leuk! Daar moet ik misschien toch ook maar eens langs gaan 😉

  ~ Hannelore

  6 april 2015 at 19:08
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  The booty: Tips and tric

    Door Celine - De laatste tijd hoor ik steeds meer meiden klagen over dat ze een dikke kont willen....

  Sluiten