Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Beauty producten die je mee moet nemen op vakantie
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

20 juni 2018

Wanneer ik op vakantie ben, kom ik er altijd achter dat ik een hoop producten ben vergeten. In deze blog post vertel ik daarom de beauty producten die je mee moet nemen op vakantie. Hierdoor vergeet je nooit meer de essentiële producten.

Beauty producten die je mee moet nemen op vakantie

Zonnebrand

Dit ligt natuurlijk heel erg voor de hand liggend, maar weet je hoeveel mensen zonnebrand vergeten? De meeste mensen denken dat ze het daar wel even kunnen kopen, maar dat valt meestal toch erg tegen. Meestal zijn deze mensen al verbrand totdat ze zonnebrand kunnen kopen.

Waterproof mascara

Ik ga al bijna op vakantie, maar ik heb nog steeds geen waterproof mascara. Toch is dit echt een must en is het dan ook echt een aanrader om deze mee te nemen op vakantie.

Lees tip: Essence Lash Princess | De mascara waar iedereen het over heeft

Dag- en nachtcreme

Altijd wanneer ik op vakantie ben, merk ik dat ik een hele droge huid heb. Ik heb natuurlijk al een hele droge huid van mezelf, maar wanneer ik op vakantie ga, is dit alleen nog maar erger. Zeker een aanrader dus op dag- en nachtcreme mee te nemen.

Lees tip: Producten tegen de droge huid | Ziaja

Beauty producten die je mee moet nemen op vakantie

Mists

Ik houd echt van mists. Deze zijn altijd erg verfrissend en daarnaast een echte oppepper voor je huid. Het is dan ook echt een aanrader om een mists te kopen en mee te nemen op vakantie. Over de mist hierboven komt binnenkort een review over online.

Face wash

Ik vergeet altijd mijn face wash mee te nemen. Dit is toch echt wel essentieel, vooral als je een moeilijke huid hebt. Vul dus zeker een klein flesje met face wash, zodat je deze niet vergeet.

Bodylotion

Ook bodylotion is echt een must als je bijvoorbeeld vaak gaat zonnen. Wanneer je vaak gaat zonnen of gewoon naar een zonnig land gaat, dan is het zeker een aanrader om bodylotion mee te nemen.

Dit zijn de beauty producten die je mee moet nemen op vakantie. Wat mag jij zeker niet vergeten en ga je deze zomer nog op vakantie?

Ik ga binnenkort naar Valencia en naar Amerika. Meer updates hierover zien? Check dan mijn Instagram.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.