Follow:
Beauty Huidverzorging

Beauty producten die je mee moet nemen op vakantie

Wanneer ik op vakantie ben, kom ik er altijd achter dat ik een hoop producten ben vergeten. In deze blog post vertel ik daarom de beauty producten die je mee moet nemen op vakantie. Hierdoor vergeet je nooit meer de essentiële producten.

Beauty producten die je mee moet nemen op vakantie

Zonnebrand

Dit ligt natuurlijk heel erg voor de hand liggend, maar weet je hoeveel mensen zonnebrand vergeten? De meeste mensen denken dat ze het daar wel even kunnen kopen, maar dat valt meestal toch erg tegen. Meestal zijn deze mensen al verbrand totdat ze zonnebrand kunnen kopen.

Waterproof mascara

Ik ga al bijna op vakantie, maar ik heb nog steeds geen waterproof mascara. Toch is dit echt een must en is het dan ook echt een aanrader om deze mee te nemen op vakantie.

Lees tip: Essence Lash Princess | De mascara waar iedereen het over heeft

Dag- en nachtcreme

Altijd wanneer ik op vakantie ben, merk ik dat ik een hele droge huid heb. Ik heb natuurlijk al een hele droge huid van mezelf, maar wanneer ik op vakantie ga, is dit alleen nog maar erger. Zeker een aanrader dus op dag- en nachtcreme mee te nemen.

Lees tip: Producten tegen de droge huid | Ziaja

Beauty producten die je mee moet nemen op vakantie

Mists

Ik houd echt van mists. Deze zijn altijd erg verfrissend en daarnaast een echte oppepper voor je huid. Het is dan ook echt een aanrader om een mists te kopen en mee te nemen op vakantie. Over de mist hierboven komt binnenkort een review over online.

Face wash

Ik vergeet altijd mijn face wash mee te nemen. Dit is toch echt wel essentieel, vooral als je een moeilijke huid hebt. Vul dus zeker een klein flesje met face wash, zodat je deze niet vergeet.

Bodylotion

Ook bodylotion is echt een must als je bijvoorbeeld vaak gaat zonnen. Wanneer je vaak gaat zonnen of gewoon naar een zonnig land gaat, dan is het zeker een aanrader om bodylotion mee te nemen.

Dit zijn de beauty producten die je mee moet nemen op vakantie. Wat mag jij zeker niet vergeten en ga je deze zomer nog op vakantie?

Ik ga binnenkort naar Valencia en naar Amerika. Meer updates hierover zien? Check dan mijn Instagram.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Goodiebox Juni | Zomerse producten

Van verrassingen houd ik altijd. Toen ik deze box plotseling van de pakketbezorger kreeg, werd ik al helemaal enthousiast. De...

Sluiten