Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Wonder Balm | Weg met die droge lippen!
1 Comments

Written by Celine

23 oktober 2017

De winter komt eraan en voor mij betekent dat vooral droge lippen. Yikes. Ik vind droge lippen nog erger dan een droge huid en vooral als ik op school zit, krijg ik door het koude weer vaak erg droge lippen. Dat is natuurlijk niet erg ideaal als je bijvoorbeeld een mooie lipstick wilt dragen. Vandaag test ik vier natuurlijke wonder balm lip balms van Beauty Kitchen.

Wonder Balm

Beauty Kitchen Wonder Balm

Dit zijn de vier Beauty Kitchen Wonder Balms. Ze zijn verrijkt met cacaoboter en ze beloven dat mijn lippen zacht, soepel en glad worden gehouden. Wonder Balm biedt voldoende keuze, zoals de met essentiële oliën verrijkte varianten Love Me, Inspire Me en Refresh Me. Als je daar niet van houdt dan is er de Free from Wonder Balm. Deze is geurvrij, speciaal gemaakt van de gevoelige huid en bevat geen bijenwas. Als je dus vegan bent, is deze balm echt perfect voor jou!

Lees tipProducten tegen de droge huid

Refresh Me Wonder Balm

Wonder Balm

Op het eerste gezicht was dit mijn favoriet. Hij rook lekker vanuit het potje en ik vind de kleur echt prachtig. Toen ik hem op mijn lippen aanbracht, smaakte het alleen naar afwasmiddel. Ik weet dat je dit niet hoort te eten, maar als je heerlijk zit te genieten van een aantal pepernoten en opeens een afwasmiddel smaak in je mond hebt, dan zet ik er wel even vraagtekens bij. Ik ben dus niet helemaal fan van deze kleur.

Love Me Wonder Balm

Deze lip balm hoort naar kaneel te smaken. Deze ruikt heel licht naar kaneel en is gelukkig niet heel erg overwelmend. Ook deze lip balm werkt precies hetzelfde als de vorige lip balm. Je lippen zijn lekker vettig, alle droge plekjes verdwijnen direct en nadat de lip balm is verdwenen van je lippen, blijven je lippen ook lekker zacht.

Inspire Me Wonder Balm

Dit is ook niet echt mijn favoriete geur. In tegenstelling tot de vorige kleur is deze wel heel erg overwelmend. Het doet me een beetje denken aan dat spul wat je op je lichaam smeert om muggenbulten te voorkomen. Het lijkt me dus niet helemaal lekker om dit op mijn lippen aan te brengen.

Free From Wonder Balm

Dit is stiekem echt mijn favoriet. Geurvrij en eigenlijk perfect om mee te nemen in mijn tas. Deze blikjes hebben 12 gr inhoud en passen dus eigenlijk perfect in mijn etui. Deze stop ik dus zeker in mijn tas om mijn lippen te verzorgen als ik onderweg ben.

Deze blikjes kosten maar 3.99 euro wat ik helemaal niet duur vind. Ze bevatten allemaal natuurlijke ingrediënten en zorgen er echt voor dat je lippen zijde zacht worden. Een aanrader dus!

Je kan deze lip balms kopen bij Holland & Barrett!

Schattig zijn deze verpakkingen he?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

1 Reactie

  1. Babs

    Die balm heb ik ook en ik vind hem super fijn!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.