Follow:
Beauty Huidverzorging

Wonder Balm | Weg met die droge lippen!

De winter komt eraan en voor mij betekent dat vooral droge lippen. Yikes. Ik vind droge lippen nog erger dan een droge huid en vooral als ik op school zit, krijg ik door het koude weer vaak erg droge lippen. Dat is natuurlijk niet erg ideaal als je bijvoorbeeld een mooie lipstick wilt dragen. Vandaag test ik vier natuurlijke wonder balm lip balms van Beauty Kitchen.

Wonder Balm

Beauty Kitchen Wonder Balm

Dit zijn de vier Beauty Kitchen Wonder Balms. Ze zijn verrijkt met cacaoboter en ze beloven dat mijn lippen zacht, soepel en glad worden gehouden. Wonder Balm biedt voldoende keuze, zoals de met essentiële oliën verrijkte varianten Love Me, Inspire Me en Refresh Me. Als je daar niet van houdt dan is er de Free from Wonder Balm. Deze is geurvrij, speciaal gemaakt van de gevoelige huid en bevat geen bijenwas. Als je dus vegan bent, is deze balm echt perfect voor jou!

Lees tipProducten tegen de droge huid

Refresh Me Wonder Balm

Wonder Balm

Op het eerste gezicht was dit mijn favoriet. Hij rook lekker vanuit het potje en ik vind de kleur echt prachtig. Toen ik hem op mijn lippen aanbracht, smaakte het alleen naar afwasmiddel. Ik weet dat je dit niet hoort te eten, maar als je heerlijk zit te genieten van een aantal pepernoten en opeens een afwasmiddel smaak in je mond hebt, dan zet ik er wel even vraagtekens bij. Ik ben dus niet helemaal fan van deze kleur.

Love Me Wonder Balm

Deze lip balm hoort naar kaneel te smaken. Deze ruikt heel licht naar kaneel en is gelukkig niet heel erg overwelmend. Ook deze lip balm werkt precies hetzelfde als de vorige lip balm. Je lippen zijn lekker vettig, alle droge plekjes verdwijnen direct en nadat de lip balm is verdwenen van je lippen, blijven je lippen ook lekker zacht.

Inspire Me Wonder Balm

Dit is ook niet echt mijn favoriete geur. In tegenstelling tot de vorige kleur is deze wel heel erg overwelmend. Het doet me een beetje denken aan dat spul wat je op je lichaam smeert om muggenbulten te voorkomen. Het lijkt me dus niet helemaal lekker om dit op mijn lippen aan te brengen.

Free From Wonder Balm

Dit is stiekem echt mijn favoriet. Geurvrij en eigenlijk perfect om mee te nemen in mijn tas. Deze blikjes hebben 12 gr inhoud en passen dus eigenlijk perfect in mijn etui. Deze stop ik dus zeker in mijn tas om mijn lippen te verzorgen als ik onderweg ben.

Deze blikjes kosten maar 3.99 euro wat ik helemaal niet duur vind. Ze bevatten allemaal natuurlijke ingrediënten en zorgen er echt voor dat je lippen zijde zacht worden. Een aanrader dus!

Je kan deze lip balms kopen bij Holland & Barrett!

Schattig zijn deze verpakkingen he?

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Babs

  Die balm heb ik ook en ik vind hem super fijn!

  24 oktober 2017 at 09:39
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Een normale dag | Hoe ziet die eruit?

  Hoe ziet een normale dag er voor mij uit? Het is best lastig om dit te zeggen, want elke dag is...

  Sluiten