Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Wonder Balm | Weg met die droge lippen!
1 Comments

Written by Celine

23 oktober 2017

De winter komt eraan en voor mij betekent dat vooral droge lippen. Yikes. Ik vind droge lippen nog erger dan een droge huid en vooral als ik op school zit, krijg ik door het koude weer vaak erg droge lippen. Dat is natuurlijk niet erg ideaal als je bijvoorbeeld een mooie lipstick wilt dragen. Vandaag test ik vier natuurlijke wonder balm lip balms van Beauty Kitchen.

Wonder Balm

Beauty Kitchen Wonder Balm

Dit zijn de vier Beauty Kitchen Wonder Balms. Ze zijn verrijkt met cacaoboter en ze beloven dat mijn lippen zacht, soepel en glad worden gehouden. Wonder Balm biedt voldoende keuze, zoals de met essentiële oliën verrijkte varianten Love Me, Inspire Me en Refresh Me. Als je daar niet van houdt dan is er de Free from Wonder Balm. Deze is geurvrij, speciaal gemaakt van de gevoelige huid en bevat geen bijenwas. Als je dus vegan bent, is deze balm echt perfect voor jou!

Lees tipProducten tegen de droge huid

Refresh Me Wonder Balm

Wonder Balm

Op het eerste gezicht was dit mijn favoriet. Hij rook lekker vanuit het potje en ik vind de kleur echt prachtig. Toen ik hem op mijn lippen aanbracht, smaakte het alleen naar afwasmiddel. Ik weet dat je dit niet hoort te eten, maar als je heerlijk zit te genieten van een aantal pepernoten en opeens een afwasmiddel smaak in je mond hebt, dan zet ik er wel even vraagtekens bij. Ik ben dus niet helemaal fan van deze kleur.

Love Me Wonder Balm

Deze lip balm hoort naar kaneel te smaken. Deze ruikt heel licht naar kaneel en is gelukkig niet heel erg overwelmend. Ook deze lip balm werkt precies hetzelfde als de vorige lip balm. Je lippen zijn lekker vettig, alle droge plekjes verdwijnen direct en nadat de lip balm is verdwenen van je lippen, blijven je lippen ook lekker zacht.

Inspire Me Wonder Balm

Dit is ook niet echt mijn favoriete geur. In tegenstelling tot de vorige kleur is deze wel heel erg overwelmend. Het doet me een beetje denken aan dat spul wat je op je lichaam smeert om muggenbulten te voorkomen. Het lijkt me dus niet helemaal lekker om dit op mijn lippen aan te brengen.

Free From Wonder Balm

Dit is stiekem echt mijn favoriet. Geurvrij en eigenlijk perfect om mee te nemen in mijn tas. Deze blikjes hebben 12 gr inhoud en passen dus eigenlijk perfect in mijn etui. Deze stop ik dus zeker in mijn tas om mijn lippen te verzorgen als ik onderweg ben.

Deze blikjes kosten maar 3.99 euro wat ik helemaal niet duur vind. Ze bevatten allemaal natuurlijke ingrediënten en zorgen er echt voor dat je lippen zijde zacht worden. Een aanrader dus!

Je kan deze lip balms kopen bij Holland & Barrett!

Schattig zijn deze verpakkingen he?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

1 Reactie

  1. Babs

    Die balm heb ik ook en ik vind hem super fijn!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.