Follow:
Beauty

Deze beauty hacks geloof je toch niet?

Pfoe, beauty hacks. Ik begin ze steeds minder te geloven. Sommige beweren dat deze beauty hacks zelfs slecht voor je zijn. Zo ver ga ik nog niet, maar ik geloof ze zeker niet. Benieuwd welke beauty hacks ik bedoel?

Nose pore strip

Gebruik eiwit en keukenpapier om een neus strip te maken.

Ik heb niet het idee dat dit echt werkt. Het lijkt me ten eerste heel erg stinken, want dat eiwit doe je rustig op je neus. Lekker, als je moet niezen..

Hairspray

Gebruik hairspray om inkt uit je kleding te krijgen.

Dit geloof ik al helemaal niet. Hoe kan een simpele haarspray ervoor zorgen dat er inkt uit je kleding gaat. Dan kan je beter proberen om je kleding gewoon te wassen. Het is zelfs ook nog mogelijk om een vlek te krijgen in je kleding van je haarspray.

Baking soda

Gebruik baking soda om je nagels witter te krijgen.

Ik zie heel vaak baking soda voorbij komen bij deze beauty hacks. Ik kan het gewoon niet geloven dat baking soda voor zoveel goed is. Je haalt er vlekken mee uit, je nagels worden witter etc..

Lijm

Smeer lijm rond je nagels, voordat je deze gaat lakken. Daarna trek je gewoon de lijm eraf en zit er geen nagellak rond je nagels.

Dit lijkt me eerlijk gezegd ook erg pijnlijk. Straks heb je hele stevige lijm en trek je al je velletjes rond je nagels eraf.. Je kan dan beter gewoon een beetje nagellak remover gebruiken. Ik neem namelijk niet aan dat je heel erg mis gaat met je nagellak.

Hoesten

Doe je handen boven je hoofd om het hoesten te stoppen.

Als ik moet hoesten, ga ik dit zeker proberen. Het is toch echt niet mogelijk dat je stopt met hoesten wanneer je je handen boven je hoofd doet..

Aloe vera

Gebruik Aloe vera als een primer. Hierdoor blijft je makeup beter zitten. 

Het lijkt me een beetje geld verspilling om aloe vera te gebruiken als primer. Je kan beter een primer kopen, in plaats dat je elke week een aloe vera moet kopen. Het kan misschien wel werken, maar een primer lijkt me gewoon beter.

Cacao poeder

Gebruik twee eetlepels cacao poeder, een moisturizer en een lege fles om jezelf een mooie kleur te geven.

Het lijkt me heel onwaarschijnlijk dat je benen er ook mooi uit blijven zien. Waarschijnlijk worden je benen na een tijdje heel vlekkerig en het blijft zeker niet heel lang zitten. Gebruik dat liever gewoon een spray of iets..

Welke beauty hacks geloof jij zeker niet?

Geloofde jij deze beauty hacks ook niet? Pin het dan voor later!

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Emma

  Je handen boven je hoofd is zodat je niet stikt tijdens het hoesten, zo krijg ik nooit adem als ik hoest en door me handen boven me hoofd te doen, krijg ik weer lucht waardoor het beter gaat.

  19 april 2017 at 08:19
 • Reply MC Kleuver

  Cacao-poeder maakt van je benen wel een mooi kleurtje. Haha. Maar dat maakt helemaal niet uit in Barca 😉

  19 april 2017 at 10:09
 • Reply Angela

  De cacaopoeder lijkt me ook een erg dure viese hobby.. dont try this at home .. cacao is al zo moeilijk uit kleren te krijgen

  19 april 2017 at 10:12
 • Reply Natascha

  Die truc met je handen boven het hoofd tijdens het hoesten werkt anders wel hoor! Heb zelf een hele zware verkoudheid (bijna stikken tijdens het hoesten) en als ik dit doe gaat het net iets beter tijdens zo een hoestaanval 🙂

  25 mei 2017 at 16:21
 • Reply Joanne

  Lijm rond je nagels lijkt me inderdaad niet zo fijn. Er zijn wel speciale producten die werken en een beetje dezelfde substantie hebben. Begrijp dus wel dat sommige mensen dit bedacht hebben haha!

  25 mei 2017 at 16:34
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Mijn vijf gratis favoriete thema’s voor WordPress

  Wie houdt er nou niet van gratis? Ik gebruik zelf een betaald thema, maar er zijn zoveel prachtige gratis thema's...

  Sluiten