Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Zeven beauty hacks die ik niet geloof
16 Comments

Written by Celine

6 maart 2017

Beauty hacks, je kent ze wel. Beauty hacks beloven dat je altijd knapper, mooier, gezonder etc wordt. Sommige geloof ik natuurlijk wel, omdat ik die wel eens heb uitgetest, maar andere ook weer niet. Ik ben laatst een aantal beauty hacks tegen gekomen die ik echt niet geloof. Benieuwd welke?

Nagellak

Stop je nagellak in de koelkast voor 15 minuten, voordat je het aanbrengt.

Kijk, hier geloof ik echt helemaal niets van. Waarom zou een nagellak makkelijker aanbrengen wanneer je hem in de koelkast hebt gedaan? Ik zie hier echt de logica niet van in.

Bananenschil

Wrijf met een bananenschil over je tanden elke dag voor een week. Dit zorgt ervoor dat je tanden witter worden. 

Dit lijkt me eerlijk gezegd echt vies. Na het eten van een banaan voelen mijn tanden altijd stroef en dan heb ik nog niet eens met een bananenschil over mijn tanden gewreven. Waarschijnlijk houd je alleen maar een vies gevoel over.

Thee zakjes

Stop gebruikte theezakjes op je ogen, zodat de donkere kringen rondom je ogen verdwijnen.

Dit kan eventueel nog wel werken door de kruiden die in de theezakjes zitten, maar ik betwijfel het. Ik zie mezelf eigenlijk niet met twee theezakjes op mijn ogen liggen.

Citroen en baking soda

Smeer een mengsel van citroen en baking soda op je tanden. Hierdoor worden je tanden witter.

Baking soda gebruiken mensen echt voor alles. Stel je voor, je doet net iets teveel baking soda in het mengsel. Ik denk niet dat dat heel erg gaat werken. Waarschijnlijk krijg je alleen een hele vieze smaak in je mond.

Ijsblokje

Smeer een ijsblokje over je gezicht voordat je jouw make-up aanbrengt. Dit zorgt ervoor dat je poriën sluiten en vermindert de roodheid. Het zorgt er ook voor dat je make-up er langer op blijft zitten.

Mijn huid wordt altijd heel snel rood, wanneer ik mijn gezicht was met koud water. Dat een ijsblokje deze roodheid vermindert, betwijfel ik echt enorm. De poriën kunnen hier eventueel wel door sluiten, maar mijn make-up blijft hierdoor echt niet langer zitten hoor.

Platte buik water

Drink elke avond een glas met, ginger, komkommer, citroen en mint. Dit zorgt ervoor dat je een platte buik krijgt. 

Als je dit drinkt krijg je binnen een paar dagen een platte buik. Nou, dat je een paar grammetjes verliest, kan ik nog wel geloven. Het is alleen onmogelijk dat je hierdoor binnen een paar dagen(!) een platte buik krijgt.

Sesame olie

Sesame olie zorgt ervoor dat je tanden witter worden. 

Tja, dit zie ik even niet gebeuren. Het lijkt me ook echt heel smerig om dit op mijn tanden te smeren. Dit proef je natuurlijk ook..

Wat zou ik eens uitproberen en waar geloof jij ook niet in?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

16 Reacties

 1. Natascha

  Was het maar zo makkelijk, een paar dagen een glas water drinken en dan een platte buik krijgen 🙂

  Antwoord
 2. Anne

  Die van die nagellak is wel echt waar. Nagellak wordt stroperiger als het warm is, en is dan moeilijker op te brengen. Als je hem koud zet is hij dus beter ‘smeerbaar’. Heb je nagellak die al niet helemaal lekker smeerbaar meer is? Dan helpt het om een klein beetje (een druppeltje) nagellakremover mét aceton toe te voegen. Goed schudden en hij zou beter te gebruiken moeten zijn.

  Antwoord
 3. Josine

  De nagellak truc werkt alleen als het daadwerkelijk warm is, dan wel.
  De bleek je tanden goedjes zou ik nooit doen, straks verpest het nog je glazuur!
  Liefs josine

  Antwoord
 4. Claudia

  Dit zijn inderdaad allemaal hacks die mij ook onwaarschijnlijk lijken!

  Antwoord
 5. Anja

  bepaalde beautyhacks werken wel hoor 🙂 Gewoon uitproberen, dan zie je vanzelf wat werkt en wat niet.

  Antwoord
 6. Aneta

  Van een bananenschil witte tanden? Haha is dit echt zo? Ik weet uit ervaring dat theezakjes op je ogen ervoor zorgen dat je Wallen minder worden. Ik gebruik het wel eens en het helpt echt

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Dat zeggen ze he! Ik zou het zelf niet doen.. Werken die theezakjes serieus? Dan ga ik dat zeker uitproberen!

   Antwoord
 7. Chantal

  Hahah ik ben erg benieuwd naar het ‘platte buik’ water.
  Als dat werkt, dat ga ik het ook uit proberen aangezien het bikini seizoen er weer aan komt.

  Antwoord
 8. Sam

  Sommige mensen hebben een wat opgeblazen buik en door het drinken van water gaat dat weg! Dus je krijgt niet zozeer een platte buik, maar wel een minder opgeblazen buik.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Minder opgeblazen is natuurlijk nog steeds niet helemaal plat..

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.