Follow:
Beauty

Zeven beauty hacks die ik niet geloof

Beauty hacks, je kent ze wel. Beauty hacks beloven dat je altijd knapper, mooier, gezonder etc wordt. Sommige geloof ik natuurlijk wel, omdat ik die wel eens heb uitgetest, maar andere ook weer niet. Ik ben laatst een aantal beauty hacks tegen gekomen die ik echt niet geloof. Benieuwd welke?

Nagellak

Stop je nagellak in de koelkast voor 15 minuten, voordat je het aanbrengt.

Kijk, hier geloof ik echt helemaal niets van. Waarom zou een nagellak makkelijker aanbrengen wanneer je hem in de koelkast hebt gedaan? Ik zie hier echt de logica niet van in.

Bananenschil

Wrijf met een bananenschil over je tanden elke dag voor een week. Dit zorgt ervoor dat je tanden witter worden. 

Dit lijkt me eerlijk gezegd echt vies. Na het eten van een banaan voelen mijn tanden altijd stroef en dan heb ik nog niet eens met een bananenschil over mijn tanden gewreven. Waarschijnlijk houd je alleen maar een vies gevoel over.

Thee zakjes

Stop gebruikte theezakjes op je ogen, zodat de donkere kringen rondom je ogen verdwijnen.

Dit kan eventueel nog wel werken door de kruiden die in de theezakjes zitten, maar ik betwijfel het. Ik zie mezelf eigenlijk niet met twee theezakjes op mijn ogen liggen.

Citroen en baking soda

Smeer een mengsel van citroen en baking soda op je tanden. Hierdoor worden je tanden witter.

Baking soda gebruiken mensen echt voor alles. Stel je voor, je doet net iets teveel baking soda in het mengsel. Ik denk niet dat dat heel erg gaat werken. Waarschijnlijk krijg je alleen een hele vieze smaak in je mond.

Ijsblokje

Smeer een ijsblokje over je gezicht voordat je jouw make-up aanbrengt. Dit zorgt ervoor dat je poriën sluiten en vermindert de roodheid. Het zorgt er ook voor dat je make-up er langer op blijft zitten.

Mijn huid wordt altijd heel snel rood, wanneer ik mijn gezicht was met koud water. Dat een ijsblokje deze roodheid vermindert, betwijfel ik echt enorm. De poriën kunnen hier eventueel wel door sluiten, maar mijn make-up blijft hierdoor echt niet langer zitten hoor.

Platte buik water

Drink elke avond een glas met, ginger, komkommer, citroen en mint. Dit zorgt ervoor dat je een platte buik krijgt. 

Als je dit drinkt krijg je binnen een paar dagen een platte buik. Nou, dat je een paar grammetjes verliest, kan ik nog wel geloven. Het is alleen onmogelijk dat je hierdoor binnen een paar dagen(!) een platte buik krijgt.

Sesame olie

Sesame olie zorgt ervoor dat je tanden witter worden. 

Tja, dit zie ik even niet gebeuren. Het lijkt me ook echt heel smerig om dit op mijn tanden te smeren. Dit proef je natuurlijk ook..

Wat zou ik eens uitproberen en waar geloof jij ook niet in?

Related:

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Natascha

  Was het maar zo makkelijk, een paar dagen een glas water drinken en dan een platte buik krijgen 🙂

  6 maart 2017 at 08:53
 • Reply Anne

  Die van die nagellak is wel echt waar. Nagellak wordt stroperiger als het warm is, en is dan moeilijker op te brengen. Als je hem koud zet is hij dus beter ‘smeerbaar’. Heb je nagellak die al niet helemaal lekker smeerbaar meer is? Dan helpt het om een klein beetje (een druppeltje) nagellakremover mét aceton toe te voegen. Goed schudden en hij zou beter te gebruiken moeten zijn.

  6 maart 2017 at 16:26
  • Reply Celine Klooster

   Haha meen je niet! Ik ben alleen te lui om dat te doen..

   6 maart 2017 at 20:22
 • Reply Josine

  De nagellak truc werkt alleen als het daadwerkelijk warm is, dan wel.
  De bleek je tanden goedjes zou ik nooit doen, straks verpest het nog je glazuur!
  Liefs josine

  6 maart 2017 at 20:24
 • Reply Claudia

  Dit zijn inderdaad allemaal hacks die mij ook onwaarschijnlijk lijken!

  6 maart 2017 at 21:01
 • Reply Anja

  bepaalde beautyhacks werken wel hoor 🙂 Gewoon uitproberen, dan zie je vanzelf wat werkt en wat niet.

  8 maart 2017 at 14:40
 • Reply Aneta

  Van een bananenschil witte tanden? Haha is dit echt zo? Ik weet uit ervaring dat theezakjes op je ogen ervoor zorgen dat je Wallen minder worden. Ik gebruik het wel eens en het helpt echt

  14 maart 2017 at 19:34
  • Reply Celine Klooster

   Dat zeggen ze he! Ik zou het zelf niet doen.. Werken die theezakjes serieus? Dan ga ik dat zeker uitproberen!

   14 maart 2017 at 20:40
 • Reply Chantal

  Hahah ik ben erg benieuwd naar het ‘platte buik’ water.
  Als dat werkt, dat ga ik het ook uit proberen aangezien het bikini seizoen er weer aan komt.

  14 maart 2017 at 19:46
 • Reply Sam

  Sommige mensen hebben een wat opgeblazen buik en door het drinken van water gaat dat weg! Dus je krijgt niet zozeer een platte buik, maar wel een minder opgeblazen buik.

  15 maart 2017 at 12:26
  • Reply Celine Klooster

   Minder opgeblazen is natuurlijk nog steeds niet helemaal plat..

   15 maart 2017 at 16:52

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Hoe zie ik mijzelf over vijf jaar?

  Over vijf jaar ben ik 22 jaar. Ik hoop dan al veel bereikt te hebben met mijn leven. Ik heb...

  Sluiten