Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Zeven beauty hacks die ik niet geloof #2

Geschreven door Celine

22 maart 2017

Mijn vorige beauty hacks die ik niet geloof artikel bleek heel goed in de smaak te vallen en daarom heb ik vandaag weer zeven beauty hacks die ik niet geloof. Er zijn zoveel beauty hacks die echt niet te geloven zijn. Ook zo benieuwd welke?

Sparkling water

Gebruik sparkling water als een beauty behandeling. Door sparkling water wordt je huid een stuk mooier.

Ik geloof dit eerlijk gezegd echt niet. Hoe kan sparkling water ervoor zorgen dat mijn huid er weer prachtig uit gaat zien? Door water wordt mijn huid is altijd veel droger.

Baby powder mascara

Gebruik baby poeder om je wimpers te verzorgen, voordat je mascara aanbrengt voor onmiddelijke volume.

Ik zie het al voor me. Je brengt wat baby poeder aan op je wimpers en moet vervolgens niezen. Weg poeder. Ik gebruik liever gewoon een primer of iets anders in die richting.

Pindakaas

Wanneer je een lepel met pindakaas eet voordat je naar bed gaat, verbrand je meer caloriëen terwijl je slaapt.

Gadverdamme. Zeker wanneer je net je tanden hebt gepoetst? Nou, misschien zou dit wel werken, maar ik ga dit echt niet uitproberen.

Niet gewild haar

Voor één week, smeer twee theelepels met koffieprut met een theelepel baking soda op je huid. Hierdoor raak je al je niet gewilde haar kwijt.

Heb je beenhaar die je weg wilt hebben dan moet je zeker dit mengsel gebruiken. Nou, ik denk dat we maar beter onze benen kunnen epileren of kunnen scheren.

beauty hacks

Orange

Eet een sinaasappel voordat je gaat sporten. Je blijft niet alleen gehydrateerd, maar voorkomt ook dat je spieren slap aan voelen.

Ja, je blijft inderdaad gehydrateerd door een sinaasappel te eten, maar je spieren gaan er echt niet beter door voelen wanneer je een sinaasappel eet. Spieren zijn spieren en moe is moe.

Donkere cirkels

Gebruik rode lipstick om je donkere kringen te verbergen. Hierna gebruik je concealer en weg zijn je donkere kringen!

Ik denk dat dit wellicht kan werken bij dames met een donkere huid. Waarschijnlijk wordt mijn bleke huid er echt verschrikkelijk door wanneer ik deze tip gebruik. Ook is mijn concealer niet zo geweldig, zodat je die rode lipstick niet meer ziet.

Bananenschil

Gebruik een bananenschil om je huid te verbeten. Dit doe je simpel weg door met de bananenschil over je huid te wrijven.

Daar is ie weer! De bananenschil. Geloof je het zelf. Even met een bananenschil over je huid wrijven en hup, daar is je prachtige huid weer!

Welke beauty hacks geloof jij niet?

 

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

2 Reacties

  1. Josine

    Ik heb mijn twijfels bij de haarverwijderaar van koffieprut en bakingsoda. Twee ingredienten die echt overal goed voor zijn, maar dit lijkt me wel een heel vreemde onthaarder. Liefs, Josine

    Antwoord
  2. Nina

    These are all fascinating! I will have to try the baby powder idea!

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.