Follow:
Beauty

Zeven beauty hacks die ik niet geloof #2

Mijn vorige beauty hacks die ik niet geloof artikel bleek heel goed in de smaak te vallen en daarom heb ik vandaag weer zeven beauty hacks die ik niet geloof. Er zijn zoveel beauty hacks die echt niet te geloven zijn. Ook zo benieuwd welke?

Sparkling water

Gebruik sparkling water als een beauty behandeling. Door sparkling water wordt je huid een stuk mooier.

Ik geloof dit eerlijk gezegd echt niet. Hoe kan sparkling water ervoor zorgen dat mijn huid er weer prachtig uit gaat zien? Door water wordt mijn huid is altijd veel droger.

Baby powder mascara

Gebruik baby poeder om je wimpers te verzorgen, voordat je mascara aanbrengt voor onmiddelijke volume.

Ik zie het al voor me. Je brengt wat baby poeder aan op je wimpers en moet vervolgens niezen. Weg poeder. Ik gebruik liever gewoon een primer of iets anders in die richting.

Pindakaas

Wanneer je een lepel met pindakaas eet voordat je naar bed gaat, verbrand je meer caloriëen terwijl je slaapt.

Gadverdamme. Zeker wanneer je net je tanden hebt gepoetst? Nou, misschien zou dit wel werken, maar ik ga dit echt niet uitproberen.

Niet gewild haar

Voor één week, smeer twee theelepels met koffieprut met een theelepel baking soda op je huid. Hierdoor raak je al je niet gewilde haar kwijt.

Heb je beenhaar die je weg wilt hebben dan moet je zeker dit mengsel gebruiken. Nou, ik denk dat we maar beter onze benen kunnen epileren of kunnen scheren.

beauty hacks

Orange

Eet een sinaasappel voordat je gaat sporten. Je blijft niet alleen gehydrateerd, maar voorkomt ook dat je spieren slap aan voelen.

Ja, je blijft inderdaad gehydrateerd door een sinaasappel te eten, maar je spieren gaan er echt niet beter door voelen wanneer je een sinaasappel eet. Spieren zijn spieren en moe is moe.

Donkere cirkels

Gebruik rode lipstick om je donkere kringen te verbergen. Hierna gebruik je concealer en weg zijn je donkere kringen!

Ik denk dat dit wellicht kan werken bij dames met een donkere huid. Waarschijnlijk wordt mijn bleke huid er echt verschrikkelijk door wanneer ik deze tip gebruik. Ook is mijn concealer niet zo geweldig, zodat je die rode lipstick niet meer ziet.

Bananenschil

Gebruik een bananenschil om je huid te verbeten. Dit doe je simpel weg door met de bananenschil over je huid te wrijven.

Daar is ie weer! De bananenschil. Geloof je het zelf. Even met een bananenschil over je huid wrijven en hup, daar is je prachtige huid weer!

Welke beauty hacks geloof jij niet?

 

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Josine

  Ik heb mijn twijfels bij de haarverwijderaar van koffieprut en bakingsoda. Twee ingredienten die echt overal goed voor zijn, maar dit lijkt me wel een heel vreemde onthaarder. Liefs, Josine

  22 maart 2017 at 21:40
 • Reply Nina

  These are all fascinating! I will have to try the baby powder idea!

  25 maart 2017 at 01:03
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Een therapie voor mijn huid?

  Een therapie voor mijn huid, die ervoor zorgt dat mijn huid een stuk verbetert? Deze therapie belooft dat. De therapie...

  Sluiten