Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Wat gebruik ik als basis voor mijn makeup?
0 Comments

Written by Celine

19 juni 2017

Wanneer je makeup aanbrengt, is het natuurlijk ook erg belangrijk dat je een goede basis hebt. Ik heb natuurlijk een droge huid en dan vind ik een goede dagcreme een echte must. Ook is een goede foundation erg belangrijk. Een matte foundation is echt verschrikkelijk wanneer je een droge huid hebt en je hebt dan simpelweg de goede foundation nodig.

Dagcreme

Dit is echt de perfecte dag creme. Hij zorgt voor zon bescherming, wat ik echt nodig heb. Ook heeft hij een aantal belangrijke vitamines die ervoor zorgen dat mijn huid niet meer droog wordt. Daarnaast trekt hij heel snel in, zodat ik ook redelijk snel mijn foundation kan aanbrengen. Natuurlijk moet ik wel even wachten, maar het gaat redelijk snel. Meestal kleed ik me dan even snel om of doe ik gewoon iets anders.

Serum

Ik heb meestal rond mijn wenkbrauwen een hele droge huid. Ik gebruik dan altijd dit serum om die droge huid weg te halen. Als ik deze serum aanbreng, dan is de droge huid binnen een paar seconde verdwenen. Dat is natuurlijk echt perfect.

Concealer

Deze concealer is geweldig. Vooreen gebruikte ik nooit concealer, maar ik heb dat echt gemist. Soms gebruik ik ook alleen concealer en helemaal geen foundation meer. Ik gebruikte vooreen namelijk foundation wanneer ik gewoon een aantal lelijke plekjes wilde verbergen. Deze concealer gebruik ik meestal rond en onder mijn ogen en ook op mijn neus. Het is echt de perfect concealer.

Foundation

Deze foundation is speciaal voor de normale tot droge huid. Ik dacht eerst dat ik deze foundation te donker had gekocht, maar hij is eigenlijk perfect. Als mijn huid net iets meer nodig heeft, dan gebruik ik deze foundation. Hij blijft redelijk lang zitten en blend echt perfect met mijn concealer. Ik breng deze foundation aan met een sponsje.

Welke producten gebruik jij als basis voor jouw makeup?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.