Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Wat gebruik ik als basis voor mijn makeup?

Geschreven door Celine Klooster

19 juni 2017

Wanneer je makeup aanbrengt, is het natuurlijk ook erg belangrijk dat je een goede basis hebt. Ik heb natuurlijk een droge huid en dan vind ik een goede dagcreme een echte must. Ook is een goede foundation erg belangrijk. Een matte foundation is echt verschrikkelijk wanneer je een droge huid hebt en je hebt dan simpelweg de goede foundation nodig.

Dagcreme

Dit is echt de perfecte dag creme. Hij zorgt voor zon bescherming, wat ik echt nodig heb. Ook heeft hij een aantal belangrijke vitamines die ervoor zorgen dat mijn huid niet meer droog wordt. Daarnaast trekt hij heel snel in, zodat ik ook redelijk snel mijn foundation kan aanbrengen. Natuurlijk moet ik wel even wachten, maar het gaat redelijk snel. Meestal kleed ik me dan even snel om of doe ik gewoon iets anders.

Serum

Ik heb meestal rond mijn wenkbrauwen een hele droge huid. Ik gebruik dan altijd dit serum om die droge huid weg te halen. Als ik deze serum aanbreng, dan is de droge huid binnen een paar seconde verdwenen. Dat is natuurlijk echt perfect.

Concealer

Deze concealer is geweldig. Vooreen gebruikte ik nooit concealer, maar ik heb dat echt gemist. Soms gebruik ik ook alleen concealer en helemaal geen foundation meer. Ik gebruikte vooreen namelijk foundation wanneer ik gewoon een aantal lelijke plekjes wilde verbergen. Deze concealer gebruik ik meestal rond en onder mijn ogen en ook op mijn neus. Het is echt de perfect concealer.

Foundation

Deze foundation is speciaal voor de normale tot droge huid. Ik dacht eerst dat ik deze foundation te donker had gekocht, maar hij is eigenlijk perfect. Als mijn huid net iets meer nodig heeft, dan gebruik ik deze foundation. Hij blijft redelijk lang zitten en blend echt perfect met mijn concealer. Ik breng deze foundation aan met een sponsje.

Welke producten gebruik jij als basis voor jouw makeup?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.