Follow:
Fashion Outfits

Barcelona style | Red dr

In een aantal artikelen schreef ik dat ik gek was op jurkjes, maar eigenlijk had ik nog nooit een outfit laten zien met een leuk jurkje. Vandaag is het dus tijd voor een fashion artikel met een schattig rood jurkje. Benieuwd welke ik bedoel?

Jurkje

Dit schattige rode jurkje heb ik gekocht in Barcelona. We dwaalde wat rond in een shopping center en toen kwam ik bij de Mango dit super schattige jurkje tegen. Ik kan maar niet genoeg krijgen van jurkjes en hij was ook maar 12 euro!

Het jurkje is heel makkelijk te combineren met wat leuke sieraden en een zwarte panty. Je kan eventueel er ook nog bruine schoenen onderdoen, maar dat vind ik iets te veel van het goede. Daarom heb ik deze schattige schoenen van de Bershka bij deze outfit gebruikt. De schoenen draag ik echt dagelijks en ze passen perfect. Ik heb best kleine en dunne voeten en dan is het erg moeilijk om strakke schoenen te vinden die dus niet uitvallen.

De jurk is ook voor de verandering niet te kort. Soms als ik jurkjes in de maat S koop, dan is het veel te kort en dat vind ik echt verschrikkelijk. Dan moet je het de hele tijd naar beneden trekken en dat is ook niet echt geweldig.

jurkje

Ik ben echt super blij met deze jurk en hij is echt perfect voor dit warme weer. Hij is echt super dun en dus lekker luchtig. Hij zit heerlijk en ik kan hem zo de hele dag dragen met dit heerlijke weer. Als mijn benen nou ook eens wat bruiner werden, dan zou het echt perfect zijn. Ik moet toch maar eens in de zon gaan zitten. Ik ga het proberen!

red dress

Jurkje: Mango – Barcelona

Schoenen: Bershka 

Horloge: Creative Use of Technology

Wat vind je van deze jurk?

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply MC Kleuver

  Niet zo mooi doen jij! :-p

  22 mei 2017 at 10:59
 • Reply Annika - Mrs. Marvelous

  Staat je heel mooi! Gewoon voor blote benen gaan hoor, kan prima!

  22 mei 2017 at 15:53
  • Reply Celine Klooster

   Ik geef eerlijk gezegd een beetje licht, zo wit zijn mijn benen..

   25 mei 2017 at 10:03
 • Reply Girls-things

  Leuk jurkje! Staat je leuk en die schoenen staan er mooi onder.

  23 mei 2017 at 16:52
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Motivatie, waar ben je?

  Momenteel ben ik een beetje motivatieloos. Ik weet niet hoe het komt, maar elke dag denk ik dat het geen...

  Sluiten