Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Barcelona style | Red dr
5 Comments

Written by Celine

22 mei 2017

In een aantal artikelen schreef ik dat ik gek was op jurkjes, maar eigenlijk had ik nog nooit een outfit laten zien met een leuk jurkje. Vandaag is het dus tijd voor een fashion artikel met een schattig rood jurkje. Benieuwd welke ik bedoel?

Jurkje

Dit schattige rode jurkje heb ik gekocht in Barcelona. We dwaalde wat rond in een shopping center en toen kwam ik bij de Mango dit super schattige jurkje tegen. Ik kan maar niet genoeg krijgen van jurkjes en hij was ook maar 12 euro!

Het jurkje is heel makkelijk te combineren met wat leuke sieraden en een zwarte panty. Je kan eventueel er ook nog bruine schoenen onderdoen, maar dat vind ik iets te veel van het goede. Daarom heb ik deze schattige schoenen van de Bershka bij deze outfit gebruikt. De schoenen draag ik echt dagelijks en ze passen perfect. Ik heb best kleine en dunne voeten en dan is het erg moeilijk om strakke schoenen te vinden die dus niet uitvallen.

De jurk is ook voor de verandering niet te kort. Soms als ik jurkjes in de maat S koop, dan is het veel te kort en dat vind ik echt verschrikkelijk. Dan moet je het de hele tijd naar beneden trekken en dat is ook niet echt geweldig.

jurkje

Ik ben echt super blij met deze jurk en hij is echt perfect voor dit warme weer. Hij is echt super dun en dus lekker luchtig. Hij zit heerlijk en ik kan hem zo de hele dag dragen met dit heerlijke weer. Als mijn benen nou ook eens wat bruiner werden, dan zou het echt perfect zijn. Ik moet toch maar eens in de zon gaan zitten. Ik ga het proberen!

red dress

Jurkje: Mango – Barcelona

Schoenen: Bershka 

Horloge: Creative Use of Technology

Wat vind je van deze jurk?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

5 Reacties

  • Celine Klooster

   Ik geef eerlijk gezegd een beetje licht, zo wit zijn mijn benen..

   Antwoord
 1. Girls-things

  Leuk jurkje! Staat je leuk en die schoenen staan er mooi onder.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.