Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringen zijn sieraden die jouw outfit helemaal compleet maken. Het is zo leuk om verschillende soorten ringen te dragen waarvan de kleuren vervolgens weer terug komen in jouw outfit. Maar hoe weet je eigenlijk hoe je jouw ringmaat...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Barcelona style | Red dr

Geschreven door Celine Klooster

22 mei 2017

In een aantal artikelen schreef ik dat ik gek was op jurkjes, maar eigenlijk had ik nog nooit een outfit laten zien met een leuk jurkje. Vandaag is het dus tijd voor een fashion artikel met een schattig rood jurkje. Benieuwd welke ik bedoel?

Jurkje

Dit schattige rode jurkje heb ik gekocht in Barcelona. We dwaalde wat rond in een shopping center en toen kwam ik bij de Mango dit super schattige jurkje tegen. Ik kan maar niet genoeg krijgen van jurkjes en hij was ook maar 12 euro!

Het jurkje is heel makkelijk te combineren met wat leuke sieraden en een zwarte panty. Je kan eventueel er ook nog bruine schoenen onderdoen, maar dat vind ik iets te veel van het goede. Daarom heb ik deze schattige schoenen van de Bershka bij deze outfit gebruikt. De schoenen draag ik echt dagelijks en ze passen perfect. Ik heb best kleine en dunne voeten en dan is het erg moeilijk om strakke schoenen te vinden die dus niet uitvallen.

De jurk is ook voor de verandering niet te kort. Soms als ik jurkjes in de maat S koop, dan is het veel te kort en dat vind ik echt verschrikkelijk. Dan moet je het de hele tijd naar beneden trekken en dat is ook niet echt geweldig.

jurkje

Ik ben echt super blij met deze jurk en hij is echt perfect voor dit warme weer. Hij is echt super dun en dus lekker luchtig. Hij zit heerlijk en ik kan hem zo de hele dag dragen met dit heerlijke weer. Als mijn benen nou ook eens wat bruiner werden, dan zou het echt perfect zijn. Ik moet toch maar eens in de zon gaan zitten. Ik ga het proberen!

red dress

Jurkje: Mango – Barcelona

Schoenen: Bershka 

Horloge: Creative Use of Technology

Wat vind je van deze jurk?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...

Meer blogs

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes,...

5 Reacties

  • Celine Klooster

   Ik geef eerlijk gezegd een beetje licht, zo wit zijn mijn benen..

   Antwoord
 1. Girls-things

  Leuk jurkje! Staat je leuk en die schoenen staan er mooi onder.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.