Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Geschreven door Celine Klooster

29 april 2020

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In deze blogpost zet ik dan ook alle leuke badkleding trends van 2020 op een rijtje!

Badkleding trends 2020

Exotische prints

Badkleding trends 2020

Exotische prints zijn weer helemaal in! Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke badmode met vrolijke kleurrijke bloemen. Of juist de bikini van LASCANA rechtsboven met leuke verschillende kleuren en printjes? Van deze exotische prints word je toch blij van?

Badkleding trends 2020: 90’s prints

Badkleding trends 2020

Ook zijn de 90’s prints weer helemaal in! Waarschijnlijk vraag je je wel even af wat deze 90’s prints zijn.. Nou dat zijn dus de triangel bikini’s en de kleine bikini’s die net even wat meer laten zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van de bikini rechts boven? Deze leuke triangel bikini van LASCANA heeft ook nog eens een super leuk printje!

Lees tip: Gele bikini van Shein

Animal prints

Animal prints

Dieren prints zijn een tijd helemaal in geweest, maar nu nog steeds! Wat dacht je bijvoorbeeld van de leuke bikini linksboven met luipaard print? Of dezelfde print voor een tankini! Dieren prints kan je overal vinden bij LASCANA.

Donkergroene kleuren

Badkleding trends 2020

Ik ben gek op donkergroene kleuren, maar helaas heb ik er nog geen bikini of badpak van. Dit is natuurlijk een nieuwe badkleding trend van 2020 en daarom ga ik zeker een donker groene bikini aanschaffen bij LASCANA!

Badkleding trends 2020: Veters

Veter badmode

Wat vind jij van badmode met veters? Het is misschien niet helemaal ideaal als je gaat zonnen, maar hoe stoer zien die veters eruit? Ik ben verliefd geworden op het broekje met veters en die moet ik dan ook zeker hebben. Moet ik alleen niet bruin worden ;).

Monokini’s

Monokini's

Monokini’s waren in 2019 al helemaal in, maar dat zijn ze in 2020 nog steeds! Ook met deze stijl moet je misschien niet bruin worden, maar hoe leuk en sexy ziet dit eruit? Het is eigenlijk een beetje een kruising tussen een bikini en badpak.

Welke badkleding trends van 2020 ga jij zeker kopen?

Alle afbeeldingen die in dit artikel zijn gebruikt zijn eigendom van LASCANA.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.