Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Back to school outfits & more.

Geschreven door Celine

22 augustus 2015

arDoor Celine – De een na laatste dag van de Back to school week! Vandaag ga ik jullie een paar van mijn favoriete outfits laten zien en natuurlijk nog wat meer. Lees snel verder!

Flannel.

image2 [444653]

Flannels wie houd hier nou niet van? Deze outfit is super simpel, maar ook super leuk. Zwarte skinny jeans met een zwart shirt en een donker groene flannel. Als je dan ook nog een zwarte rugzak erbij hebt dan maakt het de outfit helemaal af. Ja ik hou van zwart.

Girly.

124

Natuurlijk hebben we dan ook nog the girly outfits. Een leuk rokje in een kleurtje en een croptop met eventueel bloemen. Natuurlijk is dit wel een echte zomer outfit en is deze niet geschikt voor de winter.

Gym.

image1 [444650]

We hebben natuurlijk ook nog gym outfits. Deze broek heb ik bij de Bershka vandaan en ik ben serieus verliefd. Met een leuk topje maakt het de outfit helemaal af. Vergeet natuurlijk niet dat als het warm is iets anders aan te trekken ( Ervaring!).

More..

Natuurlijk gaat dit niet alleen over outfits. Het aller belangrijkste is jezelf blijven. Je hoeft niet indruk op mensen te maken met alleen je outfits, je innerlijk telt natuurlijk veel meer mee! Ga jij het liefst in een joggingbroek naar school? Doe dat gewoon! Het belangrijkste is dat jij je lekker in je fel voelt en niet hoe andere zich voelen. Be yourself!

In welke outfit ga jij het liefste naar school?

Liefs,

Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.