Follow:
TB

Back to school outfits & more.

arDoor Celine – De een na laatste dag van de Back to school week! Vandaag ga ik jullie een paar van mijn favoriete outfits laten zien en natuurlijk nog wat meer. Lees snel verder!

Flannel.

image2 [444653]

Flannels wie houd hier nou niet van? Deze outfit is super simpel, maar ook super leuk. Zwarte skinny jeans met een zwart shirt en een donker groene flannel. Als je dan ook nog een zwarte rugzak erbij hebt dan maakt het de outfit helemaal af. Ja ik hou van zwart.

Girly.

124

Natuurlijk hebben we dan ook nog the girly outfits. Een leuk rokje in een kleurtje en een croptop met eventueel bloemen. Natuurlijk is dit wel een echte zomer outfit en is deze niet geschikt voor de winter.

Gym.

image1 [444650]

We hebben natuurlijk ook nog gym outfits. Deze broek heb ik bij de Bershka vandaan en ik ben serieus verliefd. Met een leuk topje maakt het de outfit helemaal af. Vergeet natuurlijk niet dat als het warm is iets anders aan te trekken ( Ervaring!).

More..

Natuurlijk gaat dit niet alleen over outfits. Het aller belangrijkste is jezelf blijven. Je hoeft niet indruk op mensen te maken met alleen je outfits, je innerlijk telt natuurlijk veel meer mee! Ga jij het liefst in een joggingbroek naar school? Doe dat gewoon! Het belangrijkste is dat jij je lekker in je fel voelt en niet hoe andere zich voelen. Be yourself!

In welke outfit ga jij het liefste naar school?

Liefs,

Celine.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Hoe overleef ik mijn nieuwe klas?

  Door Anique - Een nieuwe klas is heel spannend en bezorgd vaak ook heel wat stress. Zal ik wel...

Sluiten