Follow:
Beauty Huidverzorging

Hoe ziet mijn avond routine eruit?

Het is altijd belangrijk om jouw huid goed te verzorgen. Ik vind dit erg belangrijk en ik ben dan ook altijd opzoek naar de juiste producten. Mijn huid is altijd erg droog en de juiste producten zijn dan ook zeker nodig. Ik kan nu met zekerheid zeggen dat ik de juiste producten heb gevonden. Benieuwd welke producten ik gebruik?

Cleansing milk

avond routine

Dit is de cleansing milk die ik al een hele tijd gebruikt. Zoals je kan zien, gebruik ik de cleansing milk van de Hema. Hij kost dan ook maar twee euro, maar is echt perfect, vooral voor mensen die een droge huid hebben. Deze cleansing milk laat bijna al mijn makeup verdwijnen en hij zorgt er ook nog voor dat mijn huid minder droogt wordt.

Toner

Dit is echt een geweldige toner. Toen ik nog niet wist wat een toner was, dacht ik dat dit product echt nutteloos was. Ik wist gewoon niet waar het voor was en ik dacht dat het ook niet echt nuttig was. Deze toner gebruik ik altijd nadat ik de cleansing milk van de Hema heb gebruikt. Deze toner zorgt ervoor dat mijn huid minder droog is nadat ik heb gedouchet. Als ik deze toner niet gebruik, dan voelt mijn huid veel strakker aan.

Gel scrub

Een heerlijke scrub heb ik altijd nodig in mijn avond routine. Ik gebruik deze scrub niet elke dag, maar wanneer ik droge huid velletjes op mijn huid zie zitten, dan gebruik ik snel even deze scrub. Na het gebruik van deze scrub is meteen alles verdwenen.

Nacht creme

Natuurlijk heb ik ook een goede nacht creme nodig. Met deze nacht creme wordt mijn huid veel zachter en verdwijnt mijn droge huid helemaal. Nadat ik deze creme heb gebruikt, dan is de volgende dag mijn droge huid helemaal verdwenen. Perfect!

Wat gebruik jij voor je avond routine?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Vijf redenen waarom het fijn is om klein te zijn

Iedereen kent wel de uitspraak "klein is fijn". Waarom is het eigenlijk fijn om klein te zijn? Ik ben zelf...

Sluiten