Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Autumn outfit inspiration.
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

13 september 2015

Door Celine – Gadverdamme, herfst komt er weer aan. De laatste tijd hebben we dit natuurlijk steeds meer aan het weer gemerkt en ik kan wel raden dat jij eens een keer zeiknat op het werk of school aan bent gekomen. Wat kan je nou eigenlijk dragen in de herfst wat natuurlijk niet veelste warm of veelste koud is.

image1 [538547]

Een super leuke blazer met een zwart shirtje eronder en een simpele legging is natuurlijk erg leuk voor de herfst. Als je dan ook nog een paar stoere zwarte laarsjes eronder doet, maakt dat de outfit helemaal af. De Blazer kost € 29.-, misschien een beetje aan de hoge prijs, maar je ziet wel op de foto dat het een stevige stof is. De legging kost € 19.- en  ziet er gewoon erg leuk uit. De enkel laarsjes zijn van Van Haren en kosten € 29,90.

 

 

image2 [538548]

Als het een beetje warmer is, dan kan je natuurlijk makkelijk een korte mouwen shirt dragen. Dit shirt vind ik zelf erg leuk, door de aparte mouwtjes. Een witte lange broek en een paar sneakers eronder maakt de look wat minder ‘tuttig’. De jeans kost € 35.-, ook aan de hoge prijs, maar als hij echt lekker zit dan is het het wel waard. Het shirt kost € 15.-, wat ik een erg mooie prijs vind. De sneakers zijn van Van Haren en kosten € 29,90.

image3 [538550]

Alsjeblieft, geef me dit jurkje. Ik ben al zolang opzoek naar een super simpel jurkje zoals dit, maar ik kon het nooit vinden. Dit jurkje is super leuk voor een feestje en kan je makkelijk combineren met deze super leuke naaldhakken. Het jurkje kost € 19.-, wat ik ook een erg mooie prijs vind. De naaldhakken kosten € 74,95 en zijn van Zalando.

Wat vind je van deze outfits?

Liefs, Celine.

 

 

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes,...

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.