Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Tien artikelen om jouw blog te verbeteren
15 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

10 september 2016

om jouw blog te verbeteren

Afgelopen vrijdag schreef ik over een onderwerp die ik wilde uitwerken. Dit onderwerp is bloggen, omdat ik het erg leuk vind om mijn mede-bloggers te helpen. Samengevat, ik wil artikelen schrijven over bloggen, die je nog nooit hebt gelezen. Wil je jouw blog verbeteren? Ik leg dat uit met de tien handigste artikelen die ik heb gelezen.

WordPress plugins

Nog niet zo lang geleden schreef ik over de beste WordPress plugins die je nog niet kent. In dit artikel schreef ik onder ander over ZigWidgetClass en Any Mobile theme Switcher. Ik ga in dit artikel natuurlijk niet vertellen wat voor geweldige functies deze plugins hebben, dan moet je maar het andere artikel lezen ;).

Mijn brieven aan bedrijven

Bedrijven kunnen er wat van (en bloggers natuurlijk ook!). Ik schreef een tijd geleden een brief aan alle bedrijven die niet op hun mails beantwoorden. Dit is natuurlijk erg vervelend voor bloggers en vooral als dit bedrijf eerst een mail aan de blogger zelf heeft geschreven.

Ook schreef ik over bedrijven die denken dat wij gratis reclame geven.  Ik begrijp het wel hoor. Iedereen houdt toch van gratis reclame? Ik vind het natuurlijk ook niet erg als iemand mijn blog eens goed gaat promoten, maar ik ga hier niet naar vragen. In dit artikel schrijf ik over bedrijven die denken dat we aan gratis reclame doen. Ze worden steeds brutaler..

Slechte ervaringen met bedrijven komen vaak voor. Bij mij kwam ook eens zo’n slechte ervaring voor. Ik wilde mijn mede-bloggers graag waarschuwen, maar heb de naam van het bedrijf niet genoemd. Dit doe ik voor respect naar het bedrijf toe, maar ook omdat ik simpelweg geen ruzie wil.

Mijn brief aan bloggers

Ja, ik heb ook een brief aan bloggers  geschreven. Er zijn brutale bloggers op aarde, die niet helemaal netjes zijn tegen bedrijven. Ik vind dit echt abnormaal en ik ben zeker niet de enige. De bloggers die dit artikel al hebben gelezen, vonden dit ook abnormaal en weten nu zeker hoe het niet moet.

Bloggen in het Engels

Ja, geloof het of niet, maar ik blog in het Engels. Natuurlijk blog ik ook in het Nederlands, maar als extraatje blog ik ook in het Engels. Ik dacht dat ik hier meteen veel meer bezoekers door kreeg, maar dit is helaas niet waar. Net als met een nieuw blog duurt het een tijdje, voordat ik daadwerkelijk bezoekers naar mijn blog krijg. Ondertussen heb ik wel weer een nieuwe manier gevonden om mijn blog te promoten (pinterest!).

Mijn mening over bloggen

Ik houd van het vertellen van mijn mening over bloggen. Zo schreef ik waarom ik niet over één onderwerp blog. Ik vind het altijd hartstikke belangrijk om te doen wat je wilt en ik wil graag over meerdere onderwerpen bloggen. Mijn lezers hebben hier helemaal geen last van en ik doe het dan toch met een klein schema. Zo komen er elke maandag en woensdag beauty artikelen online, elke vrijdag een persoonlijk artikel en elke zondag (nieuw!) een artikel over bloggen. Ook komt er elke eerste zondag van de maand een interview met een blogger online.

Ik ken mensen die denken dat het schrijven van review hartstikke makkelijk is. Gewoon even een mening opschrijven.. Nou niets is minder waar! Een review schrijven is hartstikke moeilijk en er komt veel meer bij kijken dan je denkt.

Ik zie steeds meer bloggers youtuber worden en dat vind ik serieus jammer. Mensen hebben steeds minder interesse in blogs en dat begrijp ik niet helemaal. Moet je als blogger toch een youtuber worden, om toch nog een beetje aandacht te krijgen voor wat je produceert?

Vooroordelen die bloggers te horen krijgen

Als laatste schreef ik over de vooroordelen die bloggers te horen krijgen. Zo denken mensen dat je voor bloggen niet zoveel tijd hoeft te besteden, maar niets is minder waar. Zo ben ik met een blogpost meer dan twee uur bezig en dan heb ik nog niet eens mijn artikelen promote.

Welk artikel had jij nog niet gelezen en waar had jij het meeste aan?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Bewaren

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

15 Reacties

 1. Carola

  Blogging takes so much time! I spend a lot of time on blogging/ promoting etc. It’s so much work, but I love it. I blog in english as well (I’m also Dutch). And that works better. Most of my visitors are from the USA.

  Antwoord
  • Celine

   I blog in English and Dutch, but still most of my visitors are from Holland ;(

   Antwoord
 2. Sophie

  Some very wise words! Especially the letter about free promotion, we need to learn that we are valuable and don’t need to put up with those who look down on us!

  Sophie | MapleTreeBlog

  Antwoord
 3. Astrid

  Leuk dat je ook dit soort artikelen schrijft. Ik vind artikelen over plugins altijd interessant.

  Antwoord
  • Celine

   Dankjewel! Morgen komt er weer een blog artikel online!

   Antwoord
 4. blessing

  I look forward to reading more of your posts, these are definitely helpful.

  Antwoord
 5. Robin Valentine

  ik vind jou artikelen heel leerzaam en interessant! je schrijft ook erg fijn 🙂

  Antwoord
  • Celine

   Dankjewel, zo leuk om te horen! <3

   Antwoord
 6. Merel

  Handig deze artikelen zo op een rijtje! Je hebt een erg fijne schrijfstijl 🙂

  Antwoord
 7. Mukesh

  Good information, and atleast this post was in english.

  Antwoord
  • Celine

   I blog in English and Dutch 😉

   Antwoord
 8. Janine

  ik heb alle artikelen gelezen en het artikel waarin je over bedrijven praat die de afspraken etc niet nakomen heeft mijn ogen echt geopend en ik voelde me niet alleen haha, ( Lees: dat een bedrijf dat alleen bij mij doet)

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.