Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Tien artikelen om jouw blog te verbeteren
15 Comments

Written by Celine

10 september 2016

om jouw blog te verbeteren

Afgelopen vrijdag schreef ik over een onderwerp die ik wilde uitwerken. Dit onderwerp is bloggen, omdat ik het erg leuk vind om mijn mede-bloggers te helpen. Samengevat, ik wil artikelen schrijven over bloggen, die je nog nooit hebt gelezen. Wil je jouw blog verbeteren? Ik leg dat uit met de tien handigste artikelen die ik heb gelezen.

WordPress plugins

Nog niet zo lang geleden schreef ik over de beste WordPress plugins die je nog niet kent. In dit artikel schreef ik onder ander over ZigWidgetClass en Any Mobile theme Switcher. Ik ga in dit artikel natuurlijk niet vertellen wat voor geweldige functies deze plugins hebben, dan moet je maar het andere artikel lezen ;).

Mijn brieven aan bedrijven

Bedrijven kunnen er wat van (en bloggers natuurlijk ook!). Ik schreef een tijd geleden een brief aan alle bedrijven die niet op hun mails beantwoorden. Dit is natuurlijk erg vervelend voor bloggers en vooral als dit bedrijf eerst een mail aan de blogger zelf heeft geschreven.

Ook schreef ik over bedrijven die denken dat wij gratis reclame geven.  Ik begrijp het wel hoor. Iedereen houdt toch van gratis reclame? Ik vind het natuurlijk ook niet erg als iemand mijn blog eens goed gaat promoten, maar ik ga hier niet naar vragen. In dit artikel schrijf ik over bedrijven die denken dat we aan gratis reclame doen. Ze worden steeds brutaler..

Slechte ervaringen met bedrijven komen vaak voor. Bij mij kwam ook eens zo’n slechte ervaring voor. Ik wilde mijn mede-bloggers graag waarschuwen, maar heb de naam van het bedrijf niet genoemd. Dit doe ik voor respect naar het bedrijf toe, maar ook omdat ik simpelweg geen ruzie wil.

Mijn brief aan bloggers

Ja, ik heb ook een brief aan bloggers  geschreven. Er zijn brutale bloggers op aarde, die niet helemaal netjes zijn tegen bedrijven. Ik vind dit echt abnormaal en ik ben zeker niet de enige. De bloggers die dit artikel al hebben gelezen, vonden dit ook abnormaal en weten nu zeker hoe het niet moet.

Bloggen in het Engels

Ja, geloof het of niet, maar ik blog in het Engels. Natuurlijk blog ik ook in het Nederlands, maar als extraatje blog ik ook in het Engels. Ik dacht dat ik hier meteen veel meer bezoekers door kreeg, maar dit is helaas niet waar. Net als met een nieuw blog duurt het een tijdje, voordat ik daadwerkelijk bezoekers naar mijn blog krijg. Ondertussen heb ik wel weer een nieuwe manier gevonden om mijn blog te promoten (pinterest!).

Mijn mening over bloggen

Ik houd van het vertellen van mijn mening over bloggen. Zo schreef ik waarom ik niet over één onderwerp blog. Ik vind het altijd hartstikke belangrijk om te doen wat je wilt en ik wil graag over meerdere onderwerpen bloggen. Mijn lezers hebben hier helemaal geen last van en ik doe het dan toch met een klein schema. Zo komen er elke maandag en woensdag beauty artikelen online, elke vrijdag een persoonlijk artikel en elke zondag (nieuw!) een artikel over bloggen. Ook komt er elke eerste zondag van de maand een interview met een blogger online.

Ik ken mensen die denken dat het schrijven van review hartstikke makkelijk is. Gewoon even een mening opschrijven.. Nou niets is minder waar! Een review schrijven is hartstikke moeilijk en er komt veel meer bij kijken dan je denkt.

Ik zie steeds meer bloggers youtuber worden en dat vind ik serieus jammer. Mensen hebben steeds minder interesse in blogs en dat begrijp ik niet helemaal. Moet je als blogger toch een youtuber worden, om toch nog een beetje aandacht te krijgen voor wat je produceert?

Vooroordelen die bloggers te horen krijgen

Als laatste schreef ik over de vooroordelen die bloggers te horen krijgen. Zo denken mensen dat je voor bloggen niet zoveel tijd hoeft te besteden, maar niets is minder waar. Zo ben ik met een blogpost meer dan twee uur bezig en dan heb ik nog niet eens mijn artikelen promote.

Welk artikel had jij nog niet gelezen en waar had jij het meeste aan?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Bewaren

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

A while ago I was allowed to pick out a number of items from Zaful. A Chinese webshop where you can find all kinds of nice clothes and accessories for a low price. I sometimes find online shopping quite difficult. You never know if it will fit....

15 Reacties

 1. Carola

  Blogging takes so much time! I spend a lot of time on blogging/ promoting etc. It’s so much work, but I love it. I blog in english as well (I’m also Dutch). And that works better. Most of my visitors are from the USA.

  Antwoord
  • Celine

   I blog in English and Dutch, but still most of my visitors are from Holland ;(

   Antwoord
 2. Sophie

  Some very wise words! Especially the letter about free promotion, we need to learn that we are valuable and don’t need to put up with those who look down on us!

  Sophie | MapleTreeBlog

  Antwoord
 3. Astrid

  Leuk dat je ook dit soort artikelen schrijft. Ik vind artikelen over plugins altijd interessant.

  Antwoord
  • Celine

   Dankjewel! Morgen komt er weer een blog artikel online!

   Antwoord
 4. blessing

  I look forward to reading more of your posts, these are definitely helpful.

  Antwoord
 5. Robin Valentine

  ik vind jou artikelen heel leerzaam en interessant! je schrijft ook erg fijn 🙂

  Antwoord
  • Celine

   Dankjewel, zo leuk om te horen! <3

   Antwoord
 6. Merel

  Handig deze artikelen zo op een rijtje! Je hebt een erg fijne schrijfstijl 🙂

  Antwoord
 7. Mukesh

  Good information, and atleast this post was in english.

  Antwoord
  • Celine

   I blog in English and Dutch 😉

   Antwoord
 8. Janine

  ik heb alle artikelen gelezen en het artikel waarin je over bedrijven praat die de afspraken etc niet nakomen heeft mijn ogen echt geopend en ik voelde me niet alleen haha, ( Lees: dat een bedrijf dat alleen bij mij doet)

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.