Follow:
TB

Anti-stress tips voor school

Door Dilaisah~ Ik weet dat het een beetje vroeg is voor school maar toch. Op school krijg je het druk en kan je vaak in de stress schieten. Hier zijn een paar tips om stress tegen te gaan.

Agenda 
Dit is het belangrijkste item voor school. Hier schrijf je alle dingen op die je aa huiswerk moet doen. Ook moet je een schema maken zodat je alles goed plant en misschien nog tijd overhoud.

Vakantie
Als je vakantie hebt wil je het liefst niks doen. Maar als je een toets hebt na de vakantie moet je natuurlijk ook leren. Wat je niet moet doen is de hele vakantie besteden aan het leren. Vakantie is er om te rusten en niet voor het leren. Je kan bijvoorbeeld in week rust nemen en een week leren.

Naschoolse activiteiten
Na school is het vaak zo dat je huiswerk hebt voor de volgende dag. Maar als je veel huiswerk hebt dan heb je vaak jog weinig tijd over voor iets leuk. Als je bijvoorbeeld een afspraak hebt of een hobby maar je bent nog niet klaar met je huiswerk ben je al snel gestresst. Het is dus handiger om minder afspraken en hobby’s te hebben dan in de zomer.

Opruimen
Als je al je spullen op een hoopje hebt dan ben je vaak dingen zoek. Het is niet handig als je veel dingen kwijt raakt. Misschien had je wel een toets een en had je iets bijvoorbeeld nodig. Dat wil je voorkomen met opruimen. Zo weet je waar alles is en ligt en raak je ook geen dingen meer kwijt.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
7 tips om van puistjes af te komen.

Celine - Puistjes. Iedereen heeft er wel eens last van. Maar wat is nou de beste manier om van die...

Sluiten