Follow:
Personal

Anti-bucket list | Dingen die ik niet wil doen in mijn leven

Ik zie vaak bucket lists voorbij komen op blogs. Zelf vind ik die heel erg leuk om te lezen, maar het is natuurlijk niet heel origineel meer. Dat is de reden waarom ik met een anti-bucket list kom. Wat zijn de dingen die ik echt niet wil doen in mijn leven? Dat lees je in deze blog.

Anti-bucket list

Ik wist serieus niet eens hoe je dit moest schrijven haha. Voor heel veel mensen staat dit wel op hun bucket list, maar ik doe dit liever gewoon niet. Als je me 1 miljoen zou geven, dan zou ik het misschien wel doen, maar anders gewoon niet. Stel je voor dat touw laat los.. Verschrikkelijk.

Ghost hunting

Kan iemand mij uitleggen waarom dit op iemands bucket list staat? Dit lijkt me gewoon dood (haha!) eng en dit zou ik dus echt nooit doen. Hetzelfde geld voor bordspellen waar je vervolgens geesten mee gaat oproepen. No thanks.

anti-bucket list

Naar een wijn proeverij gaan

Ja, dit staat serieus op iemands bucket list. Ik krijg regelmatig mailtjes van persbureaus om naar een wijn proeverij te gaan. Ik ben alleen zeventien en heb dus eigenlijk helemaal geen interesse in wijn of andere alcoholische dranken.

Van een gigantisch hoge berg af springen

Waarom zou je dit doen? Stel je voor, er zitten allerlei puntige rotsen onder water en vervolgens spring je daarop. Dat lijkt mij niet heel erg fijn.

Een vis pedicure doen

Nee. Gewoon nee. Visjes die aan je voeten knagen? Nee.

Go skydiving

Alles met hoogtes en dingen waar ik mijn leven voor moet wagen dat sluit ik het liefst gewoon uit. Skydiven is dus ook helemaal niets voor mij.

Boogschieten leren

Waarom zou ik dit willen? Ik doe dit alleen wanneer ik game en dat was het dan ook wel weer. Met mijn onhandigheid is boogschieten niet echt de beste hobby.

Wat staat er op jouw anti-bucket list?

Wil je meer persoonlijke dingen lezen? Check dan deze pagina. Bekijk daarnaast ook mijn Instagram.

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Lydia Samson

  I love this, I think I am right there with you on all of these 🙂

  2 december 2017 at 01:01
 • Reply Aartie

  😀 Leuke lijst. Op mijn anti-bucket: zwemmen met haaien, bungee jumpen, krekels en sprinkhanen eten(dat soort ongein), cave diving. Denk dat ik nog wel even door kan gaan :-D.

  2 december 2017 at 14:11
  • Reply Celine Klooster

   Hahahah! Zwemmen met haaien lijkt me ook echt niet chill..

   5 december 2017 at 12:55
 • Reply Dana

  Grappig zo’n lijstje! Eigenlijk de meeste dingen op jouw lijstje wil ik juist wel doen 🙂

  2 december 2017 at 20:44
 • Reply Babs

  Bungeejumpen, o nee! Ik moet er ook niet aan denken. Ik ben al bang op een hoge flat of brug.
  Insecten eten durf ik ook niet aan. Leuk idee, zo een anti-bucketlist!

  5 december 2017 at 12:57
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Winter tip! Goedkope sjaals en mutsen

  Iedereen heeft een sjaal of een leuke muts nodig tijdens de winter. De meeste van ons gaan elke dag op de fiets...

  Sluiten