Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Anti-bucket list | Dingen die ik niet wil doen in mijn leven

Geschreven door Celine

1 december 2017

Ik zie vaak bucket lists voorbij komen op blogs. Zelf vind ik die heel erg leuk om te lezen, maar het is natuurlijk niet heel origineel meer. Dat is de reden waarom ik met een anti-bucket list kom. Wat zijn de dingen die ik echt niet wil doen in mijn leven? Dat lees je in deze blog.

Anti-bucket list

Ik wist serieus niet eens hoe je dit moest schrijven haha. Voor heel veel mensen staat dit wel op hun bucket list, maar ik doe dit liever gewoon niet. Als je me 1 miljoen zou geven, dan zou ik het misschien wel doen, maar anders gewoon niet. Stel je voor dat touw laat los.. Verschrikkelijk.

Ghost hunting

Kan iemand mij uitleggen waarom dit op iemands bucket list staat? Dit lijkt me gewoon dood (haha!) eng en dit zou ik dus echt nooit doen. Hetzelfde geld voor bordspellen waar je vervolgens geesten mee gaat oproepen. No thanks.

anti-bucket list

Naar een wijn proeverij gaan

Ja, dit staat serieus op iemands bucket list. Ik krijg regelmatig mailtjes van persbureaus om naar een wijn proeverij te gaan. Ik ben alleen zeventien en heb dus eigenlijk helemaal geen interesse in wijn of andere alcoholische dranken.

Van een gigantisch hoge berg af springen

Waarom zou je dit doen? Stel je voor, er zitten allerlei puntige rotsen onder water en vervolgens spring je daarop. Dat lijkt mij niet heel erg fijn.

Een vis pedicure doen

Nee. Gewoon nee. Visjes die aan je voeten knagen? Nee.

Go skydiving

Alles met hoogtes en dingen waar ik mijn leven voor moet wagen dat sluit ik het liefst gewoon uit. Skydiven is dus ook helemaal niets voor mij.

Boogschieten leren

Waarom zou ik dit willen? Ik doe dit alleen wanneer ik game en dat was het dan ook wel weer. Met mijn onhandigheid is boogschieten niet echt de beste hobby.

Wat staat er op jouw anti-bucket list?

Wil je meer persoonlijke dingen lezen? Check dan deze pagina. Bekijk daarnaast ook mijn Instagram.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

7 Reacties

 1. Lydia Samson

  I love this, I think I am right there with you on all of these 🙂

  Antwoord
 2. Aartie

  😀 Leuke lijst. Op mijn anti-bucket: zwemmen met haaien, bungee jumpen, krekels en sprinkhanen eten(dat soort ongein), cave diving. Denk dat ik nog wel even door kan gaan :-D.

  Antwoord
 3. Dana

  Grappig zo’n lijstje! Eigenlijk de meeste dingen op jouw lijstje wil ik juist wel doen 🙂

  Antwoord
 4. Babs

  Bungeejumpen, o nee! Ik moet er ook niet aan denken. Ik ben al bang op een hoge flat of brug.
  Insecten eten durf ik ook niet aan. Leuk idee, zo een anti-bucketlist!

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.