Follow:
Personal

Ik ben jarig! | Announcement

Even een kort artikeltje voor vandaag, want vandaag ben ik jarig! Ik ben vandaag officieel zestien jaar geworden, ook al stond dat al veel langer op mijn blog. Ik ben vandaag ook lekker vroeg uit (11 uur!) en ga naar de stad om voor mijn feest zaterdag een super leuk jurkje te halen. Zaterdag vier ik mijn feest met een paar vrienden. Als jullie nog leuke ideetjes hebben om te doen, dan zijn suggesties altijd welkom!

Jarig

jarig

Zestien is een hele mooie leeftijd. Niet dat ik veel bijzonders op deze leeftijd mag doen, maar hey, ik kan een scooter kopen. Niet dat ik van plan ben om een scooter te kopen, maar goed voor het idee. Ik ga nu lekker verder mijn verjaardag vieren. Er staat verder ook geen artikel ingepland voor de rest van de dag, omdat ik het heel druk heb met mijn verjaardag. Vrijdag vertel ik in de Fridiary wat ik heb gedaan en of ik nog iets leuks heb gekregen.

Liefs, Celine.

Wil je meer persoonlijke artikelen lezen? Bekijk dan zeker mijn afdeling met persoonlijke artikelen. Zo blijf je zeker op de hoogte van alles wat er rond mij en mijn blog gebeurd!

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Mandy

  Gefeliciteerd met je verjaardag!

  16 december 2015 at 14:36
 • Reply Tamara TS

  Van harte gefeliciteerd! 16 worden en zijn is geweldig, maak van het hele jaar maar een feestje!

  16 december 2015 at 21:17
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  De acht bloggers beginnersfouten die we allemaal hebben gema

  Toen ik voor het eerst startte met bloggen heb ik veel, maar dan ook heel veel beginnersfouten gemaakt. Wat dacht...

  Sluiten