Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Mijn Aliexpress beauty wishlist
4 Comments

Written by Celine

11 mei 2016

Ik hoor heel veel mensen praten over Ebay. Zelf ben ik niet de grootste fan van Ebay, maar ik heb hier toch wel een paar dingetjes besteld. Ik ben een groot fan van Aliexpress. Aliexpress vind ik heel makkelijk in gebruik en natuurlijk lekker goedkoop. Benieuwd naar mijn wishlist voor beauty supplies?

naked4

Allereerst zou ik heel graag een Naked 4 dupe palette willen. Deze palette is geweldig en als je hem ontvangt staat er zelf het merk op.

kwasten

Kwasten! Ik heb nog steeds een set kwasten nodig en deze kwasten zien er echt prachtig uit. Ze hebben een beetje de look van de Naked kwasten, maar die zijn nou net ietsje te duur voor mij. Hier zit ook een foundation kwast tussen en die staat echt hoog op mijn wishlist.

palette

 

Hier is nog een palette. Deze palette bevat werkelijk prachtige kleuren. Ik heb dit palette zeker nodig voor die normale schooldagen en tja, ik houd van nude kleuren!

tattoo

 

Ik weet niet waarom ik deze zo leuk vind, maar deze zijn toch geweldig? Dit zijn plaktattoos die er na een aantal dagen af gaat. Voor een feestje of misschien wel een leuke zomeroutfit zijn deze tattoos hartstikke leuk.

eyeliner

Een gel-eyeliner! Ik heb er echt eentje nodig, gewoon eigenlijk om uit te proberen of het handiger is dan een stift. Het is natuurlijk ook erg leuk om een review over te schrijven.

palettee

Oke, ik beloof plechtig op mijn blog dat ik niet alle palettes in dit artikel ga kopen. Maar moet je deze eens zien! Zoveel kleuren en allemaal een voor een prachtig. Sommige kleuren zijn perfect voor school en andere juist geweldig voor een feest. Ook kun je bijna alle kleuren combineren. Misschien wel een klein paars aspect in een bruine oogschaduw of juist andersom? Alles kan!

blush

Deze blush ziet er echt perfect uit. Twee verschillende kleuren, dus dan kan je ook nog eens afwisselen of zelfs de twee kleuren door elkaar mixen. Zo kan je net de juiste kleur zoeken die perfect bij jouw huid past.

Welk product is jouw favoriet?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

4 Reacties

 1. Tamara TS

  Leuke wishlist! Ik heb de dupes van de kwasten besteld, volgens mij voor 3,50. Zodra ze binnen zijn zal ik ze op mijn blog zetten, dan weet ik pas of ze ook goed zijn. De blush is ook heel mooi!

  Antwoord
  • Celine

   Ah ben benieuwd! Bedankt voor je reactie! x

   Antwoord
 2. Hanne

  Oooh die blush ziet er heel mooi uit! Zelf heb ik nog nooit iets op Aliexpress besteld. Vind het een beetje eng en weet niet zo goed of al die producten wel te betrouwen zijn… 🙂

  Antwoord
  • Celine

   Geloof me, het is echt betrouwbaar! Als je iets niet ontvangt krijg je meteen je geld terug, doordat er purchase protection is. Ook kun je de verkoper heel makkelijk contacteren.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.