Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringen zijn sieraden die jouw outfit helemaal compleet maken. Het is zo leuk om verschillende soorten ringen te dragen waarvan de kleuren vervolgens weer terug komen in jouw outfit. Maar hoe weet je eigenlijk hoe je jouw ringmaat...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Mijn Aliexpress beauty wishlist

Geschreven door Celine Klooster

11 mei 2016

Ik hoor heel veel mensen praten over Ebay. Zelf ben ik niet de grootste fan van Ebay, maar ik heb hier toch wel een paar dingetjes besteld. Ik ben een groot fan van Aliexpress. Aliexpress vind ik heel makkelijk in gebruik en natuurlijk lekker goedkoop. Benieuwd naar mijn wishlist voor beauty supplies?

naked4

Allereerst zou ik heel graag een Naked 4 dupe palette willen. Deze palette is geweldig en als je hem ontvangt staat er zelf het merk op.

kwasten

Kwasten! Ik heb nog steeds een set kwasten nodig en deze kwasten zien er echt prachtig uit. Ze hebben een beetje de look van de Naked kwasten, maar die zijn nou net ietsje te duur voor mij. Hier zit ook een foundation kwast tussen en die staat echt hoog op mijn wishlist.

palette

 

Hier is nog een palette. Deze palette bevat werkelijk prachtige kleuren. Ik heb dit palette zeker nodig voor die normale schooldagen en tja, ik houd van nude kleuren!

tattoo

 

Ik weet niet waarom ik deze zo leuk vind, maar deze zijn toch geweldig? Dit zijn plaktattoos die er na een aantal dagen af gaat. Voor een feestje of misschien wel een leuke zomeroutfit zijn deze tattoos hartstikke leuk.

eyeliner

Een gel-eyeliner! Ik heb er echt eentje nodig, gewoon eigenlijk om uit te proberen of het handiger is dan een stift. Het is natuurlijk ook erg leuk om een review over te schrijven.

palettee

Oke, ik beloof plechtig op mijn blog dat ik niet alle palettes in dit artikel ga kopen. Maar moet je deze eens zien! Zoveel kleuren en allemaal een voor een prachtig. Sommige kleuren zijn perfect voor school en andere juist geweldig voor een feest. Ook kun je bijna alle kleuren combineren. Misschien wel een klein paars aspect in een bruine oogschaduw of juist andersom? Alles kan!

blush

Deze blush ziet er echt perfect uit. Twee verschillende kleuren, dus dan kan je ook nog eens afwisselen of zelfs de twee kleuren door elkaar mixen. Zo kan je net de juiste kleur zoeken die perfect bij jouw huid past.

Welk product is jouw favoriet?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...

Meer blogs

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

4 Reacties

 1. Tamara TS

  Leuke wishlist! Ik heb de dupes van de kwasten besteld, volgens mij voor 3,50. Zodra ze binnen zijn zal ik ze op mijn blog zetten, dan weet ik pas of ze ook goed zijn. De blush is ook heel mooi!

  Antwoord
  • Celine

   Ah ben benieuwd! Bedankt voor je reactie! x

   Antwoord
 2. Hanne

  Oooh die blush ziet er heel mooi uit! Zelf heb ik nog nooit iets op Aliexpress besteld. Vind het een beetje eng en weet niet zo goed of al die producten wel te betrouwen zijn… 🙂

  Antwoord
  • Celine

   Geloof me, het is echt betrouwbaar! Als je iets niet ontvangt krijg je meteen je geld terug, doordat er purchase protection is. Ook kun je de verkoper heel makkelijk contacteren.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.