Follow:
Beauty TB

Mijn Aliexpress beauty wishlist

Ik hoor heel veel mensen praten over Ebay. Zelf ben ik niet de grootste fan van Ebay, maar ik heb hier toch wel een paar dingetjes besteld. Ik ben een groot fan van Aliexpress. Aliexpress vind ik heel makkelijk in gebruik en natuurlijk lekker goedkoop. Benieuwd naar mijn wishlist voor beauty supplies?

naked4

Allereerst zou ik heel graag een Naked 4 dupe palette willen. Deze palette is geweldig en als je hem ontvangt staat er zelf het merk op.

kwasten

Kwasten! Ik heb nog steeds een set kwasten nodig en deze kwasten zien er echt prachtig uit. Ze hebben een beetje de look van de Naked kwasten, maar die zijn nou net ietsje te duur voor mij. Hier zit ook een foundation kwast tussen en die staat echt hoog op mijn wishlist.

palette

 

Hier is nog een palette. Deze palette bevat werkelijk prachtige kleuren. Ik heb dit palette zeker nodig voor die normale schooldagen en tja, ik houd van nude kleuren!

tattoo

 

Ik weet niet waarom ik deze zo leuk vind, maar deze zijn toch geweldig? Dit zijn plaktattoos die er na een aantal dagen af gaat. Voor een feestje of misschien wel een leuke zomeroutfit zijn deze tattoos hartstikke leuk.

eyeliner

Een gel-eyeliner! Ik heb er echt eentje nodig, gewoon eigenlijk om uit te proberen of het handiger is dan een stift. Het is natuurlijk ook erg leuk om een review over te schrijven.

palettee

Oke, ik beloof plechtig op mijn blog dat ik niet alle palettes in dit artikel ga kopen. Maar moet je deze eens zien! Zoveel kleuren en allemaal een voor een prachtig. Sommige kleuren zijn perfect voor school en andere juist geweldig voor een feest. Ook kun je bijna alle kleuren combineren. Misschien wel een klein paars aspect in een bruine oogschaduw of juist andersom? Alles kan!

blush

Deze blush ziet er echt perfect uit. Twee verschillende kleuren, dus dan kan je ook nog eens afwisselen of zelfs de twee kleuren door elkaar mixen. Zo kan je net de juiste kleur zoeken die perfect bij jouw huid past.

Welk product is jouw favoriet?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Tamara TS

  Leuke wishlist! Ik heb de dupes van de kwasten besteld, volgens mij voor 3,50. Zodra ze binnen zijn zal ik ze op mijn blog zetten, dan weet ik pas of ze ook goed zijn. De blush is ook heel mooi!

  11 mei 2016 at 21:17
  • Reply Celine

   Ah ben benieuwd! Bedankt voor je reactie! x

   15 mei 2016 at 13:18
 • Reply Hanne

  Oooh die blush ziet er heel mooi uit! Zelf heb ik nog nooit iets op Aliexpress besteld. Vind het een beetje eng en weet niet zo goed of al die producten wel te betrouwen zijn… 🙂

  16 mei 2016 at 10:32
  • Reply Celine

   Geloof me, het is echt betrouwbaar! Als je iets niet ontvangt krijg je meteen je geld terug, doordat er purchase protection is. Ook kun je de verkoper heel makkelijk contacteren.

   16 mei 2016 at 12:31

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Winactie | Natasjaelda sieraden

  Ik had laatst een review geschreven over een ketting van Natasjaelda sieraden. Ik was hier erg positief over en ik...

  Sluiten