Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Alex from target.
3 Comments

Written by Celine

7 november 2014

Door Celine – Hij was een doodnormale jongen die bij Target werkte. Alex Lee werd in enkele minuten beroemd. Op twitter sprak iedereen over Alex from Target en daar zaten natuurlijk ook geweldige uitspraken bij. Die zit ik vandaag op een rijtje. Lees snel verder!-Sommige hebben nou eenmaal genoeg van #AlexFromTarget.
Als ik nog een #AlexfromTarget tweet zie, dan ben ik dit.
-Ik vind die #alexfromtarget echt niet knap ofzo maar zal wel aan mij liggen.
-Waarom is iedereen zo geobsedeerd met #AlexfromTarget als we gewoon Harry van de bakker hebben?
-“Hoe ben je beroemd geworden?” Nou, ik werkte bij Target en een over andere creep maakte een foto van mij.”
-Er is serieus een fanfiction over AlexfromTarget! “Hij scande mijn tampons en ik wist dat dit echt liefde was.”
-Wie heeft nou Alex nodig als je Esteban Julio Ricardo Moncayo de la Rosa Ramirez van The Tipton Hotel hebt?
-I fell in love with the way he scanned my items, slowly and then all at once” – The Targets In Our Stars  #alexfromtarget. Vervormde quote van The Fault in Our Stars.
-Waarom is iedereen zo geobsedeerd met Alex from Target? Ik vind echt dat hij op een paard lijkt.
-Dit gebeurd waarschijnlijk morgen: draag rood morgen voor Alex from Target!
– Mensen zijn geobsedeerd door Alex from Target. Like:

Wat vind jij nou van Alex from Target? Laat een berichtje achter in de reacties!

 
-Celine
 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

3 Reacties

  1. Sanne c:

    Prettyy!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.