Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Alex from target.
3 Comments

Written by Celine

7 november 2014

Door Celine – Hij was een doodnormale jongen die bij Target werkte. Alex Lee werd in enkele minuten beroemd. Op twitter sprak iedereen over Alex from Target en daar zaten natuurlijk ook geweldige uitspraken bij. Die zit ik vandaag op een rijtje. Lees snel verder!-Sommige hebben nou eenmaal genoeg van #AlexFromTarget.
Als ik nog een #AlexfromTarget tweet zie, dan ben ik dit.
-Ik vind die #alexfromtarget echt niet knap ofzo maar zal wel aan mij liggen.
-Waarom is iedereen zo geobsedeerd met #AlexfromTarget als we gewoon Harry van de bakker hebben?
-“Hoe ben je beroemd geworden?” Nou, ik werkte bij Target en een over andere creep maakte een foto van mij.”
-Er is serieus een fanfiction over AlexfromTarget! “Hij scande mijn tampons en ik wist dat dit echt liefde was.”
-Wie heeft nou Alex nodig als je Esteban Julio Ricardo Moncayo de la Rosa Ramirez van The Tipton Hotel hebt?
-I fell in love with the way he scanned my items, slowly and then all at once” – The Targets In Our Stars  #alexfromtarget. Vervormde quote van The Fault in Our Stars.
-Waarom is iedereen zo geobsedeerd met Alex from Target? Ik vind echt dat hij op een paard lijkt.
-Dit gebeurd waarschijnlijk morgen: draag rood morgen voor Alex from Target!
– Mensen zijn geobsedeerd door Alex from Target. Like:

Wat vind jij nou van Alex from Target? Laat een berichtje achter in de reacties!

 
-Celine
 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

3 Reacties

  1. Sanne c:

    Prettyy!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.