Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Alex from target.
3 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

7 november 2014

Door Celine – Hij was een doodnormale jongen die bij Target werkte. Alex Lee werd in enkele minuten beroemd. Op twitter sprak iedereen over Alex from Target en daar zaten natuurlijk ook geweldige uitspraken bij. Die zit ik vandaag op een rijtje. Lees snel verder!-Sommige hebben nou eenmaal genoeg van #AlexFromTarget.
Als ik nog een #AlexfromTarget tweet zie, dan ben ik dit.
-Ik vind die #alexfromtarget echt niet knap ofzo maar zal wel aan mij liggen.
-Waarom is iedereen zo geobsedeerd met #AlexfromTarget als we gewoon Harry van de bakker hebben?
-“Hoe ben je beroemd geworden?” Nou, ik werkte bij Target en een over andere creep maakte een foto van mij.”

-Er is serieus een fanfiction over AlexfromTarget! “Hij scande mijn tampons en ik wist dat dit echt liefde was.”
-Wie heeft nou Alex nodig als je Esteban Julio Ricardo Moncayo de la Rosa Ramirez van The Tipton Hotel hebt?

-I fell in love with the way he scanned my items, slowly and then all at once” – The Targets In Our Stars  #alexfromtarget. Vervormde quote van The Fault in Our Stars.
-Waarom is iedereen zo geobsedeerd met Alex from Target? Ik vind echt dat hij op een paard lijkt.
-Dit gebeurd waarschijnlijk morgen: draag rood morgen voor Alex from Target!
– Mensen zijn geobsedeerd door Alex from Target. Like:

Wat vind jij nou van Alex from Target? Laat een berichtje achter in de reacties!


-Celine


Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

3 Reacties

  1. Sanne c:

    Prettyy!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.