Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Alex from target.
3 Comments

Written by Celine

7 november 2014

Door Celine – Hij was een doodnormale jongen die bij Target werkte. Alex Lee werd in enkele minuten beroemd. Op twitter sprak iedereen over Alex from Target en daar zaten natuurlijk ook geweldige uitspraken bij. Die zit ik vandaag op een rijtje. Lees snel verder!-Sommige hebben nou eenmaal genoeg van #AlexFromTarget.
Als ik nog een #AlexfromTarget tweet zie, dan ben ik dit.
-Ik vind die #alexfromtarget echt niet knap ofzo maar zal wel aan mij liggen.
-Waarom is iedereen zo geobsedeerd met #AlexfromTarget als we gewoon Harry van de bakker hebben?
-“Hoe ben je beroemd geworden?” Nou, ik werkte bij Target en een over andere creep maakte een foto van mij.”
-Er is serieus een fanfiction over AlexfromTarget! “Hij scande mijn tampons en ik wist dat dit echt liefde was.”
-Wie heeft nou Alex nodig als je Esteban Julio Ricardo Moncayo de la Rosa Ramirez van The Tipton Hotel hebt?
-I fell in love with the way he scanned my items, slowly and then all at once” – The Targets In Our Stars  #alexfromtarget. Vervormde quote van The Fault in Our Stars.
-Waarom is iedereen zo geobsedeerd met Alex from Target? Ik vind echt dat hij op een paard lijkt.
-Dit gebeurd waarschijnlijk morgen: draag rood morgen voor Alex from Target!
– Mensen zijn geobsedeerd door Alex from Target. Like:

Wat vind jij nou van Alex from Target? Laat een berichtje achter in de reacties!

 
-Celine
 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

3 Reacties

  1. Sanne c:

    Prettyy!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.