Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Afterspa Magic Makeup Remover | Werkt het echt?!

Geschreven door Celine Klooster

7 februari 2019

Ik ben al een aantal keer dit product tegengekomen, maar ik geloofde er eigenlijk totaal niet in. Ik dacht dat het totaal niet zou werken en dat het dan weer verspilling van mijn geld zou zijn. Toen ik in de Goodiebox dit product ontving, was er eigenlijk geen ontkomen meer aan. Ik moest en zal dit product uitproberen. Ben jij dus benieuwd wat ik van de AfterSpa Magic Makeup Remover vind en of het dan ook echt werkt? Dat lees je in deze blog!

Wat de AfterSpa Magic Makeup Remover belooft

Met het gebruik van deze vrolijke AfterSpa Magic Makeup Remover verdwijnt je make-up als sneeuw voor de zon. Hoe? Heel simpel: maak je gezicht nat met warm water en verwijder met deze wonderdoek je regular- en zelfs je waterproof make-up. Daarna even wassen en hij is weer klaar voor een volgende beurt

Nou.. Om heel eerlijk te zijn klinkt dat een beetje als te mooi om waar te zijn. Daarom ging ik de test aan!

Afterspa Magic Makeup Remover

Dit is hoe het product eruit ziet. Het ziet er eigenlijk uit als een hele simpele roze doek. Eigenlijk een soort washandje. Ik had er eigenlijk al niet zoveel vertrouwen in. Het doekje voelt gewoon hartstikke zacht aan, maar verder voelt het niet heel bijzonder aan.

Toen ik het product op mijn huid uitprobeerde, was ik echt hartstikke verbaasd. Het werkt! Mijn makeup gaat er binnen een veeg vanaf en ik hoef daar helemaal niet voor te boenen of iets. Ook hoef ik geen vloeibare makeup remover of iets te gebruiken. Eigenlijk dus hartstikke goed voor het milieu, omdat je niet met lege flessen zit.

Lees tip: Wat gebruik ik als basis voor mijn makeup?

Afterspa Magic Makeup Remover

Echter, draag ik doordeweeks nooit heel veel makeup op mijn gezicht. Eigenlijk gebruik ik alleen een beetje concealer, oogschaduw, mascara en highlighter. Deze producten gaan er tenminste wel hartstikke makkelijk af!

Swatches

Afterspa Magic Makeup Remover

Hier dan ook even een swatch met wat verschillende soorten producten. Van boven naar beneden: Eerst heb ik een oogschaduw swatch aangebracht, eyeliner en als laatste een rode lipstick.

Zoals je kan zien gaat de oogschaduw swatch er echt heel makkelijk af. Deze ging er dan ook heel snel af. De waterproof eyeliner en de lipstick gaat er jammer genoeg een stuk moeilijker af. Vooral de lipstick gaat er gewoon een stuk moeilijker af. Mascara en oogschaduw gaan er dus heel makkelijk af, maar waterproof producten gaan er gewoon een stuk moeilijker af.

Hoe gebruik je het?

  • Maak de magic make-up remover nat (bijvoorbeeld onder de douche!).
  • Haal met een aantal bewegingen het doekje over je gezicht en kijk of alles eraf is.
  • That’s it!

Afterspa Magic Makeup Remover

Hoe kan dit werken?

Maar goed.. Hoe werkt het dan? Ik zocht het voor je uit!

De makeup remover is gemaakt van een speciaal gebreide polyester / zijde vezel die fijner is dan mensenhaar. Dus wanneer de remover nat is, wordt er een hydromechanisch proces gecreërd dat er dus voor zorgt dat je heel makkelijk je makeup eraf kan halen.

Oké, ik begrijp er nog steeds niets van, maar laten we er maar gewoon even van uitgaan dat het werkt.

Lees tip: Hoe ziet mijn makeup routine eruit?

Is het een aanrader?

Ik vind van wel! Als je echter veel makeup draagt, dan ga je misschien wel in de problemen komen, omdat je het doekje dan vrij vaak moet wassen. Ik draag op doordeweekse dagen niet heel veel make-up, dus voor mij is het niet een probleem. Als je echter veel makeup draagt, dan zou je misschien wel twee doekjes nodig hebben, zodat je soms de ene in de was kan doen om vervolgens de andere te gebruiken.

Deze makeup remover is hier te koop en kost maar 9 euro.

Hoe lijkt jou deze Afterspa Magic Makeup Remover?

Pin voor later

Looking for the best makeup remover cloth without using drugstore wipes, coconut oil, or pads? This Afterspa Magic Makeup Remover is perfect for eye, face and waterproof products. Also, this product is zero waste! This cleanser is perfect for oily skin, acne and dry skin. Curious about this makeup remover? Then read this blog!  #SkinCareTips #SkinCareRoutine #MakeupTips | Best | DIY | Homemade | Videos | Home Made | Products | Balm | Hacks | Routine

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.