Follow:
Modellen nieuws

Afleveringen van HNTM .. | HNTM Talk

De aflevering van gisteren was tja.. Niet geweldig. De afleveringen van HNTM zijn de laatste tijd niet meer zo geweldig en ik denk dat ze volgend jaar echt wat moeten aanpassen. In dit artikel laat ik alle foto’s zien en krijg je te horen wie mijn favoriet voor de finale is.

Afleveringen van HNTM

De afleveringen van HNTM zijn nou niet echt heel geweldig. Ik weet niet of het nou aan dit seizoen ligt of aan iets anders. Het is nou niet dat ik vol verwachting weer op de bank ga zitten om de aflevering te kijken. Het is dan ook echt heel jammer dat de afleveringen van HNTM nou niet echt geweldig zijn, want op zo’n manier komt er natuurlijk niet echt veel belangstelling voor de modellen. Wel heb ik echt heel veel zin in de afleveringen van Curvy Super Model en ben ik heel erg benieuwd wanneer deze op televisie komt.

Daan eruit?!

Ik vind het echt hartstikke jammer dat Daan eruit is en ik had het hem echt zo gegund. Ik ben het dan ook totaal niet eens met het commentaar van de jury en ik had Daan zeker omgeruild voor iemand anders. Jammer dat dat toch niet het geval is.

Mijn favoriet

Maar goed, nu is natuurlijk de vraag wie mijn favoriet is. Als ik het goed heb, is er volgende week geen live finale en dat vind ik echt hartstikke jammer. Het wordt dus eigenlijk gewoon een normale aflevering (en waarschijnlijk komt er dus nooit een naakt shoot, jammer dit). Ik had echt niet verwacht dat de finale er nu al aan zit te komen, maar als ik dan één iemand moet kiezen als favoriet dan moet het Soufyan zijn. Hij heeft echt een unieke look en daarmee komt hij vast heel ver in de modellenwereld.

Echter, zijn alle modellen echt geweldig en is het dan ook moeilijk om een favoriet te kiezen. Ik ben dan ook heel erg benieuwd wie er gaat winnen en ik gun het ze allemaal.

Lees tip: Waarom moest zij eruit?

De foto’s

Hieronder heb ik mijn favoriete foto’s geplaatst van de modellen van deze aflevering.

Afleveringen van HNTM

©Instagram Soufyan

Deze foto vind ik echt hartstikke tof. Hij is echt op het perfecte moment geschoten en de houding van Soufyan is tenminste bijzonder. Helaas vind ik het gezicht van Soufyan op deze foto niet heel geweldig, maar de foto is wel heel tof!

Afleveringen van HNTM

©Rikkie Kolle

Hoe mooi is Rikkie? Toen ze aan kwam lopen met die outfit toen zag ze er al prachtig uit, maar deze foto overtreft echt alles. Ik vind het echt verbazingwekkend dat dit niet de beste foto van deze week is geworden.

Afleveringen van HNTM

©Daan Sanders

Lieve Daan toch.. Ik had het hem echt zo gegund en hoe mooi is deze foto? Ik begrijp echt niet waarom hij de wedstrijd heeft moeten verlaten. Ik bedoel, kijk dat gezicht dan!

Afleveringen van HNTM

©Cecilia Zevenhek

Deze foto straalt echt een soort van girl power uit, echt prachtig!

Afleveringen van HNTM

©Tim van Riel

Hoe knap ik Tim? Even serieus man. Hij is echt het typische model en hij ziet er op elke foto echt prachtig uit!

Wie is jouw favoriet?

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Rachel

  Tim staat zeker goed op die foto! ik zou hem kiezen uit deze foto’s maar ik moet zeggen dat ik het de afgelopen twee jaar ook niet meer kijk. Vind het niet meer zo leuk als vroeger

  16 oktober 2018 at 21:15
 • Reply Priscilla

  Ik vind het ook super jammer dat Daan eruit ligt. Had het hem zo gegund! Ik heb niet echt een favoriet, ik gun het ze allemaal eigenlijk wel. Misschien is het daarom ook wel wat saai. Soms is het wel lekker om je aan een van de kandidaten te ergeren!

  18 oktober 2018 at 11:07
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Koopjes van week 42 | Korting overzicht

  Vandaag staat er weer een korting overzicht online! Iedereen houd natuurlijk van korting en daarom heb ik besloten om weer...

  Sluiten