Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Afleveringen van HNTM .. | HNTM Talk

Geschreven door Celine Klooster

16 oktober 2018

De aflevering van gisteren was tja.. Niet geweldig. De afleveringen van HNTM zijn de laatste tijd niet meer zo geweldig en ik denk dat ze volgend jaar echt wat moeten aanpassen. In dit artikel laat ik alle foto’s zien en krijg je te horen wie mijn favoriet voor de finale is.

Afleveringen van HNTM

De afleveringen van HNTM zijn nou niet echt heel geweldig. Ik weet niet of het nou aan dit seizoen ligt of aan iets anders. Het is nou niet dat ik vol verwachting weer op de bank ga zitten om de aflevering te kijken. Het is dan ook echt heel jammer dat de afleveringen van HNTM nou niet echt geweldig zijn, want op zo’n manier komt er natuurlijk niet echt veel belangstelling voor de modellen. Wel heb ik echt heel veel zin in de afleveringen van Curvy Super Model en ben ik heel erg benieuwd wanneer deze op televisie komt.

Daan eruit?!

Ik vind het echt hartstikke jammer dat Daan eruit is en ik had het hem echt zo gegund. Ik ben het dan ook totaal niet eens met het commentaar van de jury en ik had Daan zeker omgeruild voor iemand anders. Jammer dat dat toch niet het geval is.

Mijn favoriet

Maar goed, nu is natuurlijk de vraag wie mijn favoriet is. Als ik het goed heb, is er volgende week geen live finale en dat vind ik echt hartstikke jammer. Het wordt dus eigenlijk gewoon een normale aflevering (en waarschijnlijk komt er dus nooit een naakt shoot, jammer dit). Ik had echt niet verwacht dat de finale er nu al aan zit te komen, maar als ik dan één iemand moet kiezen als favoriet dan moet het Soufyan zijn. Hij heeft echt een unieke look en daarmee komt hij vast heel ver in de modellenwereld.

Echter, zijn alle modellen echt geweldig en is het dan ook moeilijk om een favoriet te kiezen. Ik ben dan ook heel erg benieuwd wie er gaat winnen en ik gun het ze allemaal.

Lees tip: Waarom moest zij eruit?

De foto’s

Hieronder heb ik mijn favoriete foto’s geplaatst van de modellen van deze aflevering.

©Instagram Soufyan

Deze foto vind ik echt hartstikke tof. Hij is echt op het perfecte moment geschoten en de houding van Soufyan is tenminste bijzonder. Helaas vind ik het gezicht van Soufyan op deze foto niet heel geweldig, maar de foto is wel heel tof!

©Rikkie Kolle

Hoe mooi is Rikkie? Toen ze aan kwam lopen met die outfit toen zag ze er al prachtig uit, maar deze foto overtreft echt alles. Ik vind het echt verbazingwekkend dat dit niet de beste foto van deze week is geworden.

©Daan Sanders

Lieve Daan toch.. Ik had het hem echt zo gegund en hoe mooi is deze foto? Ik begrijp echt niet waarom hij de wedstrijd heeft moeten verlaten. Ik bedoel, kijk dat gezicht dan!

©Cecilia Zevenhek

Deze foto straalt echt een soort van girl power uit, echt prachtig!

©Tim van Riel

Hoe knap ik Tim? Even serieus man. Hij is echt het typische model en hij ziet er op elke foto echt prachtig uit!

Wie is jouw favoriet?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

3 Reacties

  1. Rachel

    Tim staat zeker goed op die foto! ik zou hem kiezen uit deze foto’s maar ik moet zeggen dat ik het de afgelopen twee jaar ook niet meer kijk. Vind het niet meer zo leuk als vroeger

    Antwoord
  2. Priscilla

    Ik vind het ook super jammer dat Daan eruit ligt. Had het hem zo gegund! Ik heb niet echt een favoriet, ik gun het ze allemaal eigenlijk wel. Misschien is het daarom ook wel wat saai. Soms is het wel lekker om je aan een van de kandidaten te ergeren!

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.